Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 9. rész online magyarul(HD)

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 9. rész online magyarul(HD)

Ez a hozzászólás részletesen tárgyalja "Hooli-Con", a "Silicon Valley" június 18-i epizódját.

Ez kissé viccesnek tűnhet a "Silicon Valley" futása idején, de addig, amíg ez az epizód nem biztos, hogy valaha is mélyen gondoltam volna, hogy Richard Hendricks (Thomas Middleditch) jó ember. Tudom, hogy zseniális, és a show meggyőzött arról, hogy a valóban forradalmi technológiát a Szilícium-völgyben való piacra hozni képes akadályok elegendőek ahhoz, hogy egy tisztes embert vezessenek a kanyarban. Tudom, hogy lelkesedéssel és elkötelezettséggel tölti el, mint egy gyors fizetésnapot, mint az Erlich Bachman (T.J. Miller) paraziták, Gavin Belson (Matt Ross) paranoiás messiás komplexum vagy Jack Barker (Stephen Tobolowsky) unalmas ravaszsága. Tudom, hogy gyötrő és szorongó lelke van. De mivel a "Szilícium-völgy" eseményeit részben Richard elhatározta, hogy nem más, mint Gavin, és hogy más társaságot találjon, mint Hooli, valójában kissé meglepődtem magamban, hogy nem voltam elgondolkodott Richard erkölcsi rostán.

A "Hooli-Con" sok lehetőséget kínál erre. És azt hiszem, az a következtetés, hogy végső soron azt sugallja, hogy Richard nem aktívan rosszindulatú ember, hanem gyenge és impulzív, és hajlamosabb a legrosszabb impulzusaira adni, amikor stressz alatt érzi magát.

"Mindent a nagyobb jóért!" Richard elmondja Jarednek (Zach Woods), amikor kilép a Hooli-Con Wi-Fi-járól, és letépte a Pied Piper alkalmazást a résztvevők telefonjára, hogy a vállalat lépést tegyen egy új internet, anélkül, hogy követned kellene a tényleges felhasználók regisztrálását. "Ez egy véget ér. Nem az vagyok, aki vagyok. - Végül jutalmazzuk. - Válságos módban vagyunk.

Ha Richard megengedte, hogy üzleti bajai meggyőzzék róla, hogy egy kompromittált terv érdemes, személyes lelkierei még fájdalmasabbak a nézéshez. Rettenetes volt látni, hogy Richard betört az ágyba Dan Melcher (Jake Broder) menyasszonyával néhány epizóddal korábban, és még rosszabb, ha beleszólja az ösztönbe, hogy hihetetlenül hülyes csíkot játsszon egy olyan nő barátján, akit Richard alig tudott még érzelmi kötődést is igényelnek.

Jared beszélt nekem, és gyanítom sokan közüled, amikor azt kérdezte: "Segíthetsz nekem egy szívességet, Richard, úgyhogy tudom, hogy nem hallucinálok ... Nézzenek a szemembe, és nevezzük elpusztításunkat!"

Mindazokról a dolgokról, amelyeket Richard a show-ban végzett, a legrosszabb az a Jared-i korrupció, aki lemondott egy ígéretes, de erkölcsileg veszélyeztetett állásról, és csökkenti az életkörülményeket az igaz innováció részeként egy tisztességes társaság részeként. A sorozat hihetetlenül vicces vicceket bocsátott ki Jared mûvészeteirõl arról, hogy mi is olyan szörnyû gyermekkorról szól, köztük ezen a héten is, a Hooli-Con-rendszer ellen irányuló kifogása azon az alapon, hogy "A kényszerû örökbefogadásnak köszönhetõen biztos lehetsz benne, hogy következményei vannak! "De mindezek a viccek kitalálódnak: Jared sokkal keményebben dolgozott, mint bárki más, aki tisztességes életet teremtett magának, és Richard ténylegesen csatlakozott a bántalmazóinak és kizsákmányolóinak listájához.

A "Hooli-Con" pontosan ezt a pontot élesen ábrázolja, és Erlich azt állítja, hogy a srácok, mint ő és Richard, a sors által átkozott.

Ha úgy tűnik, hogy a Pied Piper csapata a Hooli-Con-ról, vagy annál is rosszabb lesz az Ananász felfedezését követően, Hoover Hooli biztonsági vezetője (Chris Williams) lehetővé teszi számukra, hogy elbűvöljön, Gavin és azért, mert Jack Barkert megalázta és lőtt. Richard tanulsága abból fakad, hogy ő egy tisztességes ember a magjában, és a legjobb impulzusai kifizették. De ez egy rendkívüli szerencsétlenség, hogy a Hooli biztonsági vezetője valaki, aki hűséges Gavinhoz, és akarja látni őt megváltani, ahogy Richard nagyon szerencsés, hogy Dan menyasszonya nem hagyta el, miután Richard aludt vele. Ezek a történetek nem változtatják meg a "Szilícium-völgy" általános dinamikáját, de időben emlékeztetnek arra, hogy Richard szerencsésebb, mint amilyennek azt szereti elfogadni, és hogy személyes tapadási lehetőségei ugyanolyan könnyedén eltorlaszthatták a Pied Piper-et, mint az általános cinizmust a völgy.

Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 9. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Szilícium-völgy (Silicon Valley) 4. évad 9. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 91 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet