Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 7. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 7. rész online magyarul(HD)

Gilfoyle Bertram mindig is az én lelkemarhaim volt. Ezen a héten a Szilícium-völgyben, ő és én a humanizált technológiával szembeni közös gyűlöletünkkel kötöttünk össze. A szóban forgó technika egy 14,000 dolláros hűtőszekrény, amelyet Jian-Yang vásárol az Erlich elhunyt készülékének cseréjéhez. A hűtőszekrény barátságos férfi hangja, melynek énekhangja olyan, mint az "oh", "ahh" és "umm". "A tics emberibbnek tűnik" - mondja Dinesh Gilfoyle-nak.

"Az emberek szar", Gilfoyle válaszol. "Ez olyan problémák megoldására vonatkozik, amelyek nem léteznek. A megoldás a legrosszabb. Olyan gépekről van szó, amelyek eredendően jobbak. "

Egyetértek! Annak ellenére, hogy 30 éve a techban vagyok, meglepően analóg személy vagyok. Például nem használok hangalapú aktiválást. Ez azt jelenti, hogy soha nem beszéltem Siri-vel, és biztos, hogy Alexa nem fog meghívni a házamba. Mert még akkor is, ha nem foglalkozik vele, Alexa hallgat rád. Valószínűleg mindenféle zsarolási anyagot gyűjt be rajtad, és alvás közben eladja azt a legmagasabb ajánlattevőnek. Alexa megkezdte a felvételt, hogy meztelenül táncolsz a "Hoppá, én tettem újra" -re, amikor megkérte, hogy játsszon a dalt - és ő, Siri és Scarlett Johansson figyelik, és nevetnek a férfi hiányosságairól.

Nyilvánvaló, hogy az adatgyűjtés óriási mennyisége már megtörtént, miközben szörfölte a hálózatot, vagy alkalmazásokat és közösségi médiát használ (miért mondom el neked, hogy olvassa el ezeket a szoftverlicenc-szerződéseket?), De mint Gilfoyle, tiltakozom a nyilvánvalóan hamis emberi jellemzést, amely gyakran kísérte. Ez biztosítja a felhasználók számára a hamis biztonságérzetet, párosítja a technológiát nyugtató, barátságos hanggal, így szoftveres hozzáférést biztosít a házhoz, az autóhoz, a szexuális kapcsolathoz a partnereddel, és egy sor más olyan dolgot, amelyet könnyen manipulálhat külső erővel. Skynet első iterációja nem fog hangozni Ahnuld-nak; olyan lesz, mint Mae West.

A Szilícium-völgy a peremén egy ilyenfajta paranoiát használ a sorozatban, legutóbb Mia, Dinesh hacker barátnője, aki jelenleg szövetségi börtönben van. Csak a múlt héten, a show játszott a félelem a személyes adatok látta a nem kívánt egyének. Az előző évszakok szintén bontották ezt a vénát: A "Napi Aktív Felhasználók" -ben egy érintett fogyasztó azt mondja: "A probléma Terminátor", a Pied Piper idegi nettó lehetőségeit illetően. És többször is, Gavin Belson megpróbálta használni valakinek a Hooli kereséseit.

Tehát Jian-Yang beszélő hűtőszekrénye nem csak az Amazon Dot paródiája, hanem egy szelíd folytatása a műsor figyelmeztetéseiről, hogy túl sok a technológia szabadsága. A hűtőszekrény mindig hallgat, és felajánlja, hogy rendelje meg az ételeket, amit hall valakinek, még akkor is, ha ez a személy nem foglalkozott a hűtőszekrénnyel. Amikor Gilfoyle káromkodik, a hűtő mondja: "Aww, van valaki rossz napja?"

Személy szerint én találtam ezt a készüléket hátborzongatóan - képzeld el, hogy a Craftmatic állítható ágy segítséget nyújtott-e, ezért teljes mértékben támogatom Gilfoyle vágyát, hogy legyőzze. Az egész epizódot, a Gilfoyle megbízható Anton szerverét és az ahhoz szükséges energiát, hogy elfedje a Hacker Hostelet, Gilfoyle végül győzedelmeskedik. Helyettesíti a hűtőszekrény óriási információs képernyőjét mimával, amely obszcén mozdulatokat tesz. Egy kalapáccsal kellett volna elérnie a dolgot, de ez nem lenne programozó stílusa.

Mielőtt az egész hűtőszekrény dráma megtörténne, egy kis orvosi szappanopera megy át. Richard visszatért a börtönben lévő orvos irodájába, és őszinte legyek, nem tudom, miért tartja ezt a fickót. Ez az egyetlen orvos, akit Richard Obamacare terve fedez fel? Amikor Richard bejön az STD-k tesztelésére, a doki azt mondja: "De komolyan, mit hoz ma?"

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 7. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 7. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 94 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet