Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 10. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 10. rész online magyarul(HD)

Június 25, 2017 10:30

@stevebruin

"Szilícium-völgy"

John P. Johnson

[A szerkesztő megjegyzése: A következő áttekintés tartalmaz spoilereket a "Szilícium-völgy" 4. évad döntője, 10. rész, "Szerver hiba".]

A tech metaforákkal teli szezonban egyik sem volt olyan alkalmas, mint a túlfűtött garázs szerver, amelyet könnyedén kezeltek a kézzel működtetett rajongók. Ahogy Anton lassan felszeletelte a nehézkes Melcher-adatok súlya alatt, a monumentális stressz illeszkedő kapszulázása volt, melyet a "Silicon Valley" idén főszereplővé tette. A technikai fontossághoz vezető út soha nem volt könnyű ezeknek a srácoknak, de ez a szezon fináléja megoldást és jegyet adott ki azokból a rutából, amik az elmúlt hetekben voltak.

Ez egy olyan megoldás, amely nem tűnt valószínűnek az epizód kezdetén, mivel Dinesh felvett videókat a Hooliphone robbanásokról, amelyeket megfigyelő kamerák kaptak. A Pied Piper banda kénytelen volt szembesülni a múltban tapasztalható következményekkel, de a tennivalók által a fizikai fájdalomban rejlő potenciális felhasználókat nézni látszólag mindenki számára, aki részt vesz a múlt heti titkos műveletben.

Senki sem érinti többé az események sorrendje - és Richard apátiája az áldozataik felé - több, mint Jared. A "PoopFare" hangulatú, a Hooli-con utóhatásról szóló beszédének köszönhetően helyes volt az ő elfogásaival és hivatalosan benyújtotta lemondását.

Olvassa el többet: "Szilícium-völgy" felülvizsgálata: "Hooli-Con" egy újabb komplikált lépés a kölcsönösen biztos implózis felé

Természetesen ez az indulás fenyegetése Jared szokásos zaklató viselkedésével jött, de potenciális eltávolítása a csoportból újabb érdekes változást hozott Richard karakterében ebben az évben. A kiállításon mindenki szomorúan szenvedett büntetést a szezon során, függetlenül attól, hogy önmagát okozta-e sebeket vagy az ipar fizikai mozgását. (Vagy felrobbantva a mobiltelefonokat: "Ezek valódi emberek, valódi medvékkal és égnek" - magyarázta Jared.) Richard úgy tűnt, hogy ő az egyetlen, aki hajlandó tudatosan ugyanazt a büntetést átadni, mint a saját ügyének előmozdításának eszköze volt a legnagyobb lépése a sötét oldal felé.

Közben a Hooli tárgyalóteremben Jack Barker szembesült a saját hüvelyének következményeivel, így az ügyet a tagok tagjává tette, hogy életben tartsa munkáját és kedvenc projektjeit. "Szilícium-völgy" mindig is törekedett arra, hogy a valóságos élettörténeti tapasztalatokkal szőjjön bele ebbe a kitalált világba, de az a tény, hogy Jack elismeri, hogy a Samsung Note katasztrófa ezen a világon is létezik, és egy érdekes hozzáadott rétegre tett szert.

Egy másik érdekes réteg: váratlan nemzetközi túsz-tárgyalás! Jack büntetőjogi szempontból túlgondolatlan szerepe, hogy visszahívja és lecserélje a katasztrofális HooliVR-vállalkozás által érintett összes telefont, hozta egy kínai gyárba. A munkások reagálnak lelkes lendületére a siker együttes háromszögeihez, zárva a gyár falain belül, ami a "Szilícium-völgy" szalaghúzásának legviccesebb használatát eredményezte. A gyár helye hamisítványnak bizonyul a közeli Gavin Belson számára, aki egy kibontakozó ságot talál egy anti-meditatív Erlich-ből. Lehetőség van arra, hogy visszatérjenek Hooli jó kegyelmébe és segítsék meg a Hoover elméjében tartott örökséget (Erlich árokban is), Gavin szerzetes visszavonulása hirtelen megtorpan.

Olvassa el többet: 10 TV-show Az Emmy szavazóknak meg kell figyelniük, mielőtt kitöltötik a szavazólapjukat

Vissza Kaliforniában, Jared vezette a helyettesítőt, egy pillanatra a falon levő lyukon keresztül, melyet Gilfoyle adott utoljára a koncerten, hogy felhívta a garázs szervert, hogy megmentse őket egy válságból. Jared figyelmeztető interjút adott a bemutatónak egy másik lehetőség, hogy elismeri, hogy bár ötleteik és kódjuk világszínvonalú lehet, Pied Piper alapvetően egy bumbling, shoestring művelet. A potenciális bűncselekmények és gyakran figyelmen kívül hagyott karakterek listája azt mutatja, hogy Jared a legkevésbé az égő papa árnyékában közvetlenül az új munkatársakra csörgődik -, éles emlékeztető arra, amit ő és a banda többi tagja hogy megtartsák a kis internetüket, ami gördülhet.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 10. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 10. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 96 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet