Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 7. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 7. rész online magyarul(HD)

Richard Hendricks végül párra nő, és a Szilícium-völgy jutalmazza őt a második évad legjobb epizódjával. Amy Aniobi forgatókönyve mindent szeret a bemutatóról: a fizikai humor, a kihívások az alulteljes hősökre, az ismételhető fogalmakra, a Dinesh-ről szóló önbecsapolásról, a Gavin-féle kettős beszélgetésről és a Gilfoyle programozók védőszentje által elkövetett értékes gonosztól. A pokolba, még az én nemesem, Russ, néhány nagy nevetést. És véget is érhet egy csúfoló sziklán.

A Pied Piperrel a kötélen az End Frame / Homicide partnerség után Richardnek nincs más választása, mint hogy harcoljon a cégéhez. A csapat a San Francisco-i End Frame-központba vezet, és amíg egy téglafalú irodában várakozik, amely gyanakodva néz ki, mint egy cég régi irodahelyisége, a recepciós Erlich-t hibáztatja Pied Piper vezérigazgatója számára. Mielőtt Richard túl sokat tiltakozna, Dinesh megszakítja valami még fontosabb dologgal.

Úgy tűnik Dinesh volt, hogy idézze a hajdina, "Wookin 'nála minden rossz helyen." Pontosabban, ő a Tinder, a matchmaking app hívom Grindr véletlenül. Dinesh "karcsú", Karen vonzó nőt keres, aki "menekülést keres". - De te sehová se menj - jegyzi meg a pontos Gilfoyle. Dinesh az epizód nagy részét úgy fogja tölteni, mintha helyet nyitna, hogy benyomódjon Karenre. De mielőtt eléggé lehanyatlanná válna, hogy ellopja az ötéves fiú műalkotását egy múzeumi látogatás megakadályozására, Dineshnek meg kell magyaráznia Richardnak, hogy miért van a Wi-Fi jelszó az End Frame melletti irodához Dinesh telefon. Úgy tűnik, Dinesh minden rossz helyre keresi a munkát.

"Wi-Fi-n keresztül jött ki!" - mondja Gilfoyle szégyentelenül. Mielőtt ez az epizód véget érne, Dinesh nem lesz az egyetlen, aki elfojtja, hogy minden szükséges eszközzel interneten keresztül jut el. Karen is "megy a Wi-Fi-n", de ebben az esetben az Erlich inkubátorában a Wi-Fi. Dinesh időpontja egyszerre és jövőbeli hódításként jelenik meg Bachmann úrnak, akinek a Sade szexuális zenéjének támogatása a legjobb tanács a Silicon Valley-ban. "A korai Sade" - tanácsolja -, mielőtt a rendszere túlságosan barokk lett volna. "Erlich használja Adu zenéjét, hogy Karen elkapja Dinesh szánalmas kötelékeit. Gilfoyle szokás szerint dörzsölje Dinesh szerencsétlenségét. "Ez egy rejtély, mely szerint azt hiszed, hogy egy nőt meztelenül látsz," mondja Dinesh.

Richardnak nagyobb problémái vannak, mint a hűtlen alkalmazottak, vagy Erlich téves feltételezései Sade késői karrierjeiről "barokk elrendezésekről". (A szerelem katonája egy félelmetes Sade dal, emberek!) Richard összeomlik az End Frame csapat találkozóján, amelyet egy konferencia terem, amelyet a Pied Piper csapata előtti ostobasággal ábrázolt. "Ezek a képek igazolják, hogy megadta nekünk az algoritmust" - mondja az End Frame elnök-vezérigazgatója. Mielõtt Richard még több információt adhat End Frame-nek a tábláján elkövetett tévedés kijavításával, megtudja a végsõ keret értékesítési modelljét. Az értékesítőkkel teli szoba a telefonon értékesíti a Vége Frame gyengébb szolgáltatásait, bizonyítva, hogy egy terméknek nem kell jónak lennie, ha azt erőteljesen értékesítik a fogyasztónak. Kérdezd meg az Apple-t, a mestert, hogy beveszed neked túlvásárolt szart vásárolni, amire nincs szüksége.

Az Apple-ről beszélve a tech vállalatok nagy sátánát név szerint ellenőrizték Gavin legutóbbi találkozójával az asztalnál. A szokásos módon Gavin spin funkciója a PowerPoint Slide Deck O'Bullshit ™. Egy dia egy olyan egyenlet, amely megölné a matematika és az angol szakemberek egyaránt: A "Hiba = siker" nagy betűkkel jelenik meg Gavin mögött, amikor a "Homicide" -et érintő táncokat taposta az UFC Nucleus katasztrófa körül. Gavin folytatja ügyét, a szarháza magában foglalja az igazság kerneleit.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 7. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 7. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 84 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet