Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 4. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 4. rész online magyarul(HD)

Ez a hozzászólás tárgyalja a "Silicon Valley", "Teambuilding Exercise" május 14-i epizódját.

A múlt heti epizód után felállt a Richard Hendricks (Thomas Middleditch) és Gavin Belson (Matt Ross) közötti közeledés, amely a sorozat teljes sorozatához érkezett, el kell ismernem, kissé csalódott voltam, hogy a "Teambuilding Exercise" egy kicsit több időt használva, ami nyilvánvalóan gazdag és bonyolult dinamika lesz a két férfi között. Talán kicsit ugrálom a fegyvert: nem akarom azt a dolgot, amire régóta várok, hogy egyszerre vége legyen. Ez a hideg nyitott, Gavin önszánságával ("Te egy átlagember vagy!"), Richard azon képességével, hogy meggyőzze korábbi főnökét, hogy végül lehetséges egy hosszú álmodozó áttörés, Jack Barker bosszúja ígérete (Stephen Tobolowsky) és a lángoló póker öröm volt. És helyet adott az epizód többi részének, hogy fontos munkát végezzen más területeken.

Amiért imádtam a "Szilícium-völgyet", úgy gondolom, hogy Jian Yang (Jimmy O. Yang) műsora valóban gyenge pont.

A sorozat gyakran használt Erlich (T.J. Miller) kezelése Jian Yang, mint egy módja annak bizonyítására, milyen bigoted, avaricious és érintetlen Erlich. Ugyanakkor a "Szilícium-völgy" nem készült el hihetetlen munkát a Jian Yang változatának létrehozásában, amely különbözik attól, ahogyan Erlich látja: a halak beletörődnek a mosogatóba, és szörnyű ötleteket hoznak magukkal polip receptek és beszélni egy kissé törött angol. Nem segített a viszonylag kicsi karakterek fejlődésében, hogy Jian Yang nem része a Pied Pipernek, és nem igazán barátja a show többi szereplőjével: Ő alapvetően b-plotok és viccek forrása. Megyek oda-vissza, hogy gondolkodom-e úgy, ahogy Jian Yang sorozatos kezelése aktívan rasszista, de tudom, hogy a karaktere talán a legkevésbé jól bevált része a shownak.

"Teambuilding Exercise" kijavít egy kicsit. A show általában Jian Yang app gondolatait nézte, mintha nem lenne nagyon jó, de a "Szilícium-völgy" soha nem igazán magyarázta el, hogy miért él Erlich házában, és mit akar, ha nem ketrecet akar szabadon élni. Ez az epizód valójában nem válaszol erre a kérdésre, bár azt sugallja, hogy a hosszúságú Jian Yang hajlandó elmenni dolgozni Erlichel, és türelmetlensége a sikeres üzlet felépítésének néhány részében.

Nagyra értékelem, hogy Erlich zaklatása Jian Yang áttöréséhez vezetett, bár az ív hatékonyabb lett volna, ha valóban látnánk, hogy Jian Yang a Periscope találkozójához vezet, amely a kinyilatkoztatásához vezetett. Talán, ha a "Silicon Valley" valóban összekapcsolja Jian Yang-t és Monica-t (Amanda Crew), aki szintén a show kevésbé szolgált karakterei közé tartozik, akkor mindkettővel valami érdekeset tehet. Lehet, hogy egy "fehér boszorkány" a kifejezés többféle érzéke között, de nagyon élvezni fogom, hogy Monica megállja a kedvét, és elkezd egy sokkal megérdemelt bosszút állni Ed Chen (Tim Chiou) ellen.

Ez azt mondta, ha a "Szilícium-völgy" -nek vannak hibái, akkor még mindig képes vagyok arra, hogy nehezebb nevetni, mint szinte bármi más, mint a "Brooklyn Nine-Nine".

Jared (Zach Woods) kijelentette, hogy Gavin "és a banditák és a kaszkadőrök egy másodperc alatt bekapcsolnak. Szükséged van rám. A félig megőrült, fél Apache, aki mindent megtesz, hogy visszaszerezze. Gavin-t lefejezem, ha kell, és a többi szarvasfehérke fiainak többi része! Késszel megölöm őket! Fegyverekkel megölik őket! Meg fogom ölni őket a kezemmel! Beszélni fogok öngyilkosságról! "Lehet a legviccesebb interjú, hiszen Mary Richards (Mary Tyler Moore) Lou Grantot (Ed Asner) egy Brandy Alexanderért kérdezte. És a Gilfoyle (Martin Starr) kijelentése, hogy Jared emlékezteti őt a "Frankenstein bulimikus lányára", abszolút hisztériában volt.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 4. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 4. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 99 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet