Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 2. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 2. rész online magyarul(HD)

A sitcom Mindenki utálja Chriset, a rezidens rasszista iskolai zaklatott egy ázsiai kölyökből kiütötte a pokolba. A zaklatott annyira pusztította el ezt a csapást, hogy megállt a megfélemlítés mindenki, beleértve a Chris mindenki utálja. A távollétében minden zsarnokos gyerek magukat magukat bulldozókká vált, a középiskolák egész társadalmi rendjét kirobbantva. Ez az analógia tökéletesen illusztrálja a szociális média koponyákat, mint a Twitter, a megjegyzések szakaszai és más olyan helyek, ahol az emberek, akik úgy gondolják, hogy névtelenek, próbálják megszabadítani akaratukat a tömegekre. Azt is leírja, hogy rövid, meteorikus felemelkedése Dinesh Chugtai, a PiperChat új vezérigazgatója.

Az elmúlt három szezonban Dinesh több bántalmazást kapott, mint bármelyik másik karakter. A visszaélés nagy része Gilfoyle-ből származik, de Dinesh bölcs döntéseiből is származik. És mégis, a Silicon Valley nem kezeli őt, mint áldozatot. Úgy dönt, hogy megy a Todd Solondz film útjára. Üdvözöljük a Dollhouse-ban, ahol az ugratott kölyök képes arra, hogy annyira szúró legyen, mint a gyötrőinek. Dinesh legrosszabb ellensége gyakran a saját törékeny egója, és a "Felhasználási feltételek" megnyitása után látjuk, hogy egója szörnyű arányban nőtt fel.

"Lazán vagyunk, felrobbantunk, és mi több küldetés-központúságunk van, mint valaha" - mondja Dinesh egy potenciális kockázatitőke-befektetőnek. Amikor a VC enyhe aggodalomra ad okot, Dinesh túlzott meggyőződése túlcsordulni kezd. "Nem akarsz lenni az a fickó, aki ezt bosszantja" - mondja. - Tehát ha a főnökei meglátják a számainkat, és láthatóvá válik, hívjon.

- Ez a hack-on! Erlich kijavítja, ahogy elhagyják a konferenciatermet. Eleinte azt hittem, hogy ez helyes, mivel több mint egy anyós anyósanya, és több ügyvéd is ügyvéd. De a Webster gyors ellenőrzése Erlich-t hibásnak bizonyítja; a hard-on többsége valóban kemény. Az alázatos feltöltőd semmi, ha nem alapos, hölgyeim és uraim.

Amint Erlich és Dinesh elhagyják, egy másik kockázati tőké megemlíti Erlich közelgő találkozóját, hogy egy olyan termékhez jusson, amelyet Jian-Yang fejlesztett ki. Erlich játszik, de fogalma sincs, mi a fene Jian-Yang, és miért is ez az első, amit hallott róla. Végül Erlich vakon fektet be arra, amit egy VR projektnek tart, de valójában Jian-Yang polip receptje. Más szavakkal, a "Felhasználási feltételek" egyike lesz azoknak az epizódoknak, ahol az embereket a seggükben megharagasztják, mert nem veszi igénybe a kellő gondosságot. És sok rágott szamár van ebben.

Idővel oly sokat tanultunk az emberek nevéről. Megtanultuk, hogy Jared valóban Donald Dunn-nak hívják, hogy a "Big Head" becenév Bighetti névből származik, és Gilfoyle nem az ő keresztneve. Richard, Erlich, Gavin, és még a Action Jack nagyon gyakran nevezik a teljes nevüket. És mégis úgy gondolom, hogy ez az első alkalom, hogy hallottuk Dinesh teljes nevét. Mindig csak egy név volt, mint Cher, Madonna vagy Odie. A PiperChat vezérigazgatója a Dinesh-nek köszönhetően elég fontos ahhoz, hogy végül egy olyan nevet kapjon, amelyet a mister prefixál.

Természetesen ez a hatalom Dinesh fejére vezet. Először is megtagadja előzetes egyeztetését, hogy Richard használhassa a PiperChat adatait Untitled New Internet Projectjéhez. - Volt egy üzletünk - mondja Richard. "Megegyezés született. Nem akarok egy másik Intersite-t a kezünkre - mondja Dinesh a pornó nagy mennyiségű pornójának véletlen törlésére utalva a második évad "Black Hat / White Hat" című játékában. Dinesh kijelentése egyértelmű: "Ez az óráján történt a válasz nem! "

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 2. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 2. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 78 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet