Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 4. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 4. rész online magyarul(HD)

A ravasz önmegtartóztatás ezen a héten zajlik a Szilícium-völgyben, arra kényszerítve hősöket, hogy váratlan, meglepő választási lehetőségeket hozzanak. A Donick Cary jól megtervezett forgatókönyve a következő ívek alapjait alapozza meg, amelyek a szereplők közötti valószínűtlen társulást kovácsolják, miközben új vakációkat fedeznek fel a vak, véletlenszerű szerencsével, amely Richard Hendricks-et a sorozat premierje óta sújtja.

Ez a szerencsés szerencse hamarosan megkapja a Pied Piperről másodpercet. Igen, a múlt heti rossz időzött csapattársak felfedték a titkos skunkworks-ját az Action Jack Barkernek. Barker reakciója jobb, mint amire valaha is számíthattam. Miközben a most megszűnt terv építészeteire bámul, Action Jack gyorsan lecsökkenti a fellendülést: "Nem vagyok biztos benne, hogy mi bosszant tovább" - kezdte. "Hogy négy munkatársam van, akik összeesküdtek a bűnözés csalásáért, vagy hogy négy olyan emberem van, akik annyira ostoba vagyok, hogy 30 másodpercen belül megtudtam róla." Nem szereti a szerződést a Maleanttal, Richard szállítja a készüléket. Aztán megkérdezi, kissé retorikusan, hogy miért ne tegye meg ezeket a gyilkolókat munkanélkülivé a Silicon Valley-ben.

A kérdésre adott válasznak egy pillanatra várnia kell. Amint ezt a jelenetet játszotta, Charlie McDowell rendezője megdöntötte, és felhívta a figyelmemet Barker irodájának megtervezésére, amikor Stephen Tobolowsky volt a képernyőn. Mindig észrevettem a hatalmas Indianapolis Colts-inspirált kék patkót a falon, de az irodai kollégák alapján ez a haver sokkal jobban megszállott lovakkal, mint az Equus-ban lévõ gyerek. McDowell figyelmét a háttér részleteire minden bizonnyal kifizetik az epizód döbbenetes végső helyszínén. Ez egy okos vizuális látás.

Richard elolvassa a Action Jack ügyfelek szerződését, és rájön, hogy a Pied Piper csapata egy hordóvezetővel rendelkezik. - Nem engedhet meg minket - mondja Barker. Ahogy a kanyargó visszatér, Richard brutálisan részletezi a föld fekvését: Az egyetlen olyan ember, aki ismeri a Pied Piper algoritmust, az öt programozó bros a End Frame-ben. "Soha nem fogjuk meg a vevő határidejét nélkülünk" - mondja Barker.

Barker megkérdőjelezi a vereséget: "Mit akarsz?" Ebben a pillanatban a jól látható, ezüst lófej a polcon tisztelettel adózik a The Godfather Jack Woltz megfélemlítési helyszínéért. Richard Hendricks Vito Corleone; Pied Piper algoritmusa Johnny Fontane. Az ajánlat Action Jack nem tagadhatja meg, hogy a legrövidebb minimumot kell megteremtenie, mielőtt átállna a Richard által eredetileg tervezett platform bővítésre. Mindkét fél megkapja, amit akar.

Richard győzelmének pillanatát Thomas Middleditch fizikai vígjátékának szörnyű bemutatója zárja le. A hatalom részeg részében Richard a dramatikus hangsúlyt átöleli az Action Jack íróasztala fölött, de néhány laza papírlapra csúszik. Az így létrejövő arc-növény úgy néz ki, sokkolóan erőszakos, annyira, hogy Tobolowsky majdnem úgy tűnik, hogy megszakítja a karaktert. Még akkor is, amikor győzedelmeskedik, Richard mindig megtalálja a módját, hogy aláássa a sikerét. Gilfoyle tökéletesen összefoglalja ezt a jelenséget: "Ez teljesen rossz volt. Amíg ez nem volt.

A "badass, amíg nem volt" Jared lakása. Az Airbnb squatter most dobja a Jared elemeket, hogy több Airbnb ügyfelet teremtsen. - Tehát az Airbnb bérlõje most rendelkezik Airbnb bérlõkkel? - kérdezi Erlich hitetlenkedve. Jared teljesen rendben van ezzel az új problémával, annak ellenére, hogy Erlich fertőzött garázsában aludnia kell. "Ironikus" - mondja Jared. - Pied Piper-nek nevezünk, de patkányokkal szembesülünk. - A patkányok közül néhányat át kell küldened a házadba, haver.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 4. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 4. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 32 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet