Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 5. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 5. rész online magyarul(HD)

A "jelzési kockázat" a Silicon Valley legjobb epizódja eddig, és a show első nagyszerű. Rájöttem, hogy ez egy olyan nyilatkozat, amely a hiperbolikus és következmény nélküli hangzás veszélyét fenyegeti: az előbbi, mert a "Signaling Risk" nem a felszínén úgy tűnik, hogy minden olyan, mint a megelőző négy epizód, és az utóbbi, mert öt lehetséges jelölt a kecskeállapot (ez a legjobb a mindenkorra) nem hagyja túlságosan a választást. De ez egy finom, valódi játékváltó: felháborító, pontosan hangolt, és meglepő módon érinti a "Signaling Risk" címét, épp ellenkezőleg a címe, és talán arra utal, hogy a Silicon Valley hogyan néz ki, amikor a csúcs hatásfokkal működik.

Majdnem szégyellem, hogy az epizód véget vet egy kis fényességnek porfesték porno mögött, mert a legtöbben a mai epizódot eltöltik, először arra gondolva, hogy jobb volt: Dinesh a Szabadság-szobrot csontozta az azték harcos ruhában, vagy Dinesh csontozó Erlich öltözött mint a Szabadság-szobor. Bár a dráma gyakran jól szolgálja a mondást, de nem mutat neked valamit (például: a cápa a Jaws-ban, bármi legyen a Pulp Fiction táskájában), vígjáték létezik, hogy rávilágítson az abszurd és nevetségesekre. Soha nem akarja elindítani a show-t egy showstopperrel, de a Silicon Valley büszke kiállítása arról, amit Erlich védnöksége vásárolt neki szinte úgy tűnik, mintha merne tovább menni a jövőben. Mivel a szilikonvölgy a mai napig (és ma este megtalálta az időt arra, hogy töltsön be bennünket Gilfoyle tűzálló időszakában, csak a pokolért), nehéz lesz legyőzni a banda első két kísérletét egy logó létrehozására Pied Piper.

A geg felháborító ereje ebben a pillanatban működik, de amit a Silicon Valley egyre inkább megmutat, a vicc és a mesemondó szerkezet megértése meghaladja a 11-es szennyeződést, mert kábelen van. A hármas szabályzat két fő személye a történetmesélés, a struktúra és a vígjáték (apró példák: híresség haláláról, videojáték-főmester csatákról, Stooges), és ugyanazokat a lépéseket követik: esemény, szövődmény, felbontás. Az epizód során megjelenített három falfestmény jelzőtáblákként szolgál, ahol a karakterek vannak, és mindegyik iterációval üzemanyagot adnak a hét katasztrófájához. A "jelző kockázat" mindkét irányban megvan a falfestményekkel, így a srácok olyanok, amelyek a vállalatuk kezdetét jelölik össze először, és Gavin Belsonnal hagyják el, hogy Erlich képét csontozni fogják éljen tovább a dicsőségben egy ideig.

Az epizód mulatságának része, hogy lassan feltárja magát a kiállítás legszűkebb fél órájává, még akkor is, ha bármi más is megnyílik. A "káosz" azt mutatja, hogy Jared a helyzet állapotát mutatja, amikor a vállalati szemét a Pied Piper állapotára irányítja, és a "Signaling Risk" a Hacker Szálló számára nagyszerű helyzetet teremt: természetesen nem kap olyan darabokat, mint Erlich a banda az Aviato-mobilra, hogy elkerülje a lehetséges vezetést, vagy Dinesh és Gilfoyle játsszák a Hide-and-Go-Sniff-et, anélkül, hogy olyan vállalati kultúra lenne, amely gyorsan és laza dolgokat játszik. A show eddig meggyőződött róla, hogy egy ereszcsatorna-hangulatos társalgás részévé válik, egy buta riffet a másikba lovagolva, Richard, a síncsúszka, hogy ő egy narratív pálya, amely mindent összeszed.

Hogy nem jelenik meg, amíg a mai epizód öt perces jegyzőkönyve nem feltétlenül érdeklődik tőle, mint vezető szerepet játszik, vagy bármilyen más központi történetet, amely a teljességi pontok mentén furakodik. Amit a "jelzőkockázat" teszi, hogy ez egy játékváltó, hirtelen megtörténik a történet. Nem csak Richard, hanem mindenki. Igen, milliókat, talán több milliárd dollárt potenciálisan felkaptak, mivel elindult, de a Szilícium-völgyi tétjei többnyire lemondtak a backburnerre, és elárasztották a völgybe és a népbe lakó népeket. De amint azt a nyitó helikopter lövés jelezte, a Silicon Valley készen áll a nagyobb gondolkodásra.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 5. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 5. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 63 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet