Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 9. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 9. rész online magyarul(HD)

"Letartóztatott fejlesztés" A Cast Cries átsiklant a Recut epizódokon, további kompenzációt kér

"Westworld" idővonal magyarázata: Arnoldtól Anarchyig és túl

'13 ok, amiért 'a 2. szezon trailer megjelenik' Hannah nem volt az egyetlen '

Hogy a "Barry" és a "Killing Eve" gondoskodik velük az Assassins-ről

És visszatértünk. Miután a középszerű legjobb "White Hat / Black Hat" azt találta, hogy Pied Piper elvesztette a pornó üzletet, ami megmenthette volna őket, a Silicon Valley "kötődő választottbíráskodása" sokkal morálosabb összetett anyagot gyújt be, és Pied Piper a felsõ kézzel a Hooli-ügyben. Miután két kétségbeesett Nucleus dolgozóval találkozott egy étteremben, aki megértette, hogy mellette van, a Big Head észreveszi, hogy egyikük elhagyta Hooli telefonját a lemezük alatt, amelyen a Nucleus bétaverziója van. A telefon bizonyítja Gavin Belson egoista teljességét, hogy milliókat költ egy olyan technikára, amely nemcsak nem működik, hanem úgy tűnik, hogy valóban károsítja az okos telefon egyéb részeit. Ez meglehetősen hisztérikus telefonbeszélgetést eredményez Richard és Gavin között, amelyben mindkét fél folyamatosan uralkodik az ügyvédjeik nem túl kellemes érzéseiben, hogy biztosítsák, hogy semmi sem jelenjen meg a felfedezési fázisban. Ismét a bemutató példázza, hogy a személyes ötleteket és véleményeknek meg kell feledkezniük annak biztosítására, hogy a vállalkozások (olvassák: pénz) biztonságban maradjanak.

Kép a HBO-n keresztül

A telefonbeszélgetés véget ér a Hooli és a Pied Piper számára, hogy elfogadják a kötelező érvényű választottbírósági eljárást, a gyorsított verziót, hogy megoldják az ügyet. Lépj be a nagy Matt McCoyba, akit a Seinfeldben második Lloyd Braunként emlékezhetsz, mint Jerry Sunshine, Pied Piper új litigatorja, aki elveszítette a törvényes jogosítványt, miután elkapta a megfelelő gyógyszereket, hogy Keith Richards fehérvé váljon. Annak ellenére, hogy most hajléktalanná válik, kiderül, hogy Jerry nagy ügyvéd, és nagy védelmet nyújt Richard és Pied Piper számára, amelyik Ehrlich pokolian hajlított a torpedóban, hogy megkapja a napot a bíróságon, bizonyítva, hogy "inkubátor" sikeres. Az epizód lényegében Jerry-t és Ehrlich-et temetkezik egymással szemben, és bár ez egy kicsit nyilvánvaló, az egyértelmű szándék az, hogy megmutassa, hogy a pénz nélkül dolgozó ember, a semmire való törekvés, a nehezebb munkavállaló és a jobb ember körül, mint a gazdagok , a kövér brat, aki megtagadja észre, hogy ő egy rosszindulatú, egoista hülye.

Amint felkészülnek az ügyre, a Pied Piper többi tagja újabb klasszikus rejtélyt vesznek fel, mivel Gilfoyle Jaredt tanítja a Schrödinger macska paradoxonáról, egy olyan gondolkodási kísérletről, amelyet bármely filozófia vagy fizika főnök ismernek. Ez azzal a kondícióval jár, hogy Pied Piper figyelte a streaming algoritmust, de a hooli telefon felfedezését is tükrözi. Nucleus szemszögéből nézve, és látva, hogy milyen rossz, Richard részlegesen hibás Belson katasztrófájához, és egy maréknyi szerencsétlen erkölcsi kérdésbe veti őt, amelyek közül a legjelentősebb az a kinyilatkoztatás, hogy Pied Piperrel dolgozott (egy, nap) a Hooli munka közben. A felfedezés a személyi és a szakmai szakemberek egy másik zavarodásával jön ki, mivel Richard megtalálható a laptopján, ahol a Pied Piper algoritmust, mint barátnőjét építette.

Kép a HBO-n keresztül

Az epizódnak nincsenek lényeges kölcsönhatásai Dinesh, Gilfoyle és Jared, mint a "Homicide" és a "Server Space", de ez a kiválóan írt próba szekvenciákból áll. Jerry Sunshine, miután nagyszerűen állította az állványt megbízhatóan szórakoztató aloofnessjével, Jerry Sunshine beleegyezik, hogy Ehrlichet felállítja az állványra, csak azért, hogy megragadja őt a korábbi idiókákkal szemben, beleértve a Pied Piper kezdeti kedvét, és az ízléstelen, magyarázó app nevű Nip Alert. A legtöbb esetben Ehrlich bizonysága pontosan azt teszi, amit Jerry reménykedik, de végül azzal zárja, hogy Richard dolgozik Pied Pipernél a Hooli-nál az ügyészeknél. Ez egy nagyszerű jelenet, az első reményeim szerint Ehrlich durvaságának egyik legfontosabb csúcspontja. Ezenkívül felállítja Richardot egy olyan erkölcsi kísérlethez, amely a szóban forgó üzleti jog lényegét tartalmazza.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 9. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 2. évad 9. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 88 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet