Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 5. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 5. rész online magyarul(HD)

SZILÍCIUM-VÖLGY

Scott Tobias

Egy nemrégiben tartott családi kiránduláson az Epcot Centeren folytatódott a park aláírásával kapcsolatos vonzereje, a Spaceship Earth, egy 18 emeletes gömbcsoda, amely úgy néz ki, mint az Isten égi pályáján lévő első lyukra helyezett golyó. Az út első felében az emberi kommunikáció mércéje az évszázadok során, a barlangrajzoktól a nyomdáig terjed. De a világ 1982 óta megváltozott, amikor megnyílt a Walt Disney "Future World", és így az utolsó színpad frissült, hogy bemutassa a garázs belsejét, ahol egy pocakos, szakállas férfi lebukott az íróasztal fölé, és az első otthont számítógép. Rejtélyes, hogy az ember Steve Wozniak vagy Steve Jobs lenne, de az ikonográfia központi szerepet játszik a Silicon Valley legendáján: az innovátorok egy garázsban, nagy ötletekkel és minimális erőforrásokkal, amelyek megváltoztatják a világot.

Erlich Bachman "szilícium-völgyi" bomlasztó "inkubátor" csak ilyen garázs, annak ellenére, hogy a múlt héten megtudott tényleges garázsa túlságosan sújtja az emberi foglalkozású rágcsálók. Richard, Jared, Gilfoyle és Dinesh egy szeles technikai játszótéren töltött egy darabot ebben a szezonban, meglepetéses gofrival és ezer dolláros számítógépes monitorokkal, de mindig a garázsba kellett menniük. Richard azt akarja tenni a fájlok tömörítéséhez, amit Mark Zuckerberg tett a politikai összeesküvők, a gazdálkodási szimulációs játékok és a kétes promóciós algoritmusok számára, de nem hagyhatja el a lépéseket. Ő és a társainak továbbra is kódolniuk kell a Cheetos és a bong-víz keserű pézsmait.

Richard azonban továbbra is kérdéses, hogy elhagyja-e a garázst. Két külön alkalommal elmondták neki, hogy Pied Piper túl értékes ahhoz, hogy meghatározza a jövőjét: amikor Laurie Bream Jack Barkert telepítette C.E.O. és újra, amikor túlcsordult a tárolódobozon, és majdnem ráterhelt neki egy esélyt, hogy a kompressziós platformot elkészítse. És a vasárnapi éjszakai epizód megalázó látványával nyitja meg Jack üres asztali székét, amely ideiglenes C.E.O. míg Laurie megfelelő helyetteseket keres. (Az egyetlen irodai szék volt, amely nem szerepelt a nagy értékesítésben, Jared megjegyezte, hogy a Haworth fajta "olyan, mint a gyógyfürdős nap a fenékhez.") Habár Gilfoyle és Dinesh újra a fedélzeten vannak, a szezonban, még akkor is elismerik, hogy az új széket-főnök "sokkal erősebb", mint Richard.

Ahogy ez megtörténik, Richard elég meggyőzően mutatta, ahogy Laurie mondja, hogy C.E.O. a Pied Piper. Harcolt a termékének integritására és megnyerte, túlélte Russ Hanneman és Action Jack szerelmeseit. Vasárnap tartotta Pied Pipert a vörös tintából való fulladásból, azáltal, hogy az összes noncore csapatot kirobbantotta, eladta a 70.000 dolláros irodai felszerelést és visszavágta Erlich inkubátorába. Lehet, hogy hajlamos arra, hogy nehezen nyomják a nyomást ("Miért mondják ezt a dolgot?"), És még rosszabb tendencia a katasztrofálisan impulzív döntések meghozatalára, de ez nem csak a jó kód és a szerencse, millió értékelési. Röcskös.

Az "Üres Szék" azonban úgy találja, hogy elkapja a vereséget a győzelem pofájából, az olyan sitcom eszközökön keresztül, amelyeket a show rendszerint jól elkerül. Richard dühösnek tartja Laurie-t, aki nyilvánosan találkozik a lehetséges C.E.O.-nál, annak ellenére, hogy biztosítja, hogy van terve. Később megtudjuk, hogy a terv a magasan képzett, de még nem elérhető jelöltek és a határozottan képzetlen jelöltek (például a Big Head) bírósága előtt áll, hogy Richard újbóli kinevezése inkább helyes választás legyen, mint célszerű. Ez a kitalált félreértés Richard és Laurie között egy második kitalált félreértéshez vezet, amikor Richard belépett a rossz konferenciaterembe, és felrobbant a felkutatásra egy tech bloggerrel szemben, akire Raviga P.R. személyét feltételezi. Ezután meg kell tisztítania egy másik önmaga által okozott katasztrófát.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 5. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 5. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 29 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet