Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 6. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 6. rész online magyarul(HD)

Hölgyeim és uraim, itt van négy szó, amelyet soha nem írtam volna: RICHARD HENDRICKS GOT LAID! Hallottál! Azt mondtam, hogy Richard szerencsés! Ahogy Russ Hanneman híresen mondta Jaredről: "Ez a srác kibaszott!" Nagy meglepetéssel, Richardhoz adtam a Silicon Valley Sexytime List-ot. Négy évszakot vett igénybe, hogy odaérjenek, de mi van? A győzelem győzelem, nem számít, milyen csúnya.

De először, vessünk egy epizódot olyan titokban, hogy úgy érzünk, mint egy M. Night Shyamalan film - és ez még mielőtt megkapjuk a Haley Joel Osment-jelmezt, és egy baloldali mező-sokk véget vet, ami a WTF-nek szólított? ! Minden évben egy elégedetlen epizódot kapunk, amely leginkább töltőanyagként érzi magát. "Ügyfélszolgálat" illik a számlához ebben a szezonban.

Az előhitelek szekvenciája megtalálja a Pied Piper bandait, amelyet a gigantikus fotográfia kellősen megragadott. Gavin elhagyta őket, mielőtt elindult volna, hogy megtalálja magát. Richard azt sugallja, hogy Gavin az egyik helyen elég nagy ahhoz, hogy megtartsa a képmását, a garázst. "Hol alszom?" - kérdezi aggódva Jared, mielőtt hozzátette: "Hűvös, hogy szembenézzen a félelmeiddel." Csak idő kérdése, mielőtt Jared felébresztené Gavin képét, hogy ölje meg. Nem túl elterjedt, amikor emlékszel a rosszindulatú alvási problémákra, melyeket Jared a második évad legrosszabb epizódjában, a "Server Space" -on jelentett.

Nem sokkal később, egy dühös Russ Hanneman megmutatja, hogy rágja fel Richardot, mert "ötletét" Gavinná vitte. Amikor Richard állítja a tulajdonjogot, Hanneman szokásos módon válaszol. - Baszd meg, Richard Hendricks! - fújta ki egy apró, véletlenszerű ábrázolást. Legalább Russ beszél Richardhez - ő a Völgy egyetlen VC-je. De amikor Richard felkéri Russot, hogy pénzt készítsen a Pied Pipernek: A következő generációnak, Russ válaszol Erlich Little Yellow Corvette-jében. "Nem hiszem, hogy tudja, hogy nem az autója" - mondja Gilfoyle.

Még Laurie új vállalata, a Bream / Hall sem érdekli a PP: TNG. A cég neve azt tárja fel, hogy Monica nemcsak partner, hanem névvel is osztozik Arsenio, Monty és Annie névvel. A Badass professzionális Laurie Bream ninja mozdulata elcsábította Ed Chen-t és Ravigát annyira, hogy alig tudtak helyreállni. Két héttel azelőtt, hogy az új cég hivatalosan megnyílna, Erlich megpróbálja édesen beszélgetni egy munkába. Laurie ad neki egy "dudebro, please" look és szigorúan elutasítja a kérését.

Mivel senki sem támogatja, Richard ötlete halottnak tűnik a vízben. Mint általában, Jared szeszélyesen olyan ötletet szolgáltat, amely inspirálja vezérigazgatóját. Megemlíti a legfrissebb tendenciát, amelyet az építés előtt értékesítenek. Richard rájön, hogy ha előbb kap egy ügyfelet, akkor fel tudja ragadni azt a gondolatot, hogy egy jelenleg nem létező termékbe fektet be. Jared összeállítja a potenciális ügyfelek listáját, mielőtt ő, Richard, és Erlich elindulna. Szerencsére az ismerős Aviato furgonok helyett a pézsmázott Corvette-t veszi át.

Jared listáján mindenki izgatottan tölti be a PP: TNG-t, amíg felfedezik, hogy Gavin már nem vesz részt. Anélkül, hogy az ajtók bezárják Richardot. Az egyik ajtó kíméletlen marad. A Fiduciated-nél van egy biztosító társaság, akinek a szőke megfelelőségi tisztje, Liz Tinsdale, csak azért hallja Richard pályáját, mert az irodába utazott. Erlich köszönetét könyörtelenül flörtölte vele. Elég durva benyomást kelt; Richard továbbra is kétségbeesetten rémül.

Liz azt akarja, hogy a CTO hallgasson, és amikor megjelenik, a régóta nézők rázkódnak a múltból. Dan Melcher vagyok! Melchernek sápadt története van Erlich-vel: Vissza a "Koncepció bizonyítékába", megtudtuk, hogy Erlich aludt Melcher feleségével. Melcher a TechCrunch Disruptben volt az egyik bíró, és igazságossága az eredeti Pied Piper irányában attól függött, vajon emlékszik-e Erlich indiszkréciójára. Erlich megtudta, hogy Melcher újraházasodott, így a meleg nem volt, amíg az új Mrs. Melcher szexuálisan elképzelte Erlich-t. A kétszeres cuccos Dan Melcher reagált Erlich színpadi felvonulásával az Erlich Steve Jobs-i eredeti Pied Piper bemutatása során.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 6. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 6. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 87 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet