Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 1. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 1. rész online magyarul(HD)

A Szilícium-völgy mindig is a Richard Hendricks evolúciójáról szólt, a kódgazda, akinek Pied Pipernek nevezett kompressziós motor ötletes ötlete támadta a show két előző szezont. Az első évadban Richard a Novice üzletember az ördöggel kötött megállapodást, milliókat lemészárolva a tech-óriás Hooli-ról, hogy szellemi tulajdonának irányítását egy kisebb, Raviga nevű cégnél tartsa fenn. Elvesztette a hibákat, de sikerült megnyerni a TechCrunch-t Megzavarni és megragadni a szoftvere emelkedő sztárját. Magabiztossága kezdett lendülni.

A második évadban Richard az Ideiglenes Tech Hős táncolt az ördöggel, és egy újabb tárgyalást folytatott egy Russ Hanneman nevű démonnal, és sikeresen leküzdte Gavin Belson, Hooli vezető innovációs tisztjétől származó szellemi tulajdon elleni pert. Hooli megpróbálta visszafordítani a Pied Piper-t, de a Nucleus, a kapott termék, az anti-kompressziós motor. A szoftver megmentéséért folytatott harc során Richard a Pied Piper munkatársa (és a rezidens sátánista) Gilfoyle munkatársával lépett be a bal oldali útra. Hibát hibázott, de végül egy pár golyót és kommunikációs képességet hozott létre, hogy megvédje látását. De nagyszerű golyókkal nagy ego jön, és ahogy a harmadik évszak megnyílik, az újonnan kirúgott Richard egója elérte a DEFCON 1-et.

"Olyan céget hozott létre, amely túl értékes ahhoz, hogy elinduljon. Büszke lehetsz "- mondja Raviga főnöke, Laurie Breem. A finálépréteg felfedte, hogy Richard kirúgták, de a régi 1930-as évek sorozatának alkotói szégyentelenül is találtak, a "tüzelés" leszerelés. "Mindenesetre nem számít, mivel Richard sebesült büszkesége miatt abbahagyta . Diva-inspirált kínzása és kilépése előtt Laurie pontosan elmagyarázza, hogy sikereit Rube Goldbergian szereti a szerencsével. Pied Pipernek szüksége van valakire, akinek több tapasztalata van, és kevésbé véletlen. Richard az új elnök-vezérigazgató-helyettes technikai tisztviselőjeként lett volna, ha nem hagyta abba.

Lépjen be Pied Piper új vezérigazgatójába, Jack Barkerbe, vagy "Action" Jack Barkerbe, amint ismerős a neten. Action Jack nagyon a legenda: Két több milliárd dolláros céget hozott létre, és alapítványt indított a rákkutatásra késő anyja tiszteletére. "Ez a fickó egy állattartó" - mondja Gilfoyle. "Ő az igazi" - mondja Erlich később, miután találkozott vele. Richard egója nem rendelkezik ezzel. - A cégemet egy olyan fickóra fordítják, aki még nem gyógyítja meg a rákot! - kiabál a gyilkos férfi-gyerek. Végül Pete az ügyvéd meggyőzte Richardot, hogy látogassa meg Barkert. Pete káprázatos megjelenése Matt McCoy MVP kitüntetést ad az epizódnak; a halálos kézbesítés soha nem szakad meg.

Monica, aki megszavazza Richardot, bemutatja Erlich inkubátorának mindkettőjét, hogy elmagyarázza szavazatát, és megpróbálja értelmezni Richardt. "Legalábbis Judásnak joga volt megölni magát, miután elárulta Jézust, a világ vezérigazgatóját!" - mondja Erlich Monica-nak. - Ismered? - Igen - válaszolja. "A katolikus iskolába mentem." Monica vallomása, hogy megszavazta Ravigát, mint kém és szövetséges Richard számára, nem kap bűnbánatot. Azonban a katolikus iskolával kapcsolatos megjegyzései felkeltik Erlichet, aki katolikus iskolai egyenruhájának szoknyája hosszában kérdezi. - Baszd meg - mondja neki, ahogy távozik.

"Bassza meg" is azt, amit Richard reméli, hogy a csapata Pied Pipernek mondaná most, hogy már nem vezérigazgatója. Jared természetesen játszik. Richardot a rendelkezésre álló CTO pozíciókkal mutatja be. Richard választja a Flutterbeam-t, egy közös videós platformot, amire azt hiszi, hogy csípheti, legalábbis addig, amíg valójában nem látja. Giddy arról a Richard izgalomról, Jared azt mondja: "A szivattyúzása miatt pumpálok!" A vonal az író, Dan O'Keefe ajándéka, az olyan Jared-Richard rajongói rajongók íróinak, akiket nem tudok olvasni online.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 1. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 1. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 61 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet