Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 8. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 8. rész online magyarul(HD)

A Szilícium-völgy egyre furcsabb együttesnek számít az idegenek, az excentrikusok, a neurotikusok és a szociopaták számára, de a legnagyobb bohócja, a rezidens buffó mindig T.J. Miller Erlich Bachman. Az első epizódból a tech inkubátor tulajdonosa, ahol Pied Piper született, egyszerre volt a legviccesebb és legrohanékonyabb karakter a show-nál, olyan srác, aki nagyon bosszantó lenne, ha nem játszották ilyen kedves, titokzatossággal. A szörnyek által lakott show-nál Erlich hiányzik egy kulcsfontosságú összetevőből, amely megakadályozza, hogy olyan szánalmas legyen, mint Russ Hanneman vagy a Gavin Belson, öntudatos. Van egy bizarr ártatlanság Erlichhez, egy gyermeki értelemben, ami azt jelenti, hogy alig tudja ellenőrizni saját cselekedeteit. Alig működő felnőtt. A világ körül forog.

A "Silent Valley harmadik szakaszának nyolcadik epizódjában" Bachman's Earning Over-Ride "című kiadványában Erlich Bachman végül hosszú és kemény pillantást vetett a gondolkodásra, az eredmények pedig megalázkodtak.

Erlich átalakulása néhány epizódot indított el, amikor drága és idióta új üzleti vállalkozása, a Bachmanity, elfojtott saját induló partyján. Egyszerre gyenge döntéshozása súlyos károkat okozott - a Nelson "Big Head" Bighetti felszívta a sikertelen cég teljes erejét. Míg az elmúlt hét általában pozitív "A jobb bétaépítéshez" látta, hogy a Pied Piper csapata ünnepelte a melegen fogadott bétaversenyt, Erlich úgy találta magát, hogy befizette a tartozásait, és helyesbítette a rosszat. Míg kollégái a sikertelenség három szezont követően ünnepelték sikerüket, Erlich meggyengült a kudarc miatt, miután három évig azt gondolta, hogy golyóálló.

Erlich megaláztatásának teljes mértékét feltárták ezen a héten. Nemcsak kénytelen volt eladni a Pied Piper állományát, hanem kénytelen volt eladni egy kis pénzt, a ravasz Laurie Bream kihasználva a kétségbeesését, hogy a lehető leggyorsabban foglalkozzon vele. Ez egy olyan bizonyíték a Miller teljesítményére, amelyet egyáltalán érezhetünk Erlichnek. Olyan sokféle módon jött el. Megérdemli, hogy a saját petárdája felemelje, hogy ezt a különleges leckét keményen megtanulja.

Ő egy idióta, egy hülye, egy büszkeség, az abszurd káosz alapvetően bosszantó ereje és egy inkompetens vezetője - de mindig is jól értett.

De a macho homlokzat alatt, a nyers nyelv mögött, az áthatolhatatlan téglafal alatt, amely az ő egója, szinte minden olyan dolgot, amit Erlich végzett a Szilícium-völgyben, Pied Piper javát szolgálta. Általában nem sikerült. Elképzelései általában szörnyűek. Egyáltalán nem járult hozzá a nagy rendszerhez. És mégis, ellentétben a sok mással, ő volt az egyik legmegfelelőbb bajnok és a ritka szövetséges, hogy következetesen Richard Hendricks vissza. Ő egy idióta, egy hülye, egy hülye, az abszurd káosz alapvetően bosszantó ereje és egy inkompetens vezetője - de mindig is jól értett, még akkor is, ha bemutatja egy kisgyerek érzelmi érettségét. Visszatekintve ez hosszú út a megváltás felé.

Erlich Bachman örömei és frusztrációi teljes körűen megjelennek a "Bachman's Over-Ride" című filmben. Az öntudat hiánya még mindig örömteli komor komédia forrása, mint amikor megvédi magát egy dühös Richard ellen, miközben abszurd egyszarvú jelmezt visel. Miller bölcsen játssza Erlichet a lehető legegyértelműbbé: ő olyan ember, aki annyira meggyőződéssel hiszi a saját bátyját, hogy nem tudja elhinni, hogy nem sikerült. Egy olyan világban, ahol a kép minden, ahol egyetlen rossz döntés teheti munkanélkülivé az egész életedet, Erlich semmit sem fakít. Ő az, aki ő, teljes megállás. Van valami csodálat erre.

Erlich figyelte, hogy talán nem is olyan ember, akiről azt hitte, hogy vicces, mert Miller vicces, de azért is szomorú, mert Miller ezt az idiótát elég mélységbe hozta az évek során, hogy kényszerítsen bennünket. Erlich Bachman már a szélmalmok felé hajlik, és egy fantasy földön él, elég hosszú ideig ahhoz, hogy a döbbenet visszaálljon a hideg, kemény valóságba. Még a leginkább bosszantó stoner-bohóc sem érdemli meg teljesen megsemmisíteni. Ez egy büntetés, amelyet meg kell menteni a valódi ördögökért, a fickóknak, akik menedéket kereshetnek magánjótaikban, miközben egy napos kirándulásokon mennek át a nyaralásukba, ahová alig látogatnak.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 8. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 3. évad 8. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 47 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet