Trónok Harca 1. évad 6. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 1. évad 6. rész online magyarul(HD)

 

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

6. Arany korona

Ó Viserys, mindig elkerülhetetlen volt, nem igaz? Ha ragaszkodnod kell a húgod fenyegetéséhez, talán a legjobb, ha nem teszed meg azt a férfinak, aki már ivott.

Mindenki tudja, hogy ha Dothraki feleségét fenyegeti, csakúgy, mint a meg nem született gyermeke, akkor rossz dolgok történnek veled. Bizonyosodott, talán azt hitte, hogy ász van a hüvelyeden, annak köszönhetően, hogy a Dothraki-fővárosban semmiféle vér nem engedhető meg. De nyilvánvalóan nem számítottál arra, hogy ez a harcos olyan lenyűgöző, amikor megölik ...

Nos, ez az epizód címe A Golden Crown magyarázta, melynek az egyik legrohadosabb, mégis fantáziának kell lennie, idén a TV-ben megöli. . és Spartacust figyeltem: az Arena istenei.

Nem volt meglepetés. Mivel Daenerys megnyerte a Dothraki-emberek iránti szeretetet, a Khal Drogo tiszteletét és Ser Jorah hűségét, Viserys haragja, hogy elkerülte a küzdelmet, elkerülhetetlenül el fog menni. Csodálatos, hogy tettei szó szerinti összeomláshoz vezettek, mivel Harry Lloyd a bűbájt és a fenyegetés csodálatos egyensúlyával játszott.

Közben a Szűkös tengeren a dolgok készek felrobbanni King's Landingben. Ned a király keze, de még mindig felépül Jaime támadásának. Cersei ugyanakkor feldühödött, hogy Catelyn elrablja bátyját, és a királyság szenved a Lannister bannerman, Ser Gregor Clegane (más néven The Mountain) ellen, aki a versenyen történt veresége óta eltűnt.

Középen csapdába esett Robert király, aki a legjobb barátja és a felesége között van, és különbségei. Hogyan lehet leginkább megoldani ezt? Könnyen. Menj vadászni! Ahogy a király annyira ékesszólóan megfogalmazza: "A dolgok megölése tisztítja a fejem." Ezzel Ned tartozik a felelősnek, és miközben megtanulja, nem könnyű feladat a királyság irányítása.

A lovagok feladásával, hogy a király igazságát átadja Ser Gregornak, Ned lényegében állást foglal a Lannisters ellen, egy olyan családdal, aki nemcsak királyi, hanem az egész királyság pénztárcáját is tartja. Most már elkerülhetetlen egy teljes ütés, amelyre rájön, hogy veszélybe sodorja az egész családját - különösen, ahogy Catelyn még mindig Tyriont tartja. Vagy ő?

Szerencsére az Imp számára, tudja, hogy mindig számíthatsz egy dologra - kapzsiság. Szerencsére a fiatalabb Lannisternek elég bája és pénz van ahhoz, hogy kivegye őt a leginkább fodros helyzetekből. Peter Dinklage továbbra is fantasztikus szerepet tölt be a szerepében, és a jelenet, ahol "elismeri" bűneit, ragyogóan néz ki, ahogyan a Westeros jogrendszer manipulálására is, hogy biztosítsa a szabadon bocsátását. Ő használja a varázsát (és a nyersség), hogy megkapja a zsoldos Bronn (igen, Jerome Flynn Robson és Jerome), hogy ő a bajnok, és biztosítja a szabadon bocsátását a harc, sok a haragja Catelyn és az ő unhinged nővére.

Úgy tűnik, hogy az éneklés feladása a legjobb döntés volt, amit Robson és Jerome tehetett volna, és Robson vadászó vámpírokkal, a Légy emberben és Jeromóban, most már lovagokat vágnak a nyakán.

Miközben a háború veszélybe sodorja a királyságot, Ned azt választja, hogy a lányait saját biztonságáért visszaadja Winterfellnek. Sansa természetesen dühös, mivel Joffrey herceg folytonosan szeretett, de az élesebb és okosabb Arya látja, hogy az írás a falon van. Még mindig Jory halála után csilingel, a szíve nem teljes "táncórákban", de szerencsére Syrio eltökélt szándéka, hogy készen áll arra, hogy készen álljon a jövőre. Csak azt remélhetjük, hogy amikor elindul, Arya emlékezik arra, amit tanítanak, de a karddal való képességeiből ítélve rendben lesz.

Trónok Harca 1. évad 6. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 6. rész online magyarul(HD) -hoz

 

(Visited 2592 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet