Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 10. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 10. rész online magyarul(HD)

"Hogy a fasz valami ilyesmi történik?" Gavin fújtatta a "The Uptick" első sorában, a Silicon Valley harmadik szezonbeli döntőjében. "Réges és nyomasztó volt" - mondja Patrice, Gavin állatkereskedője, a most elhunyt elefánt, amelyet "az utolsó fórumon" tartott. "Épp most mentették meg a cirkusztól, de kiderült, hogy szerette a performációt." Gavin azonban nem érdekli a szegény Dumbo halott. Nagyobb aggodalma az, hogy hogyan kell a hasított testet eldobni anélkül, hogy gyanakvást keltene.

Ismét Gavin biztonsági fickója, Hoover, egy istenfélőnek bizonyul: tud valamit a daruval rendelkező srácokról. Az elefántot felhúzzák, és a San Francisco-öbölbe dobják, ahol csatlakozik az elveszett Tiki fejhez Erlich Bachmanity Insanity pártjával.

Tehát, igen, Hoover hatalmas emelést érdemel. Valamilyen potenciális pénzeszköz is elérhetővé vált: amikor Patrice Gavin-nak szelíd beszélni arról, hogy élő állatokkal kapcsolatban használja a félrevezetett tanács ülésein, akkor tüzel. Soha ne használj egóniás szavakat ellene, Patrice! Különösen, ha ezek a szavak: "Csak akkor érhetjük el a nagyságot, ha először elérjük a jóságot." Ez a vonal visszahívja a Silicon Valley debütáló epizódját; ez az első olyan Gavin Belson szar, amit valaha hallottunk. Amint Patrice a Hooli jelvényében és a parkoló-garázsban megfordul, egy hirdetést keres a tech-cég pletykáért C.J. Cantwell blogjához. Patrice arcán egy bosszúálló vigyor jelenik meg.

A C.J. blog jelenlegi, 25 százalékos tulajdonosa, Erlich Bachman eléggé tapasztalta új munkáját Pied Piper vezető evangélizmustisztként. Erlich a FOMO-nak a Pied Piper-i háború megszerzésére irányuló lelkes képessége miatt manipulálta azokat, akik úgy gondolkodnak, mint ő. Itt van a lecke? A befektetők - néha a legjobb érdekeikkel szemben - reagálnak, ha félnek a "hiányzó" következtetésektől a következő nagy dolgon.

Erlich részletesen kifejti, hogyan működik a FOMO. És egyértelműen azt értem, hogy Erlich beszéde annyira emlékezetes a végtelen szentségére, mint a maszturbációra vonatkozó groteszk hivatkozásokra. A beszéd csúcspontja annak a kinyilatkoztatásnak, hogy a Coleman Blair Venture Capitalists 6 millió dollárt ajánlott a Pied Piper lebegéséhez a következő körben. "És mindez azért van, mert ez a kis felhajtó!" Erlich büszkén jelentette be, és a képernyőn mutatta a Pied Piper Daily Active Users (DAU) növekedését.

Ezt hallva Jared kontrollálhatatlanná válik. Erlich számára nem ismeretes, a támadás hamis, Jared hamis felhasználású koponyatörtjének mellékterméke. Kísérlete, hogy tiszta lesz Richardhoz, tejes és pókokkal borított Russell Stover-i cukorka kínos kínálatával kezdődik. - Ez a hamis felhasználókról szól? - kérdezi Richard. - Tehát tudta? Jared megkönnyebbülten mondja. Nyilvánvaló, hogy Jared elfelejtette, milyen könnyű volt Pied Piper Istennek látszani, hogy felfedje Dinesh hamis barátait. Richardnak el is feledkezhetett róla: a Pied Piper GPS helymeghatározó helyett inkább a fájlátviteli tevékenység alapján kitalálta. - Titokban állunk - suttogja Jared Richardnak.

Ez egy nagyon pocsék titok. Úgy tűnik, mindenkinek, de Erlich tudja. Gilfoyle és Dinesh tag-csapat Richard, még egy újabb járás a bal oldali utat. Alec Berg rendező (aki szintén a fináléját írta) szorosan keretezi a három szereplőt a komikus hatás érdekében. Gilfoyle és Dinesh közötti hátsó és egybeeső verbális kölcsönhatás, valamint Richard arcán elkápráztatott pillantás az év kedvenc jeleneteire tett szert. Richard elcsábítja a Dinesh flash meghajtót, amely egy zombi scriptet tartalmaz, ami még nagyobb, kimutatható, hamis DAU-t eredményez.

"Ez csalás" - mondja Jared Dinesh zombi-szkriptjének ihletett "A Walking DAU-k félelme." Richard válaszol: "Nos, minden alkalommal, amikor a helyes dolgot csinálok, szarok. És ha jól teszek, befejeztük. - Ne fegyelmezze a benned rejlő hitemet - mondta Jared. Bár Richard elgondolkodtatva van, nem rázhatja meg a fájdalmas Jared törő képét az ablakon, ahogy az Aviato furgon eléri a Coleman Blair irodáját. Arra kavarja, hogy Erlich szörnyűségére Richard tiszta lesz a hamis döbbenettel kapcsolatban. Másodszor ebben a szezonban, Pied Piper potenciális bukását egy csapattag elutasította egy döntő információról.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 10. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 10. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 40 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet