Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 7. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 7. rész online magyarul(HD)

SZILÍCIUM-VÖLGY

Scott Tobias

Egészen az utolsó egérkattintásig "A jobb béta készítéséhez" a Pied Piper csak absztrakt módon létezett, végtelen ígérettel és határtalan értékkel. Richard kompressziós platformja milliárdos lehet. Ez lehet a következő Facebook. Ez megváltoztathatja a világot. Alternatívaként ez teljesen értéktelen lehet, az egyik számtalan sikertelen start-up, amely a Szilícium-völgyben, mint az E.T. patronokat egy New Mexico-i hulladéklerakóban. Ahogy Erlich Bachman, az ilyen, halott születésű inkubák apja, mint az Aviato és a Nip Alert, azt mondja: "A völgyben egy zsaluzat, mint egy átjárási rítus, mint a herpes simplex." A metafora jobban undorító lesz ettől.

Vasárnapi epizód nyílik meg Richard érzésével. Keményen küzdött, hogy elkapja az ötletét a földről, de volt egy bizonyos mértékű kényelem, hogy nem kapta meg, amit akart. Action Jack egy nyomasztó adattároló készüléket sérthette egy elegáns tömörítő motor nagy tömegű segédprogramjával, de még mindig elrejthető a doboz mögött. Ha Jack győzedelmeskedett volna, Richard örökre elakadhatott volna arról, hogy az ő ragyogó algoritmusát egy kicsi gondolkodású üzletember elárasztotta, és senki sem kérdőjelezheti meg. A tiszta, összeegyeztethetetlen Pied Pipernek a világba való hozása egy álom, amely azonban Richard egy igaz, tartós, halálos katasztrófa szakadékába helyezi.

"A jobb béta készítése" a Pied Piper bétaverziójának megjelenésével foglalkozik, ami fontos időszak bármely technikai cég számára, hogy hivatalos pályafutás előtt dolgozzon ki. Nem ez a szeszélyes epizód egyike a szezonnak, hiszen annyira nehéz felemelésre van szükség a tervezési szempontból, ám elegánsan érinti a bizalmat, a barátságot és a hazugságokat, amelyeket barátainknak és magunknak mondunk. Ez a "Szilícium-völgy" előnye, amely folyamatosan elárasztja a karaktereit a kudarcok és a magas ütemű konfliktusok között. Válaszuk tisztázza, hogy ki vagy és szorosabbra fókuszálja kapcsolatait.

A jó hír Richard számára az, hogy szinte mindenki szereti a platformot, köztük egy olyan hírhedten kritikus felhasználónak, aki 15 évvel a völgyben látja a legjobb bétát. Egy sugárzó Jared örömmel mondja: "Nem akarom megszámolni a csirkünket, mielőtt kikeltek volna. Úgy értem, a hatchlings 3 százaléka mutált vagy halottnak született, de egészséges fészek lehet a kezünkön."

A rossz hír az, hogy Monica, akinek a véleményét a legjobban értékeli, annyira nem szereti, hogy ő eredetileg hazudott neki, hogy valaha is próbálta. Bizonytalanságai megnyugtatóak: 20% -os részesedést tett a Slack-ban, amelyet még mindig nem kap ("Ez az e-mail, ez egy csevegőszoba?"), Sőt, ebben az üzletben az emberekbe történő befektetés bölcsebb, mint befektetés a termékekbe. Mégis, a Pied Piperről érzett általános panasza, ami túlságosan "felkészült", úgy tűnik pontosan, tekintve a távolságot a hiper-kompetens kódoló nerds között Richard csapaton és a hétköznapi húszsákokon, akik valójában a platformot használják. "A jobb béta készítése" egy viccet tesz ki Dinesh-ből és Gilfoyle-nak, aki nem tette meg a 10 barát meghívó listáját. Ez az oka annak, hogy a felhasználók megtalálják a szoftverüket is.

A Pied Piper-i srácok ismerik a kódot, de nem ismerik az embereket (vagy az üzleti vagy a divatot, a társadalmi jeleket vagy egyéb emberekkel kapcsolatos kérdéseket), ami nagy része a Silicon Valley-nak annyira vicces. Gilfoyle és Dinesh mindegyikének van egy fedezete a személyes rendellenes működésükhöz. Gilfoyle az egész emberiséget írja le, mint eredendően vénás és megbízhatatlan: "Mindezek háborúja. Az emberiség története vérben írott könyv. Mindannyian csak állatok vagyunk a gödörben. "(Jared halálos reakciója," most már nagyon szomorú vagyok ", lehet az epizód legviccesebb pillanata.) Dinesh egyszerűen barátokat képez abban a félénk reményben, hogy senki sem próbálja meg ellenőrizni őket. Ezek a hűvös bulvárok túl elfoglaltak a "snowboardozáshoz Tahoe-ban", hogy megválaszolják a béta kérdést. (Mint mindig, Jared is szimpatikus, és emlékeztet minden olyan menekülési tervre, amelyet ő képzeletbeli barátjával, Harriet Tubman-szel folytatott.)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 7. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 7. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 39 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet