Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 10. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 10. rész online magyarul(HD)

Az elmúlt szezonban épp a Cassandra volt itt a Szilícium-völgyben. Richard Hendricks sötét végét előre megjósoltam, ám a Hooli-t, a TechCrunch Disrupt-t nyerte el, és hős lett a kisfiúknak mindenütt. Örömmel vettem a csomókat az olvasóktól, hogy a végzet sóvárgó lelke. Most, hogy láttad a "Condor két napja", a sötét második szezon végső, csak egy dolgot kell mondanom:

"Cassandra Henderson JOBB! Ki az a Miss Cleo?

Igen, kicsinyes vagyok. Ha ez a bemutató tanított neked valamit, akkor az lehet, hogy néhány aprócska ember lehet itt az információs technológiában. Ebben a tekintetben bűnösnek nevezem egy főváros G. Ez a jogalap helyénvaló, mert Alec Berg kitűnő "Két napja a Condor" szkriptnek van egy csomó szeszélye. Szinte mindenki megkapja a lövést a fináléban. Tegyük mindet robbanásig, kezdve:

Petty Gavin Belson: Nem elégedett azzal, hogy a Big Headt csak a Spite alelnökévé tette, Gavin egy év alatt háromszor előmozdította őt, mint egy eszköz, hogy alig próbálja megnyerni szellemi tulajdonjogait Pied Piperrel szemben. Bejelentette a pert Gregory Péter temetésén, a Sand Hill Shuffle-ben, melyet egy galambok szegélyeztek. Aztán több időt töltött arra, hogy elpusztítsa Richardot, mint a Nucleus katasztrófáját. Mindezeket fel lehet ragadni Gavin elégedetlen vágyaként. És ügye még akkor is győztesnek tűnt, mielőtt Richard beismerte a bűnözést, amely Hooli Pied Piperet adta ezüst tálra.

Gavin azonban meg kellett csavarnia a kést. Meg kellett próbálnia megkapni azt az extra, haszontalan húsdarabot, hogy Richardot Donald Dunn ellen ("Jared a.k.a. O.J., látszólag", ahogy azt a választottbíró elmondja). Jaredet a Hooli-tól visszavették a "The Cap Table" -ba, és Pied Piper rezidens magyarázójának, pompomlánynak és érzelmi magnak szolgált. Visszatérve a Hooli-hoz azonban Jared nem kapott semmilyen értékes célt Gavin számára, és nem volt olyan másik ember, aki olyan mélyen beágyazódott a hooli evangélizmushoz, hogy soha nem kijavította a munkáltatóit a nevéről. Jared nem versengő záradékot sértő bérleti díja olyan kicsi volt, hogy Richard Pete ügyvédje bűnösnek találta a vádat. Mégis, a szél szaggatása lecsapja Gavin kártyaházát. "Ha nem hozta volna fel, akkor nem vettem volna észre" - mondja Gavin a választottbíró.

A választottbírónak igaza van, hogy Kaliforniában vannak törvények a versenytilalmi záradékokkal szemben (a közzététel nem más, mint a történet). Mivel a Hooli Richard és Jared szerződéseire a megsértő záradékot alkalmazta, egyikük sem dolgozott törvényesen a Hooli-nak ebben a peres ügyben. Tehát egy ritka esetben a törvény kiskaput segíti valaki, aki nem gazdag és baljós, Pied Piper hazamegy a jogszerű tulajdonosával.

"Mi történik?" Richard megkérdezi, amikor a választottbíró elmagyarázza a kiskaput. - Igazságosság, bébi - mondja Pete. Pete megkíméli a foltos kefét, de egy szörnyű megemlékezés Gavin guruja felé tart, aki Gavin közelgő halálát érzékeli a Hooli-ban.

Petty Erlich Bachmann: Van elég szavam Erlich bűncselekményeire? Noah elmondja Erlichnek, hogy eladta a vadászgörényt. "Az arizoni görény törvények sokkal jobban megvilágosodtak" - mondja. Ez az első alkalom, amikor az "arizona törvények" és a "megvilágosodott" szavakat ugyanabban a mondatban használják. Ennél is fontosabb, Erlich megtudja, hogy a Hacker Hostel érdemes több pénzt az ingatlanpiacon.

- Eladta a házat alól? - kérdezi Richard. Erlich elmagyarázza, hogy "mindössze annyit sikerült csinálnom, hogy egy flopházat működtet, ahol a srácok kóborolnak, kidobják, és nem fizetnek bérleti díjakat!" Ez az eladás egy lelket nélkülözhetetlen pénzbe kapaszkodik, egy fogást, ami lazább, ha Gilfoyle elkezdi megsemmisíteni a házat hogy hirtelen népszerű Pied Piper táplálékot tartsanak. (Visszamegyek a hamarosan bekövetkezett változásokhoz.) Ahogy egyre több szerver kap mozdulni, hogy lépést tartson a forgalommal, a gépek túlhevülnek, a tüzek kitörnek, és Gilfoyle újraforgatja a megszakítókat, és forgatja a körülöttük lévő -az házat egy potenciális tornyosító Inferno-ba.

Míg ez megtörténik, Jared mindenfélé válik. "Ez mágikus!" Mondja a Pied Piper legutóbbi hurrájáról. Végül is Erlich érzékeihez jön, elhagyva a ház értékesítését, és készen állva és vidám pillanatban, diadalmasan visszatérve a kódoláshoz, hogy megmentsen egy sikeres inkubátor projektjét. Ha csak Richard látta volna! Sajnos, túlságosan elfoglalta ezt a listát.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 10. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 10. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 109 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet