Trónok Harca 1. évad 3. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 1. évad 3. rész online magyarul(HD)

 

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

3. Lord Snow

Így a Starks (Well, Ned, Catelyn, Sansa és Arya) elérte King's Landing, Westeros fővárosát és egy potenciális ellenséggel és szövetségesekkel teli várost. De ki bízhat? Miközben Ned veszi fel a király kezét, megtanulja, hogy hatalmas erővel nemcsak nagy felelősséget vállal, hanem rengeteg olyan ember, aki hajlandó megüti a hátát.

Ha nehéz volt nyomon követni a karaktereket eddig, akkor a Game Of Thrones 3. epizódja megköveteli, hogy a koncentráció szintjét a következő szintre vegye, mivel számos potenciális hős és gazember halmaza kerül bevezetésre.

Először is Petyr "Littlefinger" Baelish, a király kincstárnoka és egy férfi, aki a mellkasához közel áll a lojalitásához. Azonnal bemutatva Ned szövetségeseit, Littlefinger, ahogy elvárta, hátrányos indítéka a segítségének. Alapvetően ő volt szerelmes Ned felesége, Catelyn.

Mit kell nyernie az új kéz segítésével, és mi van a Lord Varyshez, a Grand Maester Pycellehez és a király bátyjához, Renlyhez? Vajon Ned bízik közülük, különösen, ha úgy tűnik, hagyta, hogy a király csődje meg az egész királyságot?

Miközben Ned és Catelyn foglalkozik a politikai cselszövéssel, és megpróbálja kideríteni, ki lehetett megölni Brant (aki most bénult a deréktól), mi az a fiatal Arya? Félvesztette magát a mészáros fiú halálának az előző epizódban, és elhatározta, hogy megtanulja megakadályozni, hogy egy ilyen dolog újra megtörténjen.

Entre Syrio Forel. A mester vívó és a Braavos egykori kardja tanítja a fiatal lányt, hogyan kell kezelni egy kardot, néhány gyors parry, gyors tolóerővel és néhány flotta lépcsővel. Apjával, aki jóváhagyóan nézett rá, és mégis aggódik amiatt, hogy az erőszak veszélyben lehet a sarkon, ezek a jelenetek frissítő szünetként szolgálnak a sötét pillanatok előtt.

A fiatal Maisie Williams tökéletesen játssza a szerepet, a mámorító, meghatározó és a gyermeki ártatlanság szeretetteljes keverékével. Érdekes lesz, hogyan foglalkozik a szinte elkerülhetetlen borzalmakkal, amelyek a sarkon állnak.

Közben Jon Snow az élethez szokott lenni a falon. Dühös a valóságban, hogy milyen élete az Éjszakai Órában olyan, mint a többi munkatárs, aki soha nem élvezte a luxust, hogy felnevelje a fegyvert. Szerencsére Tyrion ott van, hogy erkölcsi útmutatást nyújtson.

A The Wall falai valószínőleg a legszebbek a Game Of Thrones-ban. Nem csak a környezet hideg és hajthatatlan, de van egy csoportja a harcosok, a rosszindulatúak és a bűnözők együtt dolgozva, hogy megvédjék a Királyságot egy ismeretlen gonosztól. Néhányan vannak büntetésként, egyesek a választás szerint, de mindannyian ott vannak az életben, ahogy Tyrion rámutat. Jobb, ha az oldaladra, majd ellened.

Ha beszélsz, hogy az oldaladon vannak dolgok, hol van Jon fenyegető szelleme? Még mindig MIA-nak tűnik. Figyelembe véve az albínó farkas szerepét az eljárás során, remélem, ez élesen változik.

Jon Jonjin nagybátyja mellett, aki elhagyja a Falon kívüli felderítő küldetést, találkozunk is Ser Mormonttal (a félelmetes James Cosmos, akiről biztos vagyok benne, hogy a Hobbitban törpe lesz) és Yoren, a " recruiter "az éjszakai órára. A személyiségük különbségei ellenére az okokra szánják, hogy megpróbálják meggyőzni a királynő testvérét, hogy megerősítésre van szükség ahhoz, hogy a királyságot megfelelően védjék.

Figyelembe véve Martin világának összetett hátterét, ebben az epizódban két olyan jelenet mutatkozott be, amely a közönség ismereteinek hézagainak pótlására tért vissza. A jelenetek Jaime Lannisterrel, King-vel és Ned Stark-szal mindannyian arra törekedtek, hogy a nézőt a történelem érzésére bocsássák, és hogy ezek a férfiak milyen helyzetben vannak.

Trónok Harca 1. évad 3. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 3. rész online magyarul(HD) -hoz

 

(Visited 3232 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet