Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 7. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 7. rész online magyarul(HD)

A múlt heti epizód után a "Third Party Insourcing" bemutatta nekünk az első pillantást a Silicon Valley játékra, amikor kissé lecsúszott (mi volt a hétköznap ezeken a recapsokon is, köszönhetően a megfigyelőknek), "Proof of Concept "Volt egy kicsit lovagolni rajta, mint a korábbi bejegyzések, mivel ez a szezon második legutóbbi epizódja. Sajnos ez kifejezetten azért van, mert ez a szezon második legutóbbi epizódja, és ez végül kevesebb visszavetési lehetőséget eredményez, és annál inkább egy átadás, ami a következő hét utolsó epizódjában van.

A "Koncepció bizonyítása" visszamenőleg élhet, vagy meghalhat, amit a finálé kínál, mivel nem igazán világos, hogy a ma félórából álló szálak közül melyiket fogják átvinni a másikra. Pied Piper, aki megpróbál visszaszerezni egy katasztrofális előadásból a Tech Crunch Disrupt-ban, kétségkívül a finálé focistája lesz, de a tétel többi része ugyanolyan egyszerűen soha többé nem említhető meg, hiszen valami látványos dologhoz vezethet.

Az epizód bejelentette a szezont közelítő csúcspontját, és mindenkit San Franciscóba küldött (kivéve a Peter Gregory-t, aki Kanye-ban szafariban), ahol Pied Piper nemcsak a Tech Crunch Disrupt, hanem a Gavin Belson saját szégyenlete Richard kompressziós algoritmájáról. A Nucleus csapat úgy tűnik készen áll, hogy a vihar, mint egy S.W.A.T. miközben a Hacker Hostel csapata megpróbálta a céljukat elérni. Még akkor is programoznak, amikor az Avi-autót vezetik az eseményre, Richard lehetővé teszi számukra, hogy az utolsó kiadás a testfolyadék-szabályozást megelőzze a helyzet kezelését és összeszerelje a csapatot ...

... Annak ellenére, hogy a Bighead-szal való esély (?) Beindul, Richard tudatában van annak, hogy egy régi láng van a konferencián. Richard gyorsan megszállottja lesz a lánygal, nem azért, mert még mindig fáklyát hordoz magának, de mert aggódik, más emberek azt hiszik, hogy megszállottja van. A cselekmény a karakter Zuckerberg-féle tulajdonságait 11-ig fokozza, és megszakítja a gombot, hiszen Richard a bemutatóra összpontosítva gyorsan másodlagosvá válik, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy bizonyítsa Sherrynek, hogy nem egy hátborzongató stalker.

Sok szempontból ez Richard a legszánságosabb, ami azt mondja valamit, amikor a múlt héten láttuk, hogy egy csomó kölyökkel foglalkozik. A szezonális ingerlés szempontjából érdemes csökkenteni ezt az alacsony szintet, így a jövő héten lehetőség nyílik a megváltásra. Mégis, ez nem egy nagyszerű történet mozgásban tartani, mivel nehéz lehet rootozni egy olyan srácnak, aki újra és újra bizonyítja, hogy ő a legrosszabb ellensége. A cselekmény kissé bizarr módon bontakozik ki, úgyhogy remélem, hogy a jövő héten visszajön, hogy Richard megszabaduljon a saját szavaival: Jared közkinccsé nyilvánításának köszönhetően Richard rámosolygott a cselekménybe, de nem vagyok biztos benne, hogy nézd meg, hogy Sherry miként gondolja, hogy Richard homoszexuális lenne, megszabadítaná a rémálmokat, amelyeket sugároz.

KÖVETKEZŐ OLDAL

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 7. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 7. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 53 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet