Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Van egy nem tudományos elmélet, a "másodéves jinx", amelyet sokszor hallottatok anélkül, hogy tisztában lennétek az eredetükkel. Ez a baseball, a leginkább babonás a sport, és utal a szerencsétlen szerencsét, hogy alkalmanként felmerül a második évben egy újonc, aki már jó első évad. Tehát nem véletlen, hogy az Emmy-jelölt HBO Silicon Valley második szezonja az AT & T Park lövésével nyílik meg, a World Series bajnok San Francisco Giants otthona. A baseball-kapcsolat nem veszíti el azokat az embereket, akiknek szellemi képességei az allúzióval dolgoznak, ahogyan sok tech ember agya, beleértve a saját kódoló agyát is. Ez a sorozat tudja, hogy a lehetséges minőségi hanyatlásról gondolkodunk, és azonnal foglalkozik az első sorrendben.

Ez a szomorú kacérkodás és a Mike Judge sorozatgyártó büszkesége komikus, bevezető állításként szolgál a rajongók számára a kezdetektől fogva és meleg, üdvözölte hátra. Nem semmiért nem gyötri a Silicon Valley hősét, Richard Hendricks-t (Thomas Middleditch), a zavaros bögre állandó megjelenítésével a JumboTron stadionban. "Hol van ez a kamera ?!" - kérdezi Richard frusztrálva, miután zavarta magát azzal a csípős reakciójával, amelyet a professzionális MLB-os dobogó gyorslabdákra helyezett. Ez egy meta pillanat; mi, a nézők, figyeltük Richard felemelkedését az első évadban, és most Richard Richard fikciós világában mindenki szemmel tartja. Profilja olyan nagy, mint a baseball-stadion képernyője: mindenki láthatja, és bárki is csúnya pályára tehet szögben. Heavy felakasztja a koronát viselő fejét.

Amikor utoljára elhagytuk Richardot és a Pied Piper-nél dolgozó kedves embereit, az általa létrehozott tömörítési algoritmus éppen elnyerte a TechCrunch Disrupt-ot. Ennek ellenére, a Hooli fej honcei, Gavin Belson (Matt Ross) alázatos mozdulata ellenére a nemes, akinek a megabucks-okat visszautasította egy kevésbé biztonságos útvonal elérésére, amely magában foglalta a Pied Piper tulajdonjogának fenntartását is. Ez a választás felvette Richard Gregory Peter Gregory hatalmas, furcsa kezeit, egy excentrikus milliárdosot, amelyet a késő, nagy Christopher Evan Welch játszik. A Furious 7-hez hasonlóan a "Sand Hill Shuffle" egyaránt szolgálja a karaktert és a színészet, aki játszotta.

"Peter Gregory halott" - mondja Laurie Bream, Peter helyettese az általa alapított cégnél. Négyszer annyit mond Pied Piper egyik vezető ügyvédjének, Monica (Amanda Shaw), aki háromszor kisebb, mint Dickens említette, hogy Jacob Marley az A Christmas Carol első oldalán jár. Laurie a hatékonyságról szól, a hajának súlyos részéről a módjára, ahogyan a Tim Suhrstedt operatőr fénylik, miközben a Monica-val folytatja tetejét. Csak én vagyok, vagy volt-e külön különbség a két nő közötti világításban? Monica haját úgy tűnik, hogy ragyog a shampoo kereskedelmi fényével, Laurie pedig szigorú, nem-sötét világításban fürdik, ami tökéletes az új Peter Gregory szerepében.

Suzanne Cryer Laurie-nek való átvétele nem Peter Gregory utánzata, hanem annak a dolognak a felidézése, amit észlel, amikor találkozol valakivel, akit egy híres személy mentett. Bár ő saját személyiséggel küszködik és bűbájt, akkor még mindig láthatjuk, ahogyan a diák megtanulta a tanárból. Örülök, hogy a Silicon Valley növelte a női karakterek számát, és várom, hogy Laurie hogyan illeszkedik Richard világába. Személyes megjegyzésem szerint azt mondhatom, hogy ez a számítógépes programozó szerelmes Mrs. Bream-hez? Olyan, mint egy Java osztály, amely soha nem tesz kivételt. Elájul!

De kitérsz.

Péterről Monica azt mondja: "ő volt a legokosabb, legfurcsább, legkülönösebb ember, akivel valaha találkoztam", ami bár igaz, több mint egy kis manchuriai jelöltet hangzik. De a potenciális problémák most forrni kezdtek. Péter halálával cégét végrehajthatja egy kulcsemberes záradék. Erlich (T. J. Miller), Steve Jobs a Richard Steve Wozniakhoz (és Pied Piper 10 százalékos tulajdonosa) elmagyarázza, hogy Péter partnereinek jogi lehetősége van arra, hogy pénzt vegyenek és futjanak, így Pied Piper maradt a következő finanszírozási kör nélkül.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 1. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 44 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet