Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

A nagyság párban jön, vagyis gyakran úgy tűnik, hogy úgy tűnik. Legyen szó Siskel és Ebert, mogyoróvaj és csokoládé, vagy Steve Jobs és Steve Wozniak, két fej gyakran emlékezetesebb, mint egy. De a memória általában nem a tényekhez szól: Siskel és Ebert annyira vitathatatlanok voltak a való életben, mint a filmeken, a mogyoróvaj és a csokoládé tökéletesen egymás nélkül, és a két Stevernek egy elfelejtett harmadik tagra volt szüksége megtalálni az Apple-t. A "Fiduciary Duties", a Szilícium-völgy leginkább összpontosított epizódja, beleegyezik abba a mítoszba, hogy Pied Piper nem fog megy sehova, amíg Richard nem találja meg a hiányzó feleit, majd gyorsan elveszi a levegőt ebből a fogalomból egy fantasztikus utolsó pillanatban .

A nagyság nagysága bináris helyett egyedülálló, valójában a piaci részesedés bővüléséről szól, hiszen két szempontból, hogy milyen sikerek néznek ki, a közönségnek egy spektrumot kell betartania, egyetlen rögzített pozíció helyett. Meghatározhatja magát, hogy az egyenlet egy fele, ahogy te vagy, ahogyan a másik fele ellentétes lehet. Ha nem a steak, a hős, vagy a jókivadász, akkor mindig lehet a sizzle, sidekick vagy egyenes ember. De legtöbben mindenki inkább az egykori táborokban lenne, nem pedig az utóbbi, ezért sok kettős cselekedet végül elpusztul, amikor kiderül, ki lesz Oz a Nagy és Erőteljes, és ki kell rendezni, hogy a férfi mögött áll függöny.

Richard az a fickó, aki a függöny mögött virágzik, és amikor a helyszínre kerül, a dolgok általában rosszul végződnek. A Szilícium-völgy mindegyik epizódnál kicsit tovább húzta a komfortzónáját, de az "Fiduciary Duties" az első, aki problémát vet fel, amelyet önállóan nem tud megoldani: a vállalat elképzelése. Richard, mint alkotója, pontosan tudja, mi a Pied Piper: A tömörítési algoritmus, de nem tudom, mit jelent Pied Piper: a Társaságnak kinéznie kell. Ő épített magának egy potenciálisan világszerte változó eszköztárat, de még mindig szegény kézműves vagy, ha szereted az eszközeidet, de nem tudsz velük valami hasznosat felépíteni.

A hét üzleti feladata egy másik előadás Peter Gregory számára, és Richard folytatja a fejét a falhoz, hogy cégét irányítsa, üzleti készségeinek korlátai nyilvánvalóvá válnak. Kisebb adminisztratív és műszaki feladatokat látott el a vállalat számára, megbízatással és bizonyos bizalommal, de ezek a hozzáállás, nem ötlet. Ahogy több ember rámutat erre a hétre, Richard strukturált, agyi agyi gondolkodásmódja kétségbeesett szükség van egy bal agyra, amely nem a dolgokat látja, hanem azok, amik lehetnek. Lényegében szüksége van a Steve Jobsre, Steve Wozniakra, a fickóra, aki felkiáltja a közönséget, beágyaz egy befektetőbe, talál egy piacot egy termékért, és ami a legfontosabb, beszéljen elég játékot mindhárom feladat elvégzésére akkor is, ha fogalma sincs, mit csinál.

Erlich csak az a fajta szamárművész, bár ebben az időben inkább törekvés. Többet szeret, mint egy hippi, mint egy tech-guru, és sok olyan dolog, ami a szájából jön ki, tiszta értelmetlen, de ez egy értelmetlen dolog, ami meggyőzi Richard cégek társaságát. Néhány ember még nem melegítette fel Erlich karakterét, és a "bizalmi megbízások" ezt a megoldást orvosolja. Miller az első igazi érzelmi bemutatója a karakternek. Az idióta főnök és az opportunista szerepét már elég jól teljesítette, de az epizódról mi tetszik, hogy láthatja Erlich másik felét, nem pedig az ellenszenves embert, aki úgy gondolja, hogy az Aviato jó társaságnevet jelent aki sikeresen eladja a céget alacsony, hét számra, és megtalálta saját inkubátorát.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 4. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 65 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet