Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 6. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 6. rész online magyarul(HD)

A Szilícium-völgy mindig is elsõsorban az emberek és iparuk közötti kapcsolatról szólt. A Pied Piper személyzete által lakott táj állandóan változó, folyamatosan fejlődő szörnyeteg, és a benne dolgozó férfiak és nők lényegében mindennapos bántalmazó partnerként küzdenek. A technikai ipar adja és elveszi. Ez egy bosszúálló isten, aki a legjobban szomorú zsákokká válik, és rosszabbul idegrendszeri maniacsokkal.

A "Bachmanity Insanity" szivattyúzta a féket a fő történeten, amely a Silicon Valley három évadvezetője volt, amely olyan sok stresszes fejfájást adott a nézőknek, mint a viccek. Ez a fél óra egyáltalán nem érdekelt a Pied Piper jövőjében, vagy hogy Richard Hendricks hogyan kezelte a vezérigazgató széket. A vállalati politika egy hátsó pozíciót foglal magába, hogy a lehető legegyszerűbben nézzen utána, hogy a karakterek szereplői hogyan kezeljék a szeretetet és a romantikát egy ilyen gyors ütemű és versenyképes világban.

Vagy, ahogy Erlich Bachman annyira elhitette: ki baszik?

Kezdjük a "Ki baszik?" túra a legsikeresebb a csapat. A puha és állandóan türelmes Donald "Jared" Dunn bemutatja a veleszületett képességet a csábításra, miután elhatározza, hogy visszaviszi magát a piacra, és a női részeket a kiszolgálószobába veszi, amit haza meg, és egy nyakkendőt helyez el a fogantyún hogy távol tartsák a kegyes munkásokat. Mint mindig, Zach Woods csendesen ragyogó, mint Jared, valahogy átgondolta gondtalan múltját üzemanyagként az optimizmus és hűség forrása felé, amely mélyen buborékolt bele, és minden akcióját tájékoztatja. Egy másik színész kezében Jared kúszik. Woods kedvese lett. És egy olyan világban, amelyet Gavin Belsons dominál, egy egyszarvú.

Eközben Richard a "Bachmanity Insanity" első felét már majdnem elkapta, mielőtt megengedné neurooszeit és feltételezéseit, hogy kiszorítsák a látszólag ígéretes kapcsolatot. Itt van egy fickó, aki az egészben van. Újra irányítja cégét, a termékre vonatkozó elképzelése elsőbbséget élvez, és minden golyó elől elpusztult, több ellenségtől. És mégis, a siker csak akkor sikerült feljutnia az egójára a felszínre, hogy felmagasztalja a ticsát. Ő felbomlott egy lehetséges barátnővel, mert inkább a "tabulátorokat" használja kódolás közben, miközben a "terek" esküszik, de ostoba, de pontosan olyan apró, hülye csuklás, amely minden fiatal kapcsolatban rémálommá válhat. Richard nem hagyja magát boldoggá tenni. Nem hagyhatja magát boldoggá. Ez az Alvy Singer árnyalata, amely felszakad egy partnerrel, miután nem látják szemmel a JFK-nak az Annie Hallban történt meggyilkolását. Ezek az intelligens, végtelenül tehetséges emberek nem tudnak segíteni, de buffók, attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyják az egyéni készségüket. Ez a természetük. Olyan természet, ami azt is megkönnyíti számukra, hogy azt mondják, hogy "m'lady" jó ötlet.

Ezek az intelligens, végtelenül tehetséges emberek nem tudnak segíteni, de buffók, attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyják az egyéni készségüket.

Mégis, Richard sokkal jobban ment, mint a szegény Dinesh, akinek a bimbózó webkamerája a Pied Piper egyik külföldi kódolójával együtt megalázó véget ért. Annak érdekében, hogy jobban megnézhessük Elisabet-ot, a cég rezidens lyukasztózsákja átdolgozta hálózatát, kristálytiszta minőségű videót vezetett be, és rájött, hogy olyan vonzó, mint amennyire reménykedhetne ... miközben első pillantást vette a "Pakastani Denzel" és azonnal emlékezett rá, uh, barátja. Sajnálom, férje. Ez a helyzet több, mint néhány ember együttérző. Kumail Nanjiani, akinek kedves és kifejező arca olyan gyakran ellentétes a harci párbeszédével, ezt a rémisztő és vidám pillanatot egy ismerős lemondással játssza. Nem tudott elkapni egy szünetet. És Gilfoyle-nak annyi lőszert adott a jövőbeli sértéseknek.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 6. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 6. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 49 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet