Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 6. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 6. rész online magyarul(HD)

A HBO Szilícium-völgye ezen a héten visszatért a hatodik epizóddal, folytatva a kaliforniai tech buborék rétegeinek lefaragását és bizonyítva, hogy a völgyben minden olyan kevéssé fényes, mint amilyennek látszik. A "Third Party Insourcing" megmutatja nekünk, hogy az új és a fiatalabbak nem mindig lesznek jobbak - Richard (Thomas Middleditch) és a Pied Piper csapata segítenek egy komor tini hacker segítségének, és Jared túszul a vezető nélküli autó.

Az epizód Richardhoz fordul vissza az orvosi rendelőjében, és elmondja orvosának, hogy miközben tinédzserként egy hétvégén tanult a Ruby On Rails programozási nyelvén, a Pied Piper vezetője csak képtelen volt kezelni a termékét a felhő programozásához. Orvosa azt mondja, hogy Richard úgy néz ki, mintha negyven éves lenne az elmúlt hét hétben - az alkalmazás kezdete óta felkészülve az App debütálása az induló verseny TechCrunch Disruptben.

Egy hétig maradt, amíg meg nem szűnik, a csapat nyilvánvalóan képtelen felvenni a Pied Piperet és csiszolni. Az inkubátorban Jared (Zach Woods), Erlich (TJ Miller) és Dinesh (Kumail Nanjiani) könyörögnek Richardot, hogy bérbe vegyen egy hackert, hogy segítsen a felhő építészetben, a "Ice Box" -ról a "Completed" -ra a lehető leghamarabb. A csapat azt javasolja, hogy "The Carver" (Austin Abrams), egy hacker, aki hírhedt a Bank of America elfogadásáról.

A Pied Piper csapata egy épülethez érkezik, hogy felvegye a "The Carver" segítségét. Az érkezéskor a legénység látja, hogy mi volt az indítási parancsnokság megszakadása - a számítógépes monitorok dobozokba kerültek, az asztalok összeszereltek. Csillogó példa a frissen induló vállalkozások gyengeségére és forgalmára.

Richard, Jared, Erlich és Dinesh átmegyek a padlón, széles szeműek és szomorúak, mint a civilek, akik az apokalipszis után következnek. Van egy szék, amely átszúrja a falat, egy plakát fölött, amely felkiált: "A világ jobb helyre hozása". A konferenciatermek üres kávécsészékkel és energiaitalokkal vannak tele.

"Hat hónappal ezelőtt ezek a srácok 35 millióval rendelkeztek a B sorozat finanszírozásában. Most, a Carver itt csinál téged, "Jared megjegyzi.

A csapat látja, hogy a Carver három nagy monitoron összeszedte magát, és kitolta a kódot. Amikor a kiemelkedő hacker megfordul, és szembenéz a csoporttal, megtudjuk, hogy ő Kevin, egy bratty nagyiskola, aki azonnal rágcsálni kezd Richard korszakára.

- Azt hittem, fiatalabb lesz - mondja Kevin. - Mi vagy te, 25 éves?

"26" - válaszolja Richard.

„Ajjaj”.

A Silicon Valley fiatalos tech bubbleja nem új koncepció, a vonzó 20- 30 évesek pedig az újoncok és a kezdetektől fogva uralkodnak. Ez az epizód játssza a valóságos trendet, hogy a gyerekek kódhoz indokoltak, és a technológiai vállalatok keresik a nubile programozó tehetségét.

Kevin kora a mérnöki tapasztalatai ellenére is nyilvánvaló, hiszen Erlich egy szopogató viccet használ, hogy tárgyaljon egy üzletről - 20 000 dollárt két napra a Pied Piper csapatot támogatva.

Ebben a hatodik epizódban látjuk, hogy a karakterek megszilárdítják különféle ruhájukat szerepükre. Richard tovább folytatja a Zuckerberg gombásodás, kapucnis és kordbársonyát. Dinesh egy csíkos zöld és lila kapucnivalot visel, míg Jared a sweaters és a pulóverek mellé gombaszakaszokba ragad.

Erlich a vörös színű Atari pólót viseli, amelynek teljes szakálla van az epizód egy részének, csak a maradék CSS3 pólóvá válik, újszerű pólókkal.

Az egymás mellé helyezett Kevin színes csíkos pulóvere a nyitott gomb felsők és a pólók felett egy gyermekesebb aurát vált ki. A "Carver" már a "programozó" megjelenését jelképezi, de tinédzser csavarokkal élénk színekben és grafikákban. Nagyon hasonlít egy Richard mini verziójára - igazán gyerekkódolóra.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 6. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 6. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 58 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet