Titkos Vágyak Szex társasjáték

Otthoni randevú?

Van egy szuper tippünk hozzá,hogy felejthetetlen legyen….

Titkos vágyak szex társasjáték 

 

Egy romantikus otthoni randevúra tökéletes választás pároknak,házastársaknak. Remélem szeretitek a társasjátékokat,legalábbis az izgalmas kihívásokat és kalandokat,mert ez a szex társasjáték olyan erotikus és bensőséges randevút teremt számotokra,amit nem felejtetek el egyhamar.Sokan ragadtunk a négy fal közé, mi is ,de arra gondoltunk ezt az alkalmat ki kell használni arra,hogy egy kis izgalmat vigyünk a szexuális életünkbe és egy kicsit kiszakadjunk most másképpen a komfort zónánkból.

A jelen helyzet megteremti az alkalmat,hogy kicsit mindannyian közelebb kerüljünk társunkhoz,jobban megismerjük egymást a hosszú hétköznapokban és otthon töltött hétvégékben.

Ez a szex társasjáték közelebb képes hozni titeket,és eddig ismeretlen vágyakat tud kielégíteni,esetleg megismerhetjük a másik legtitkosabb vágyait,sajátjainkat megoszthatjuk és meg is élhetjük,új kalandokra csábít,mindeközben pedig már nem számít igazán,hogy ki nyer,hisz végül mindketten nyertesek lesztek. Lépjetek be az intim közelség kapujába

A Titkos vágyak szex társasjáték

 

Ez az első magyar szextársasjáték applikáció .Olyan felnőtteknek ajánlott,akik nyitottak és szexuálisan kíváncsiak,érdekli őket párjuk erotikus képzelgései ,megakarják osztani titkos vágyaikat szerelmükkel és valóra is akarják váltani az erotikus fantáziálásokat. Felakarják pezsdíteni szexuális életüket, tüzes vágyat akarnak szítani párjukban vagy egy új szintre emelni a szexuális életüket.

szextársas applikáció elérhető androidon bárki számára. Az ingyenes Titkos Vágyak Szextársas Applikáció  is letölthető,hogy lecsekkolhassátok,hogy hogyan is néz ki a játék. Ebben a demóba,csak az első fázisból kerültek bele feladványok,szóval ha tényleg izgalomra vágytok,akkor ajánljuk,hogy a teljes Titkos vágyak szex társasjáték Appot töltsétek le,ami bár fizetős,(1390.-)ez a fejlesztésnek egy hozzájárulás,amivel folyamatosan bővíteni szeretnénk a játékot új feladványokkal és szeretnénk eljuttatni minél több emberhez.

Azt gondoltuk,hogy a reklám jelen esetben elrontaná az intimitást,kizökkentené a résztvevőket,ráadásul így internet nélkül is használható és ezáltal biztonságos,szóval ezt az utat választottuk a fennmaradásra,fejlődésre.

Itt megtaláljátok a Teljes Titkos vágyak Szex táras applikációt,vagy a szöveg linkjére kattintva: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.modulus.kivanlak.kivanlak

Itt,pedig az ingyenes változatot,ahol az első fázisba nyerhettek bele pillantást : https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.szextarsasjatek.erotikus.paroknak

Szex társasjáték Fázisok

 

Lépjetek be egy izgalmas világba és perzseljétek fel újra a kanapét. Keresettek új élvezeti pontokat és húzzátok a másikat ,addig míg végül nektek esik. Ez a szex társasjáték nem engedi,hogy unalmas,megszokott gyors összejövetelt tartsatok. Itt figyelnek rád és te is figyelsz a párodra, itt megnyílhattok egymásnak és időt szentelhettek a romantikára és a bensőséges együttlétre. A végére maximálisra fokozzuk az izgalmakat és mindketten eljuttok a pontig,hogy nem bírjátok és a másiknak estek.

Ha ez így történik megnyomjátok a vége gombot és akinek aktuálisan a legtöbb pontja van az nyer. A Szex társasjáték nyertesének sorolásra kerül a szerencse keréken egy meglepetés kupon,amely párodtól valamilyen kis figyelmességet takar ( masszázs, meglepi csoki stb.)

Az első fázisban még csak bemelegítő kérdéseket kaptok , és rövid egyszerűbb feladatokat. Bármelyik feladvány átugorható és új feladvány kérhető. Ez mínusz pontban jelentkezik, míg minden teljesített feladvány plusz pontokat ad.

A második fázisban már nagyon felforrósodik a hangulat és különböző szituációk és helyzetek jelennek meg. Fontos,hogy vannak kamerás részek is,azok sem kötelezőek természetesen,de internet nem szükséges az applikációhoz így azt lekapcsolva utólag is törölhetitek bátran a felvételeket és azok így biztosan nem kerülhetnek idegen kezekbe. Az előjátékokon már kicsit túlmegyünk,de még húzzuk a helyzetet,pedig már izzik a levegő, és akkor átlépünk a harmadik fázisba

Szex társasjáték harmadik fázisa már nagyobb szituációkat és végkifejleteket tartalmaz. Itt lehetőség nyílik,akár a saját fantáziát is kipróbálni,vagy akár titkos vágyakat megvalósítani,amit a feladvány ír.

Az applikáció lehetővé teszi,hogy ki se kelljen mozdulni otthonról ,mégis új élményekkel gazdagodjatok. Csak letöltöd egy telefonra és már mindketten tudtok játszani középre téve a telefont.  A Titkos vágyak az  első magyar Szex társasjáték applikáció és reméljük tetszik a kezdeményezés.

 

Ha ritkán jut idő,hogy együtt legyetek,ha mindig valahogy háttérbe szorul a szexuális együttlét,vagy  ha kicsit elhúzottabb romantikusabb együttlétre vágynál és új dolgokat próbálnál ki ,akkor ezt keresed.

A feladványokban külön szedtük a férfi és női feladványokat ,így mindig megfelelőt kaptok. Vannak azonban azonos kártyák is ,amit mindkét nem számára izgalmasnak találtunk.

Ha nem tetszik egy adott kártya akkor az átugrás gombbal új kártyát kaphatsz és még mindig esélyed van annak megnyert pontjaival előnybe kerülni. A kártyákon a kapható  pontok a feladat nehézségétől függően változnak,de mindig írja a lap,hogy mennyi kapható az adott feladat sikeres teljesítése esetén.

Az időzítő arra,szolgál,hogy segítsen ,ha az adott feladat időkorlátot is ír.Az idő egy nagyjából távmutatás,természetesen ez már rajtatok is múlik,addig csináljátok ameddig jólesik. Az időzítő elindul,ha rákoppintunk és annyi időre van állítva,mint amit a feladvány ír. Finom csilingeléssel jelzi az időzítő,ha lejárt a feladat. Ehhez hangosítsátok fel a telefont,hogy biztos halljátok.

Szex társasjáték fel akarja hozni újra azt a nagy szikrát,mint az első együtt töltött estéiteken. Tele izgalommal ,huncutsággal és romantikával. Elrepít,most kicsit a szürke hétköznapokból, elrepít a tudatból,hogy még mindig négy fal között vagy és elrepít gondolatban egy kis erotikus szigetre ,ahol a halk zenében ülve a gyertya fény lángjánál egymás piruló mosolyát nézitek.Elvesztek egymás ragyogó szemében és másra nem is kell koncentrálni,csak hogy minél inkább egymásba merüljetek. Ott már nem számít hol vagy csak,hogy kivel.

Titkos vágyak szextársas applikáció,azért készült ,hogy bárkinek könnyedén elérhető legyen. Nem kell vagyonokat költeni rá,nem kell kimozdulni sem házhoz szállítást fizetni a beszerzéséért és nem kell még várni se rá,hisz egyből a kezébe tarthatja bárki okos telefonról.

 

 

Szex társasjáték kellékek

 

A játékokhoz szükség van esetleg néhány dolog beszerzésére,mint például a tejszínhab, bilincs vagy a pezsgő, ezek a játék élvezetét szolgálják és izgalmasabbá teszik a kihívásokat ,de ezek többsége mással is helyettesíthető PL. Sállal a bilincs.

Ha semmivel sem tudjátok helyettesíteni,akkor sincs gond,mert átugorhatjátok az adott feladatot,ha semmilyen alternatíván nem tudjátok megoldani. Azt ajánljuk használjátok a fantáziátok és próbáljátok minél személyre szabottan kezelni a játékot,hisz semmi sem kötelező minden csak lehetőség.

Szeretnénk a  Titkos vágyak Szex társasjáték applikációt folyamatosan bővíteni és új feladványokkal színesíteni. Bízunk benne,hogy sok pár szexuális életét tudjuk így felvillanyozni,hisz kevés jobb dolog van,mint egy orgazmus,főleg ha az egy hosszúra nyújtott romantikus,meghitt emlék is lesz egyben.

Bármilyen észrevételt,javaslatot szívesen fogadunk  E-mail címünkre a : [email protected] -ra, illetve a facebook oldalunkon is megtalálsz minket.

Itt: https://www.facebook.com/titkosvagyakszextarsas/

Vagy instagramon itt:  https://www.instagram.com/titkos.vagyak.official/

Ha támad egy jó ötletetek egy feladványhoz, esetleg szívesen látnátok viszont egy kártyán valamilyen fantáziátokat ,akkor örömmel várjuk a fent megadott címre megkereséseteket.

Reméljük tetszeni fog a Titkos vágyak szex társasjáték. Értékeld a Google Playen, hogy minél több párhoz eljuthassunk és boldoggá tehessük őket.

Boldog órákat,önfeledt orgazmust 😉

 

 

 

 

 

(Visited 239 times, 1 visits today)

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.