Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 1. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 1. rész online magyarul(HD)

Mike Judge sikeresebb volt a kis képernyőn, mint a nagyon. Hasonlítsd össze a Beavis és a Butthead hatalmas sikereit, és a Hill King-t az Office Space kultusz státusza és az Idiocracy és Extract nyílt homályosságával, és meglátod, hogy mit értek. Persze, az utolsó show-jával, a The Goode családdal tévézett a TV-ben, de a Szilícium-völgy első epizódjának fényében elfelejtette ezt a hibát.

A bíró a filmek forgatókönyvírójának a problémája az, hogy úgy tűnik, teljesen képtelen írni egy harmadik aktust. A TV-vel nem kell. Nem számít arra, hogy a történet beleillik egy hagyományos háromszereplős filmszerkezetbe. Szabadon állhat az erősségeire, amelyek emlékezetes karakterek és a társadalmi szatíra abszolút ragyogó érzései.

Mindkét erősség már jelen van a Szilícium-völgyben lévő pikkekben, ami jól hangzik a show számára. Dobjon egy nagyon erős együttest a mixbe, és úgy tűnik, mint egy sikeres recept. Van néhány tehetséges, alulbecsült színész a sorozatban, és nagyszerű lesz látni, mit tehetnek a karaktereikkel. Bár nem teljesen tisztázott, hogy az összes szereplő milyen szerepet fog játszani az első epizód alapján, remélhetőleg mindannyian az előtérbe kerülnek a kiállítás különböző pontjain.

A nyilvánvaló főszereplő itt Richard Hendricks, akit Thomas Middleditch játszik. Middleditch lehet a legkevésbé ismert a fő cast, a legmagasabb profilú televíziós megjelenése az USA-ban, eddig kevéssé szerepelt a The Office 9. szezonjában. Rögtön nagyszerű, mint Richard, és nagyon szívtelenül kedveli a karakterét.

Miért szívtelen? Mert nyilvánvaló, hogy a bosszúálló tech-világban, amelyet a bíró köré épített, nagyon nehéz időszakban van. Richard fájdalmasan félénk, de ragyogó programozó, esetleg regisztrálva valahol az autizmus spektrumára, de ez soha nem szólt tényleg. Köszönöm is ezt a jóságot, mert az autista géniuszok ezrek egy tucatnyi a tévében. Egyszerűen el kell felejteni, hogy rengeteg félénk, introvertált géniusz van, akik nem minősülnek autista jellegűnek.

Az első epizód nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Richard a főszereplőként állítsa fel és mozgassa a cselekményt. Mint ilyen, a többi karakter nagy része rövid szünetet tart. Ez rendben van, mert egy együttes által leadott ilyen nagy számára túlságosan túl korai lenne, hogy megpróbálják egyértelműen meghatározni minden karaktert a kapu előtt. Nagyon sok dolgot látunk T.J. Miller, mint Sean Parker-esque Erlich, aki Richardot és egy másik programozócsoportot tartja "inkubátorjában", cserébe a nyereség 10% -át minden, amit ott termelnek. Martin Starr, Kumail Nanjiani és Josh Brener többnyire az epizód szélén vannak elfoglalva, de nemcsak a három vicces komikus szereplők jövőbeli bevonásának ígéretét kínálják.

Nyilvánvaló, hogy ez egy nagyon nagy tömeg, és egyetlen nõ sem alkotja a magcsoportot. Az egyetlen epizódban az egyetlen figyelemre méltó nő jelenléte Monica, az excenteres milliárdos kockázati tőkés Peter Gregory asszisztense. A jelenléte szinte azonnal úgy tűnik, felállítja, hogy Richard jövőbeli szerelmi érdeklődése legyen, így nem tűnik valószínűnek, hogy a Silicon Valley hamarosan elhalad a Bechdel teszten. Ez kissé kiábrándító, de valószínűleg el kell mondani azzal az érveléssel, hogy a technológiai ipar aránytalanul hím, ezért a show csak a valóságot ábrázolja.

Azonban ez az érvelés eddig csak megmutatja a műsort. Talán Monica egyre erősebb szerepet fog betölteni a jövőben, segítve Richard új induló vállalatának vezetésében, és legalábbis a bemutatónak egy erős női vezetésével. Ennek hiányában a Szilícium-völgynek új módot kell találnia a jobb nemi egyensúly megteremtésére.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 1. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 1. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 54 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet