Trónok Harca 1. évad 10. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 1. évad 10. rész online magyarul(HD)

 

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

10. Tűz és vér

És így véget ér. A tíz epizódban a Game Of Thrones elkötelezte magát a közönséggel, biztosította az egészséges értékesítési adatokat a George R. R. Martin könyveinek, miközben garantálta, hogy az HBO hazaér az Emmysnek az idei díjátadó ünnepségen.

Ha már nem bánod, hogy jövő tavasszal várhatsz az új sorozat számára, nyugodj meg arról, hogy a 2. évad (A Clash of Kings) előtti produkciója már elkezdődött, a forgatás várhatóan az északi Írország a következő hónapban.

Figyelembe véve a (átmenetileg) lezajlott történetek számát, az írók nagyszerű munkát végeztek annak biztosítására, hogy szinte mindenki befejezte az első szezon stílusát.

Daenerys megtalálták a sárkányt azáltal, hogy megégették az álnok boszorkányt, aki meggyilkolta a magzatát, és lényegében Drogo-ot kómába helyezte. Ami még rosszabb volt, az az volt, hogy szimpatizáltam Mirri Maz Duur dolgát. Az embereit levágták, otthont égett, és brutálisan megerőszakolták. Nem tudtam elhinni, hogy bosszút áll a Khalon és az emberein.

Azonban Emilia Clarke Daenerys ábrázolása volt a legérzékenyebb, különösen a jelenetben, amikor elfojtotta a "napot és a csillagokat", hogy megvédje őt a limbo létezésétől. Megmutatta, milyen messzire jutott el a karakter tíz epizódban, attól, hogy Viserys testvére, Khal Drogo khalissijává válik, majd önállóan vezetővé válik. Emilia Clarke kiválóan szerepelt, és nem tudok várni a visszatérésre, és látni, hogy hol tartja a karaktert a következő szezonban.

Ned Stark, Robb, Arya és Jon Snow megdöbbentő kivégzése után az apja haláláról és saját személyes döntéseikkel szembesültek. Robb számára eldöntötte, kihez forduljon, hogy békét hozzon, amíg az emberei úgy döntenek, hogy jobb királyt készít, mint bármelyik déli dandy. Arya számára most már csak a túlélés esete, mivel ő fiúként álcázva, és az Éjszakai Órákba zúzódott. Őt most gyilkosok, gyilkosok és gengszterek vesznek körül, így az út egy áruló egy úton halad.

Számomra azonban az epizód legjobb jelenetei voltak Jon Hóval. Az apa halála miatt megremegett, és elhatározta, hogy támogatja testvérét, Jon elgondolkodik, hogy elhagyja az Éjszakai órát. Csak Samwell Tarly és a többi "testvére", akik meggyőzik róla, hogy maradjanak emlékeztetve a fogadalmaira. A The Wallban csak három jelenet mellett az írók meglepően kis képernyőn töltötték le a sok ütést.

Segít, hogy Samwell (John Bradley-West) csodálatos komikus és gyáva Yin Jon (Kit Harrington) dour yang, és hogy a ketten őket a félelmetes Mormont (James Cosmo Braveheart, Troy) vezeti. Alig várom, hogy lássam, milyen kalandok vannak az Éjszakai órák a fal falától északra.

Bár Arya, Jon és Daenerys történetei a fináléban megkapták a szükséges figyelmet, és más karakterek voltak a napban (Varys, Lord Baelish és a vidáman gonosz Joffrey), a többi karaktert sajnos elfelejtették.

Néhány soron kívül Cersei lényegében hiányzott a fináléból, és nem volt különleges jelenete a benyomásnak. Legalább Catelyn szembe kellett néznie Jaime ellen. A Pokol, még Lord Pycelle meglehetősen felesleges jelenettel rendelkezett, ami megmutatta, hogy a régi kutyának még van életük benne. Mégis, mindössze ötven perc múlva a dolgok lezárása érdekében elkerülhetetlen volt néhány karakter rövid változása.

Tehát azok számára, akik elolvasták a könyvet, három hetet kell megölni, mielőtt Martin kiadja az ötödik könyvet, és folytathatjuk szeretett karakterünk kalandjait. Azok számára, akik egyszerűen csak a sorozatot követték, nyolc hónap múlva meg kell ölni, ezért kezdjék el a spekuláció, hogy ki fogja túlélni a Game of Thrones második szezonját.

Trónok Harca 1. évad 10. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 10. rész online magyarul(HD) -hoz

 

(Visited 1261 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet