Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

Miért törődünk a Silicon Valley egyes szereplőivel? Ezt a kérdést ismételten feltűnik, ha valaha is eljutok a bemutatón megjelenő üzenettáblákon, és a Hacker Hostel fiúkkal szembeni ügy meglehetősen erős a papíron: a műsor vígjátékának lényege, hogy kultúránk egyre inkább függővé válik nem a karizmatikus személyiségekről, hanem az anti-szociálisakról, amelyek történetesen megteremtik a kívánt dolgokat. Gilfoyle a második epizódból származó csikorgó dübörgése rávilágít arra a ironikus helyre, amelyet ő és a Szilícium-völgy többi lakója magának a társadalomban hordoz magában, mint olyan technikusok, akik más emberek társadalmi életét szolgálják, de gyakran a sajátjuk rovására.

A valós világban azt szeretnénk, ha a Pied Piper tömörítési algoritmust hoz létre, de szeretnénk lógni olyan srácokkal, mint Gilfoyle vagy Jared vagy Erlich? Valószínűleg nem. Élvezzük a figyelmet, ahogy szidják és visszaélnek egymással, de a biztonságos távolságból a TV biztosítja. Annak ellenére, hogy látszólag fel kellett töltenie a relatíve "mindenki" szerepét, Richard nagymértékű társadalmi káprázata annyira hatalmas, hogy gyakran úgy viselkedik, mint a kínosság megtestesülése, és nem csak félénk és fenntartott ember. Harca, és így a vállalat harca nehezen kapcsolódik ennek következtében: vajon tényleg érdekel-e, hogy ez a fickó és idióta barátai milliárdosok lesznek?

Így nézik meg a show detektorai, feltételezem. Mint sok kábeles bemutató, a Silicon Valley tudja, hogy a relatívebb karakterek fontosabbak, mint a kedveltek. Azok számára, akiknek a mai napig elkápráztatta a show-t, a "Tip-to-Top Efficiency" valószínűleg a töréspontjuk, hiszen ez egy olyan finálé, amely inkább a Pied Piper egészének üzleti és pénzügyi sikerére mint az egyes karakterek bármelyikén.

A komédiák alacsony tétek alatt virágoznak, ezért sokan közülük az első szezont egy kapcsolatfelvevőre szüntetik meg, ha egyáltalán van. A Cheers-től a Barátokig, hogy találkoztam anyáddal, a sitcom újonc szezon csúcspontja gyakran magában foglalja a One True Pairing-et, amely nagy lépést tesz a tényleges párosítás felé. Ez a legtöbb esetben a show drámai tételeinek összességét jelenti, ahol az egyetlen valódi dolog, amelyet valaha is veszélyeztet a karakterek érzelmi jóléte.

A szex, nem a romantika volt az egyetlen kölcsönhatás az ellenkező nemmel, hogy a srácok a Szilícium-völgyben valaha is érintettek voltak. Megkapjuk Richard és Monica első igazi átverését, mint az OTP-t, ami az utolsó igazi igazi hamis jegyzetnek számít. Megosztották talán 10 percet, és mivel láttuk Richard szemölcsöket és az elmúlt nyolc hét során (az utolsó epizód ex-barátnőjének bajából különösen a kapcsolati képességek miatt kárhoztattak), minden utalás a párosításra ebből a pillanattól két tanfolyam nem ismeretes. Ez egy kis gondolat egy olyan epizódban, amely sokkal inkább arra koncentrál, hogy elhozza az őrült álmot, amelyet a sorozat elkezdett számolni, és a dráma olyan közel áll ahhoz, hogy az élet és a halál olyan közel álljon, mint amilyet a műsor sikeresen kezel.

KÖVETKEZŐ OLDAL

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 1. évad 8. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 60 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet