Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 3. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 3. rész online magyarul(HD)

Ez a bejegyzés tárgyalja a "Szellemi Tulajdon", a "Silicon Valley" május 7-i epizódját.

Már korábban írtam arról az ötletről, hogy a legjobb televíziós műsorok olyanok, mint a regények. Az epizódok és az évszakok gyakran nem rendelkeznek rugalmas hosszúságokkal, amelyek kibővíthetők vagy összehúzódtak, hogy kielégítsék a történet igényeit. Mivel a sikeres televíziós műsor már régóta működik, hogy végtelen ideig fut, rendkívül ritka, hogy a műsor teljes sorrendjének birtoklása akkor is ismert lesz, amikor elindul, lehetővé téve a showrunnerek számára, hogy egy ívet építsenek fel, amely szépen lefedi a rendelkezésre álló epizódok teljes számát. őket. És a nap végén, megdöbbenteti, ami egyedülálló és izgalmas a televíziós formában, hogy megpróbálja összegyűjteni a presztízst, összehasonlítva egy teljesen más módon történeteket mesélni.

Mindezeket a panaszokat félretették, úgy találtam, hogy a "szellemi tulajdon" kicsit izgalmas, nem feltétlenül azért, mert az idén a "Silicon Valley" legjobb epizódja; az epizód még csak nem is összpontosít a szezon nagy ötletére. Valójában egy kicsit diffúz, a Dinesh (Kumail Nanjiani) időpontja, az Erlich (TJ Miller) legújabb kanyargó pályája, Monica (Amanda Crew) katasztrofális kísérleti csali és kapcsoló Ed Chen (Tim Chiou), Big Head Josh Brener) a Stanford vendégelőadója, Gavin Belson (Matt Ross) bukása a Hooli és Richard (Thomas Middleditch) frenetikus munkájában a decentralizált interneten.

Mindezek ellenére, amikor az epizód végén az óriási cselekmény csapdába esett, úgy érezte, mintha valami olyasmi lett volna, hogy "a Szilícium-völgy" nagyon sokáig dolgozott.

A sorozat nyilvánvalóan újra kellett kalibrálni, miután Christopher Evan Welch, aki Peter Gregory vállalkozói kapitalistát játszott, az első szezon és a második között halt meg. A show általában felemelkedett erre a kihívásra, bár a "Silicon Valley" sosem fejlesztette ki Péter helyettesét Laurie Bream (Suzanne Cryer) vagy a sorozat bármelyik női tagja között, annyira mélyebb, mint a férfiak. Az a pillanat, amikor Richard megtanulja, hogy nemcsak Peter Gregorynak van egy álma egy decentralizált internetnek, amelyet Richard kompressziós algoritmusa tett lehetővé, hanem azt is, hogy Gavin szabadalmat adott arra, hogy Pétert a Hooli , "Szilícium-völgy" befejezte ezt a folyamatot. Richardot Peter-nek fordította, és olyan helyzetbe hozta, hogy álmát elérje, meg kell javítania Péter hibás kapcsolatát a Gavin-szal. Richard látta, hogy Gavin kapujában mutatkozik be, és a kölcsönös szakmai kétségbeesés pillanatában keresi a keserű riválisát.

Szép emlékeztető volt arra is, hogy a "Szilícium-völgy", minden vad humora számára, egy optimizmussal fut keresztül rajta. Lényegében senki sem szerepel a sorozatban, aki valóban elhallgatható. Aly és Jason (Aly Mawji és Brian Tichnell), a Hooli "brogrammerei", akiket arra utasítottak, hogy megismételjék Richard algoritmusait, a Richard által kiszivárogtatott és humanizálódtak. Russ Hanneman (Chris Diamantopoulos) szörnyű, profán milliárdos kiderült, hogy ő az a személy, aki segített Richardnek, hogy kitalálja, mit akar igazán az algoritmussal. Erlich egy pontifikat, kissé rasszista vicc a "Szilícium-völgyben", de készségei, mint a pitchman valóban értékes, és ő bizonyult hajlandó feláldozni és sebezhetővé tenni, hogy Pied Piperet felszínen tartsa.

Gavin több mint három évszak óta a "Szilícium-völgy" legnagyobb gazembere, és ahogy írtam a múlt héten, rendkívül elégedett volt látni, hogy rövidlátásai végül elvezetik őt egy szikláról. De mindig tragikus alak volt, mint egy rosszindulatú. Richard látási lehetősége Gavin számára, hogy megváltsa magát a bosszúállóságából * és visszanyerje hírnevét látnokként. Függetlenül attól, hogy képes lesz rá venni, hatalmas teszt lesz a karakter számára. És hogy Richard képes-e neki dolgozni anélkül, hogy Gavin legrosszabb jellemvonásait elfogadná, érdekes teszt lesz arról, hogy a "Szilícium-völgy" hogyan gondolkodik Richardről, mint személyről és a völgy kultúrájáról.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 3. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 3. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 68 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet