Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 5. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 5. rész online magyarul(HD)

Ez a darab részletesen tárgyalja a "Silicon Valley", "Blood Boy" május 21. epizódját.

Hmmm. Két héttel ezelőtt meggyőződésem, hogy a "Silicon Valley" felkerült egy ragyogó negyedéves ívre, ahol Richard Hendricks (Thomas Middleditch) három évig tartó ellentámadás után összeállna Gavin Belsonnal (Matt Ross) a férfiak kitalálják, vajon Richard vállalkozó szelleme vagy Gavin megalomániája uralkodik-e a társulásuk és maguk saját maguk között. Két epizód később úgy tűnik, hogy ez a ragyogó koncepció csak hosszú utat jelent Richard számára, hogy megkapja a szabadalmat, amellyel Gavin megakadályozta Peter Gregory (Christopher Evan Welch) megakadályozását, hogy folytassa az álmot, amit Richard újításai tettek lehetővé.

"Blood Boy" rendben van, mint átmeneti epizód - és mint egy nagyon vicces riff a Peter Thiel stílusú vámpír erőfeszítések élethosszabbítás. De a múlt heti epizódhoz hasonlóan, ez is azt mutatja, hogy az általános elkötelezettség, hogy Richard és Pied Piper az A telekbe minden alkalommal kiszorulhat, egy kicsit korlátozó lehet.

Vegyen részt Monica (Amanda Crew) telek ebben az epizódban. Erlich (T. J. Miller) segítségével felismerte, hogy riválisa, Ed Chen (Tim Chiou) tervezi, hogy Laurie Breamot (Suzanne Cryer) összefogja, és átveszi Ravigát egy brosúrának legénységével. A terv konklúziója, Laurie kinyilatkoztatása, hogy ő tervezi, hogy kijön a sajátján, és azt akarja, hogy Monica jöjjön vele, szárazon vicces. "Végül is te vagy a legjobb barátom" - mondja Laurie egy rendkívül meglepett Monica-nak (miután azt is feltárta, hogy három másik gyereke van, akit soha nem említ).

Örömmel gondolom, hogy Laurie, aki rendkívül sima hatással van, és legutóbb bosszantotta Monicát, hogy bedobja az alagsorba, úgy véli, hogy a fiatal nő a legjobb barátja. De mivel ezek a kettők mindig is nagyon erősek voltak, ha erősek, ebben a zenekarban a szereplők, a nyilatkozat nem olyan nehéz, mint amennyire lehetne, ha volt némi értelme annak, amit ez a kijelentés jelentett Monikának. Megérintette-e egy erősebb nõ szeretetét az iparban? Szerintem Laurie egy gonosz? Izgatottan elhagyja Ravigát? Vagy ő is ragaszkodik ahhoz a helyhez, ahol Peter Gregoryvel dolgozott? Röviden, mit akar Monica más, mint nem lőni, hogy Richard sikerüljön, és talán Ed Chen halálos balesetben? Egyelőre nem tisztázott, és bár én szeretem a "Szilícium-völgyet", ez egyaránt bosszantó és rossz dolog az írásban, hogy ez igaz a show legjelentősebb női karakterére.

Hasonlóan, úgy tűnik, hogy a "Silicon Valley" egy kicsit gyorsan gyorsított a Dinesh (Kumail Nanjiani) kapcsolatával a Mia-val (Phoebe Neidhardt). Mivel a szilícium-völgy egyik főszereplője a Gilfoyle (Martin Starr) hosszútávú barátnője volt a sorozatban, a szimbólumnak csak az volt a jelentősége, hogy milyen hatással volt mind a ház általában, Különösen Pied Piper. Mia hackerje több mint gondot okozhatott volna, ha Dinesh-et és a céget kémkedik: mi lenne, ha jobb lenne, mint ő? Mi lenne, ha politikai érzései lennének a decentralizált internetről, amelyet Richard szeretett volna építeni?

Ezt nem azért mondom el, mert a "Szilícium-völgy" -ről van néhány nagy marhahúsom: nyilvánvalóan nem, vagy nem fogok visszagondolni. De úgy gondolom, hogy a show egy lépés, hogy az egyik leghíresebb nagyjátékos, annak ellenére, hogy milyen vicces és átható, mert néhány ilyen kis kudarc. Azt mondja valamit, hogy Bryce, Gavin "vérfiúja" fél óra alatt merészebb ívbe kerül, mint Monica, mióta meghiúsította Laurie-t és Jack Barker (Stephen Tobolowsky) tároló dobozát a szezonban ellenezte. Bryce utazása a véradóktól, hogy megmondja, hogy minden szerző, és Richardnak az életének keménységéről való vágya, mulatságos lenne, ha igazán tükröznék a völgy torzított társadalmát, és még élvezetesebbek lesznek a teljesen tisztességtelen.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 5. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 5. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 81 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet