Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 2. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 2. rész online magyarul(HD)

A Silicon Valley másodéves szezonja bizonyította, hogy ez a Mike Judge vígjáték rengeteg futásteljesítménye van a tankjaiban, mindaddig, amíg a szezon hosszúsága kedvező. Annak ellenére, hogy néhány kiábrándító epizód és más apró csuklás volt, a Pied Piper banda második kiruccanása tele volt szórakoztató méregtelenítőkkel, meglepően erős drámával és csúcsminőségű előadásokkal.

A 2. szezon átfogó része volt a pert, amelyben Gavin Belson Hooli azt állította, hogy tulajdonosa a Pied Piper fölött, hivatkozva arra, hogy Richard a fejlesztési folyamat során használt Hooli berendezéseket. Pied Piper pénzügyi befektetéseinek finanszírozásával pénzügyi befektetést keres a különös milliárdosokkal (például milliomos, de "B") Russ Hannemanrel, aki megkérdőjelezhető szponzori és kavargó utat vezet. A szezon igazán Richard növekedéséről szólt, mint vezérigazgatóról és arról a képességéről, hogy csapatát a zavaros vizeken keresztül vezeti ... sok farkas viccekkel az út mentén.

Richard egy kicsit problematikus volt az 1. évadban, ezért látta, hogy egy ilyen erős kézzel ezúttal frissítő volt. Különösen hozzáértő volt ahhoz, hogy megtanulja más emberek hibáit, és élményeit használja az ő előnyére. Persze, a szezon végén még mindig lőttek ki, de legalább láttuk, hogy nyomás alatt maradni hűvös, és ha szükséges, tegye le a lábát, miközben megőrzi integritását. Ez a bizonyíték a bemutatónak, hogy nézői úgy érzik magunkat, mintha tudnánk, hogy Richard képes azonnal kezelni a Pied Piper-et, ha csak stabilan, pénzügyi, technikai, érzelmi - több mint egy napig.

Bár az 1. évad klasszikus "középkés ideje" ellenére sem voltak olyan dolgok, amelyekben Dinesh és Gilfoyle nagyszerű kémiai képességekkel rendelkeztek, mivel megpróbálták egymást szabotálni, legyen szó Kickstarter kampányokról vagy társkereső életről. Jared feltétlenül csaknem minden olyan epizód csúcspontja volt, amelyben megjelent az implikált alázatos nácizmusból, hogy kétségbe vonta a laza személyiség elfogadását (Lásd: "HL") a jövő felé hajlékony optimizmusáért. Arany. Még Erlichnek is volt egy szép íve ebben a szezonban, és sikerült egy kis növekedést elérni a szezon végén, amikor úgy döntött, hogy csatlakozik a "mágiahoz", ahogy Jared megfogalmazza, és segít a kódnak.

Ebben a szezonban még egy kicsit csiszolóbb karaktert mutatott be, mint Erlich Russ Hannemannal; kétségtelenül kicsit túl sok volt ahhoz, hogy először foglalkozzon. De ahogy az epizódok viseltek, úgy nőtt fel, mint Erlich tavaly. Soha nem fogom leírni a gazdag személygépkocsikat, anélkül, hogy kézmozdulatait ismételten. A késő szezon kiegészítése Pete Monahan is egyfajta bánásmód volt, amely egy halott pánik személyiségét kínálta, amely még Gilfoyle-t is felülkerekedett; Szerettem volna látni Pete-t és Gilfoyle-t.

Sajnálatos módon Laurie bevezetése súlyos csalódást okozott, és nem több, mint egy kíméletlen Peter Gregory klón, amikor a show teljesen más irányba fordult. A rosszabbá válás az, hogy Monica-nak nem sok adata van, mint egy üzleti vonatkozású kiállítást bemutatni.

A korai aggodalmak, hogy Laurie csak Péter női változata volt, többé-kevésbé eltűnt Russ bevezetése után, aki Peter Gregory teljes ellentétét szolgálta. Volt olyan kódoló is, mint Carla korán, és gyorsan háttérbe szorult a háttérben, ami csalódást okozott. A Hacker Hostel egyik nõje egy dinamikus dinamikus váltást ajánlott, amelyet kibõvítettek.

A Big Head leginkább egy nem entitás volt, a fontosságától eltekintve a "kötelező vitarendezés" teljességétől, annak ellenére, hogy Gavin Belson tervei szerint elősegítik őt, hogy jobban helyezze ügyét Pied Piper ellen. Sajnálatos, hogy Josh Brener annyira alulmaradt, de a legtöbbet kihasználja. Matt Rossnek különleges elismeréssel kell járnia az Emmy-szezonban, hogy ilyen gonosz, mégis szimpatikus gazembert állítson fel Gavin Belsonban; igazi innovációs vágya sokszor ellentétben állt azzal a hasonló vágyakozással, hogy meghódítsa, és öröm volt megfigyelni.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 2. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 2. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 43 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet