Trónok Harca 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

 

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

4. Lepkék, rohadt és rohadt dolgok

A nagy dolog ez a show a részlet. Nemcsak a produkció minden aspektusa gondoskodik a figyelemről és a figyelemről, hanem a kiállítás megnyitó címében is megjelenik, amely minden héten megváltozik, hogy megmutassuk hol vannak a szereplők aránya egymással.

Ezen a héten az akció egy része a Vaes Dothrak, a Dothraki főváros új helyszínén zajlik, és mint ilyen, a megnyitó címek egy új városot jelentenek, amely kitör a tájról. Ez olyan apró részletek, amelyek boldog fanboynak tekintenék ezt a szerzőt. Mindenesetre, a felülvizsgálat során.

A nyomorék, a rohadék és a törött dolgok vitathatatlanul a legérdekesebb karakterek és szempontok közé tartoznak: Tyrion, Jon Snow, Éjszakai órák és élet a falon.

Az Éjszakai Órában van egy új toborzó, Samwell Tarly, egy puha fiatalember, akit az apja kényszerített a halál alternatívájaként. Gyáva és gyengesége miatt Sam apja méltatlannak tartotta, hogy örököse lesz, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli, hacsak nem "vette a feketét", így most bűnözők, erőszakosok, volt lovagok és Jon Snow között találja magát. Nem meglepő, hogy a többi munkatárs gyorsan felveszi a kegyetlen fiatalembert, de miután a Hó partja beavatkozott (Ghost segítségével, aki végül visszatér a megjelenéshez), nem sokkal azelőtt, hogy Samwell elkezd barátkozni és kinyílik a megbántott családjáról.

A fiúk, akik csalódást okoztak az apjuknak, Tyrion visszatért Winterfellbe, hogy ellenőrizze a sérült Branot a húgvérének utasítására. Bran most a nagy, de egyszerű gondolkodású Hodor ("Hodor!") Hordja, de Tyrion, aki a családját ismeri, felelős a nyereg tervekért, amelyek lehetővé teszik a fiatal Starknak, hogy lovagoljon újra. Téged a Winterfell többi részében nem megbízott, de Tyrion nem akarja, hogy olyan karaktereket áruljon el, amelyek eddig a háttérben maradtak: Theon Greyjoy (Alfie Allen, Keith fia, Liliom).

Theon nem Ned Stark fia, hanem a gyülekezete. Tíz évvel ezelőtt túszként vették fel, és Balon Greyjoy, az Iron Islands szigetének fia, aki sok évvel ezelőtt megpróbált függetlenné tenni. Ahelyett, hogy a Theonot fogolyként kezelte volna, Ned felemelte őt, mint egy fiút, és nem meglepő, hogy sok néző összekeverte a fiatalembert, mint egy másik Starkot. Sajnálatos módon, annak ellenére, hogy jól megemelték, a Theonban még mindig van némi neheztelés, és Tyrion rögtön észreveszi, hogy kettős identitását a Starks túszként és zászlós emberévé választja. Ismét szerényen más karakter a Westerosban, akinek az apja (vagy apja figura) tele van haraggal, és küzd, hogy saját hatással legyen a világra.

Eközben az apa figurák Ned Stark elme előtt állnak, amikor elkezdi összeilleszteni, miért lehetett volna megölni Jon Arrynt, az egykori kezét. Úgy tűnik, hogy Robert királynak volt egy rohadt fia. Figyelembe véve, hogy egy rohadt fiú veszélybe sodorhatja Cersei Lannister utódait, Ned gyanakvásai súlyosbodnak, amikor a királynénál találkozik a szállásán, aki aláhúzza annak fenyegetését, hogy bárki, aki nem a családja, ellenségnek számít. Amikor meglátja a fiatal jeleneteket a fiatal Joffrey-vel, az ő szeretete feléje nyilvánvaló, de figyelembe véve testvérével való szoros kapcsolatát, úgy érezte, hogy ez csak egy pár lépés a teljes kifelé irányuló Oedipus komplexumból.

Ahogy Ned megpróbálja felfedezni az igazságot, egy versenyt vagy egy versenyt, elindul a király új kezének tiszteletére. Sajnálatos módon tragikus véget ér a Robert szemét személyazonosságának esetleges tanúja.

Trónok Harca 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 4. rész online magyarul(HD) -hoz

 

(Visited 2474 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet