Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 1. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 1. rész online magyarul(HD)

A Szilícium-völgy negyedik szezonja óvatossági mesével kezdődik Uberben. A Jim nevű kockázati tőkés elhagyja a kegyes éttermet. Azt mondja a kocsisnak, hogy ne keresse fel az autóját, mondván: "Holnap megkapom! Már túl sok van; Csak egy Uber-et hívok. Amikor egy furcsa autó azonnal felhúzódik, Jim bejut, anélkül, hogy felismeri, hogy ez nem az Uber, akit csak rendelt. A hamis Uberben egy őrült, hátulról induló motívum, ami Jimnek félelemgörcsöket küld.

A Szilícium-völgy mindig is időszerű volt a technológiával kapcsolatban, szóval ez egy csemegéje, hogy egy nem technikai kérdéssel foglalkozik, ami ugyanolyan időszerű. Biztos vagyok benne, hogy elolvastad a történeteket arról, hogy az emberek véletlenül furcsa autókba kerültek, mert azt gondolják, hogy uberek vagy azért, mert túlságosan érintettek a mobiltelefonjukban, hogy figyeljenek rá, vagy azért, mert Uber kondicionálta az embereket, hogy minden megállított autót a saját szolgáltatás. Anélkül, hogy megsértenénk szüleink figyelmeztetését az idegen járműbe való bekerüléshez, Uber 1977-es grindhouse horror movie dupla számláján a negyven-kecsnyő alsó felére indult.

Jim az egyik szerencsés hiba. A pilótája Richard Hendricks (Thomas Middleditch), a Silicon Valley rezidens főszereplője, akinek a találmányát, a Pied Piper algoritmust a tavalyi szezon végén ismét megmentették. Richard elhalad egy Uber-szel, aki gyanútlan kockázatitőke-befektetőket vesz fel, mert senki nem fog beszélni vele a 3. szezon számos hibája után. Gyors frissítés: Richard hazudott arról, hogy hány napi aktív felhasználó használ Pied Piper-et, és szinte teljesen fizikai mentési eszközével helyettesítette az egész kódbázisát. Bár Erlich Bachmann (T. J. Miller) és a legjobb barátja, a Nelson "Big Head" Bighetti (Josh Brener) a legutóbbi pillanatban mentegetőztette, Richard társasága súlyos pénzügyi nehézségekbe ütközött.

Richard elkapja a közönségét. Egy mobiltelefont használ, hogy bemutassa a PiperChat-ot, egy video-csevegő alkalmazást, melyet munkatársa, a Dinesh (Kumail Nanjiani) teremtett. Dinesh az egyik olyan arc, amely bemutatja Richard mobiltelefonját a demo és / vagy értékesítési pályán és / vagy ál-emberrablás során. Erlich, Jared (Zach Woods) és az én szellemi állatom, Gilfoyle (Martin Starr) csatlakozott hozzájuk. Az alkalmazás látványosnak tűnik, ahogy Mike Judge rendező a szervezett káosz mini-filmjét is, ami akkor alakul ki, amikor Jim enyhe érdeklődést mutat a PiperChat iránt a teljes pánikba.

"Ne hagyd ki ezt az autót!" Erlich a PiperChat-on sikoltozik. Dinesh leejtette a telefont, és kiderült, hogy a mosdóban van. Az örökké tiszteletreméltó Jared ellentmond Erlich tanácsának. "Kétségbeesettünk" - mondja Richard Jimnek. "Senki nem fog beszélni velünk." Jim megmutatja Richard bűneinek litanyát, mielőtt elmondja neki: "Ha több millió felhasználót kapsz, az emberek elrabolják!" Jim kilép az autót, de még mielőtt a legrosszabb California-alapú TV-show szlogenét elolvasta, mióta "Welcome to the OC, kurva!"

- Üdvözöljük a völgyben, seggfejek! - mondja Jim halkan. Ezután felajánlja Richardnak a kártyáját, abban az esetben, ha a PiperChat eléri az egy millió felhasználó védjegyet. Hé, te soha nem tudod.

Két nappal azután, hogy Richard bejárta Jim-et, Gilfoyle és Dinesh végre frissítették a kódjukat, hogy a PiperChat kevésbé fejlettebb legyen. Richard azonban más ötletekkel is rendelkezik: a 48 órás maratoni kódolással tagadja meg a kódot, ami valójában a PiperChat-ot még bonyolultabbá teszi. "Két nappal voltunk a kiszolgáló terhelésének csökkentése érdekében" - mondja Dinesh. "De ki nem akarja a képminőség 10 százalékos emelkedését?" - kérdezi Richard, olyan hangon, mint a Thomas Middleditch, aki a Verizon termékeket szórakoztatja az önelégült reklámokban. Érzékelési szabotázs, Dinesh lepattan.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 1. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 1. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 102 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet