Trónok Harca 1. évad 2. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 1. évad 2. rész online magyarul(HD)

 

2. A Kingsroad

Így aztán. Bran felfedezte, hogy a Lannisters szeretni fogja a családban, és a torony tetejére dobta a gondjait. Ned Stark elfogadta a király kezének helyzetét, és Danerys fáradt ahhoz, hogy az új férje nagyjából hátulról fogva vesz. Üdvözöljük vissza Westeros földjére!

A Game Of Thrones második epizódja néhány nappal az első események után lép fel, lehetővé téve a producerek számára, hogy a történet mozogjanak, miközben néhány olyan részre ugrik, amely a közönség feltételezésére és intelligenciájára hagyható.

Például Jon most "vette a Feketét", és feliratkozott, hogy tagja legyen az Éjszakai Órának. Aztán Ned és két lánya arra készülnek, hogy elhagyják Winterfelt a King's Landing-nek, míg Bran legalább egy hétig kómában van, és lehetővé teszi Tyrion számára, hogy fizikailag megbánja az arrogáns unokaöccsét, Joffrey-t (ha jól néz ki, a Batman Begins-ben), mert nem tisztelte tiszteletét.

Míg egyes rajongók olyan elemekről szólhatnak, mint például ezek elhagyása vagy felcserélése, figyelembe véve, hogy a műsornak hogyan kell illeszkednie a nyolc fennmaradó epizódba, elvárható. A Game Of Thrones nem lesz képes minden kedvenc jelenetére, ez olyan egyszerű.

Mindazonáltal azt jelenti, hogy meg kell magyaráznia nekünk, mi az Éjszakai Órány, miután Jon már elkötelezte magát az ügy miatt. Figyelembe véve, hogy az Éjszakai Nevelés tagjaként való élet magában foglalja a tisztaságot, a falat védő életet és a robbantókkal és a "fogvatartókkal" együtt élve, arra késztetünk minket, hogy vajon miért szeretne ilyen életet elsőként.

Mindenesetre, Bran túlélése egy kicsit problémát okozott a Lannisters-nek: a titkukat kideríthették, a királynő és ikertestvérét, Jaime-t. Tyrion, aki tisztán tudja, mi történik a testvéreivel, de nem tűnik igazán érdekelnek, úgy döntött, hogy meglátogatja a Wallot Jon Snowrel, és "piszkálja a világ végét". Közben Catelyn Stark aggodalommal tölti el Bran helyzetét, de még mindig időt vesz igénybe, hogy Hidegen figyelmen kívül hagyja Jont, amikor búcsúzik kedves féltestvéreitől.

Természetesen a könyv rajongói számára tudni kell, hogy Jonnak ajándékot kell adnia Arya tomboy féltestvére előtt, mielőtt elindul, és a Needle ajándéka egy szép jelenet

Szégyen, hogy nem szabad több időt tölteni a Stark testvérekkel. A velük kapcsolatban levő rövid jelenetekben azt mondhatjuk, hogy közel állnak egymáshoz (jóllehet Sansa és Arya kivételével), de tekintve, hogy most a világ ellentétes pontjai felé tartanak, akkor nem érzed el az érzelmi a búcsúktól elvárható ütés. Ez egy szégyen, de ahogy azt korábban mondtam, a gyártóknak sok alapjuk van.

És így a karakterek megyek egymástól. Jon és Tyrion észak felé a falhoz, Ned pedig a lányaival, a királlyal délre. Azonban, mielőtt Ned elhaladna a naplementében, Winterfell ura érzelmi (érzelmi, érzelmi, mint két északi ember kap) búcsúzni az ő rohadt fia. "Stark vagy," mondja Jon, akinek azt mondták neki, hogy bármi más, mint az egész élete. - Lehet, hogy nem az én nevem, de a vérem van.

Figyelembe véve, hogy mi a jövőben a két férfi számára, ez egy megható jelenet, és megmutatja azt a szeretetet, amelyet Ned a gyermekeinek, szemétnek vagy más módon.

Ezt később tesztelik, amikor az arrogáns Joffrey herceg úgy dönt, hogy királyi kiváltságait gyakorolja a mészáros fia megfélemlítésével. Természetesen nem számított Aryára, aki felállt hozzá, sokat Sansa horrorjához, vagy ahhoz a tényhez, hogy a Stark vénuszosok mindent meg fog tenni, hogy megvédjék fiatal mestereiket, beleértve a fiatal királyiak kezét. Természetesen ez azt jelenti, hogy Arya el kell vetnie a vadászvadászát, Nymeria-t, hogy megmentse életét és Sansa farkát, Lady-t, büntetésként.

Trónok Harca 1. évad 2. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 2. rész online magyarul(HD) -hoz

 

(Visited 7937 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet