Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 8. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 8. rész online magyarul(HD)

"Letartóztatott fejlesztés" A Cast Cries átsiklant a Recut epizódokon, további kompenzációt kér

"Westworld" idővonal magyarázata: Arnoldtól Anarchyig és túl

'13 ok, amiért 'a 2. szezon trailer megjelenik' Hannah nem volt az egyetlen '

Hogy a "Barry" és a "Killing Eve" gondoskodik velük az Assassins-ről

A "White Hat / Black Hat" események a Pied Piper csapatát állandósultak, ismét küzdöttek pénzhullámokkal és versenyekkel, és sajnos ezután az epizód a 2. évad leginkább jóindulatú epizódjává vált. A Pied Piper-nek egy nagy pornócéggel való foglalkozásával, amely látszólag a táskában van, a csapat nagy része kihűlt, Richard kivételes kivételével, aki hirtelen komolyan paranoiásnak tűnik a hálózat biztonsága és Gilfoyle biztonsági intézkedései miatt. Ez többé-kevésbé az epizód középpontjában áll, amely lényegében kötődik Richárd kísérleteihez, hogy a End Frame korábbi biztonsági vezetőjével, Seth-rel (Joshua Chang) megkapják a támadást, ami Pied Pipernek a pornó foglalkozik. Az egyik megdöbbentő hiba az ismétlődő meglepetéses problémák, amelyek megakadályozzák Pied Piperet, hogy haladjon előre a narratívban, mint például Russ tizenegyedik órája, ami elveszíti a pornó üzletet, amire számítottak.

Kép a HBO-n keresztül

Ha a "White Hat / Black Hat" történéseit ugyanolyan megbízható szellemiséggel és tematikus fókusszal hangsúlyozták, mint a többi epizód, akkor nem volt ugyanolyan zűrzavar a progresszió és a személyes növekedés alatt minden olyan interakció alatt, amely az első felét a szezon olyan egységes örömére. Richard Sethrel való kölcsönhatása ismét felkeltette az embereket abban, hogy elválaszthassák a személyiséget a szakemberektől, mivel Richard olyan állandó, aki őszinte és barátságos akar lenni a sértett, keserű korábbi munkatársakkal, akik csak akkor fenyegetik a cselekvést, amikor megkérdőjelezik a hacker képességeit. Ez egy szép jelenet, amit Dan Lyons író kétszer is játszik, és súlyosan csökken a hatása, és a Pied Piper csapattagok közötti kölcsönhatás sokkal kevésbé volt folyékony és játékos a szokásosnál.

A probléma egy részének egy hihetetlen kísérlete volt, hogy sztrájkolják a militáns, nem dohányzó hangulatot a titkos tech-hubban, amely párosította Erlich-t a Monica-val a Raviga irodáiban, hogy új alkalmazást indítson, amely vagy segíthet a szülőknek, vagy pedig a pedofileknek. Richard történetéhez hasonlóan egy kanyargós, határozottan anti-climactic tónus mindez, egy kissé szórakoztató ötlet, amely vékony, és csak az előadóművészek által nyújtott intervallumos életet, Amanda Crew és T.J. Miller a nehéz emelést végezte. A Hooli jelenetei Matt Ross Gavin Belsonnal, aki óvatlanul keresi a Nucleus-katasztrófát, és hasonlóan csak élettelen, vékonyan fátyolos kétségbeesés, melyet Ross olyan tökéletesen modulál. Ugyanez az oka annak, hogy könnyű leírni a "White Hat / Black Hat" inert fordulatait, mint a Silicon Valley-i következő epizód epizódjában, de a múlt éjszakai epizód szigorú monotonsága aggasztó a legkevésbé.

★★ Fair - Csak a dedikált

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 8. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 8. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 77 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet