Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 8. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 8. rész online magyarul(HD)

Pied Piper nem az egyetlen dolog, hogy a Szilícium-völgyben nagyszabású frissítést szerezzen. Akció Jack Barker aláírása, a Pszichológiai lábmasszázs, extrém metamorfózison ment keresztül Keenan Feldspar kezében, a csillogó szemű hipster medve Haley Joel Osment által kiválóan játszott. A Keenan PFM használata annyira hatásos, hogy saját neve van, a "Keenan Vortex", és még az Action Jack sem ellenáll a szopásnak. A Keenan Vortex szinte bibliai, és bár az oroszlán nem fog lefeküdni a bárányalappal, akkor Dinesh és Gilfoyle viselnek egy pizsamát, miközben három napos áldozatot vállalnak a Keenan házában.

Vissza az "Alapító barátságos" -hoz, leírták a PFM-et, mint Action Jack képességét, hogy elolvassa az embert, sztrájkoljon és megnyugtassa érzelmi gyengeségeit, és lelassítsa őket az ajánlattételhez. Keenan mindezt megteszi, de egyfajta szórakoztató és közönséges nyomást kölcsönöz a mixnek. Keenan az áldozatot nézte a kísérteties szemekkel és bátorító szavakkal, mint egy tech-tudós pompomlány. "C'mon, akarsz csinálni!" Mondja. - Tudja, hogy akarsz! Gyerünk! Te csinálod! "Teljesen érthető, hogy a virtuális valóság az ő dolga. Ő a jó barát, aki bármiben beszélhet. És mint a jó barát, ő gonosz.

Ez Keenan epizódja, ezért kövessük őt az örvényében. Első megállója Erlich új Bream / Hall irodája. Erlich egész héten Keenan-t kereste, mivel nem írta alá szerződését. Keenan megmagyarázza, hogy Laurie és Monica harcoltak vele az egyetlen olyan rendelkezésen, amelyen ragaszkodott hozzá. "Kiabáltam," mondja Keenan, "ezért elfordítottam a telefont, felmentem a kite-szörfözést Fidzsi-szigeteken, aztán ismét hűvös voltam." Ez a rendelkezés, melyet Bream / Hall végül elfogadott, Erlich-t átadja az irodaházakon a robogón az orvos biztosította a törött lábát.

"FUCK YEAH!" Erlich felsikolt, miután megtanította Keenan-t, hogy ő legyen a legfontosabb ember ebben a projektben. Legfontosabb emberként Erlich nem kap extra pénzt, sem promóciót, sem száz százalékot a Keenan VR vállalatának - de ha Laurie és Monica elhatározzák, hogy kivonják Erlichet, akkor a Keenan ügyletet automatikusan érvényteleníteni fogják. Erlich mélyen elkötelezett vágya, hogy fontosnak tartja, hogy Keetan kezébe kerül. Pontszám: Keenan Vortex: 1, Pied Piper Csapat: 0.

Richard nagyon távol van Erlich hírétől. "A VR csak egy csillogás" - mondja. Dinesh és Gilfoyle hasonlóképpen elgondolatlanok a Key Man-klauzulákkal kapcsolatban, bár Gilfoyle rámutat arra, hogy Keenan demója "Reddit maga a szar." És a kaliforniaiak, akik az államot sújtó hideg pattanást kavarják. A fagyasztott citrusfák és a csúszós utak félelme a Dan Melcher céges égboltjainak biztosítási igényeit küldi. Azok a stabil, fenntartható mennyiségű adatok, amelyeket a Pied Piper: A következő generáció képes tárolni, most már epikus, nagyon drága arányokra fújt.

Panicked, Richard felhívja Dan-ot, aki elmondja neki, hogy az átalányösszeg, amelyet elfogadtak, nem változtatható meg. "Bár a többiek költségei emelkednek, az üzletünk úgy tűnik, mintha zseniális lennék" - mondja izgatottan Dan. Ha Richard Keenan lett volna, átment volna Melcher cégéhez, és szétszedte őt, mint Color Me Badd. De ahogy láttam időről időre, Richard nem nagyon jó a bal oldali ösvényen. Ha Pied Piper nem tudja megfizetni a számláját, Richard teljes csalást az ügyfelek beszerzése előtt, mielőtt befejezi a PP-t: a TNG imbolyog. A helyzet súlyosságát felismerve Dinesh szinte operatív módon implodál, így Kumail Nanjiani a szezon legjobb jelenete.

Keenan a mentő! Richard gyűlölete a VR-nek nem tiltja meg, hogy kérje Erlich-et, ha PP: a TNG képes tárolni Keenan adatait is. Az üzletből származó készpénzfúzió a céget folyamatosan tartja. "Olyan ez, mintha egy új hitelkártyát kapnék a régi hitelkártyáért," mondja Dinesh. "Mint CFO, meg kell mondanom, hogy már megtettük" - teszi hozzá Jared. "Hétszer." Miután Richard ropogott a palapájába, Erlich elviszi Keenan-be, hogy felállítsa az üzletet. Bár Richard megpróbálja részletezni a részleteket, Dinesh és Gilfoyle megpróbálják a VR demót. Mint a Reddit népei, azok figuratívan szartják magukat. Amikor Richard megpróbálja, szó szerint barfs.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 8. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 8. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 85 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet