Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 6. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 6. rész online magyarul(HD)

"Letartóztatott fejlesztés" A Cast Cries átsiklant a Recut epizódokon, további kompenzációt kér

"Westworld" idővonal magyarázata: Arnoldtól Anarchyig és túl

'13 ok, amiért 'a 2. szezon trailer megjelenik' Hannah nem volt az egyetlen '

Hogy a "Barry" és a "Killing Eve" gondoskodik velük az Assassins-ről

Megjegyeztem a múlt héten a "Szerver tér" című összefoglalóban, amely a televíziózás egyik legjobb epizódja ebben az évben, hogy a Szilícium-völgy őszinte és határozott erőfeszítéseket tett a T.J érzékeny oldalának feltárására. Miller mélyen ellenszenves Erlich. A bemutató alkotója, Mike Judge egy újabb lépést tett a "Homicide" -nél, ahol Erlich életének egy újabb ízét kaptuk meg, mielőtt Richardot és Pied Piperet inkubálnánk. Amint az epizód megkezdődik, a Hooli Nucleus-ot indítja el nagy UFC-vel és megy, az epizód legmulatságosabb vonalaihoz illeszkedik, az Apple Maps rossz. Ez a Pied Piper banda számára készült, és a kudarc azt eredményezi, hogy Monica (Amanda Crew) a Hooli meghibásodása kapcsán kitalálta volna egy hasonló eseményt, amely a Pied Piper-et indította el, mint az új videofelvételi szoftver. A kiállítás lenyűgöző szimbólumai közül a fagyos, piszkos UFC-küzdelem lehet a legnyilvánvalóbb metaforája a Gavin Belson Richard és Pied Piper megpróbálásának.

Kép a HBO-n keresztül

Ez a lehetőség arra készteti Richardt, hogy engedje meg, hogy Pied Piper-t használják egy "extrém" kaszkadőről, amelyet a Homicide Energy Drink, az Erlich kollégiumi "barátja", a Double A (Michael McMillan) által indított milliárd dollár szponzorált. A becenevek mindig is a Silicon Valley egyedülálló fókuszává és lenyűgöző erejévé váltak, és itt különösen bíró karakterekről derül fény. A Double A valódi neve Aaron Anderson, és Richard azt a feltételezést tette fel, hogy ez a becenevet a valódi neve alliterációjának játéka, ugyanúgy, ahogy Erlich feltételezi, hogy Anderson beceneve Kool-Aid pozitív. Erlich szemszögéből való kapcsolódása, képtelensége annak megértésére, hogy bosszantó és egoista jellegű, ahogyan eljön, elidegeníti tőle a gyilkossági ügyletet, de az abrazivitása, ahogy kiderül, pontosan ez teszi őt felbecsülhetetlen értékűvé Pied Piper számára.

A Double A meghatározásának másik módja a személyes ügyek és az üzleti célok ismerős tendenciájának hangsúlyozása, hogy egymás között vérzik, amit a bíró szinte minden epizódban, gyakran többször is megismétel. Erlich egy zsémbes, önelégült jelenlét, de ő is nagyon hű és Pied Piper sikere iránti elkötelezettje, hasonlóan a Double A-hoz, egy leereszkedő backstabber és egy bátor, ambiciózus ember, aki kínos állapotban él. Ezek a viselkedésmódok gyakran és együttesen léteznek, éppúgy, mint a kaszkadőr, Blaine (Dustin Milligan), azzal a céllal, hogy figyelemfelkeltő nőként hívják le Dinesh-et és Gilfoyle-t, annak ellenére, hogy Blaine és csapata végzetes hibája a pályaválasztási tervében. Dinesh és Gilfoyle későbbi meggyőződése, hogy Blaine egy önmagában érintett szar, aki szintén Gina (Porter Duong) társkereső, egy gyilkossági munkatárs, Dinesh gyorsan összeszorul, az epizód legnagyobb komikus találmányához vezet, amely Pied Piper két legnagyobb a sardoni munkatársak "feldobják" az ötletet, hogy Blaine halálát elengedjék. És ismét, a bíró óvatos, amikor az üzleti taktikát használja a személyes döntésekre, mivel Blaine végül megtalálja a nyilvánosságnak a "swotting" fórumát.

Kép a HBO-n keresztül

Dinesh és Gilfoyle kalandjai a "swotting" -ban egy miniatűr verziója, amit Gavin Belson tett Pied Piper után, mert Richard nem adna neki. A bíró megismétli Benson egósztikus gyengeségét és interperszonális készségének hiányát a fókuszcsoportok felháborító küldetésében, ahol a Hooli tesztigazgatójának egy nyílt kísérlet arra, hogy gondoskodjon és barátságos legyen egy üzleti környezetben, emlékezzen rá minden egyes fókuszcsoport tagjának keresztneve iránt. sokkal hidegebb, különálló és idegen a gyakorlatban, mintha az Apple Siri életmódja lenne. Ismét ez a jó hír Pied Pipernek, még akkor is, ha úgy döntenek, hogy megszakítják a Homicide-szel kapcsolatos kapcsolatokat a Double A agresszív megtagadása miatt, hogy PR-t csináljon nekik, és ragaszkodjon ahhoz,

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 6. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 6. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 34 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet