Trónok Harca 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

 

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

8. A hegyes vég

Ez háború! Mióta Ned Stark és Jaime Lannister először verbális ütéseket futtattak a Winterfell-en, a közönség elvárta, és remélte, hogy eljött a pillanat, amikor a Stark ház farkasai és a Lannister-ház lionai egymással találkoznak, a család és a trón esetében. Reméljük, hogy a show költségvetése egyes epikus harci szekvenciákra is kiterjedhet.

Jó, ha azt mondják, hogy a dolgok rosszabbul fordultak a Stark házhoz. Az utolsó epizód elején Ned lényegében Cersei-t és családját a hátsó lábán tudta, hogy Joffrey nem volt Robert király fia. Azonban, mivel ő a becsületes ember, ő már túl korán játszott ütőkártyájával, és mostanában egy egész sejtes háztartásban találja magát, kivéve a gyermekeit.

Minden Stark gyermeket csodálatosan ábrázolták színészeik, Maisie Williams és Kit Harrington pedig a standouts. Sokan kritizálják Harringtonot, mert kissé zárták le Jon Hóni előadásában, de a portrékát spot-on találtam. Az ő aggodalma a nővérek biztonságára, miután megtudta a King's Landing eseményeit és a Ser Allister haragját, hogy apját árulónak hívták, mind azt mutatják, hogy a hideg, távolabbi külseje alatt még mindig olyan ember, aki mélyen törődik családjával, ő van, és a státuszt, mint egy gazember.

Ő is okos, döntő és bízik az ösztöneiben, ellentétben a nővérével, Sansával, akit Cersei szakértelemmel manipulál, és érzi magát, hogy a mocskos Joffrey ki van téve. Míg a többi Stark gyereknek még mindig megvadult a válláról, Sansa elveszítette a Lady-t, úgy tűnik, elvesztette a gerincét is, és nem volt annyira félelmetes testvére, mint a nagy testvér, Robb.

Mostanáig a Robb (Richard Madden játssza) már a háttérben van, de most elölről és középpontokká válik, mert meg kell védenie családját, vagy meg kell hajlítani a térdét egy királynak, aki bebörtönöztette apját. Felhívta apja bannermenét a szolgálatába, azzal a ténnyel szembesül, hogy ha elveszti, a családja meg fog halni. Ők is ott vannak, akik kétségbe vonják a munkáját, tekintve, hogy soha nem volt harcban. Szerencsére, a parancsok nem tisztelnek többet, mint egy farkasember, amely az ujjait az unokahúga lordoktól teszi. Kár, hogy Catelyn bizalmát nem lehet elnyerni ennyire.

A szülők azonban nehézségekbe ütköznek, bár Tyrion Lannister egész életében ismert. Míg Catelyn nem biztos abban, hogy Robb kezeli a kémeket és a bannermeneket, még mindig támogatja őt. Tywin Lannister viszont nem bánja meg azzal, hogy a fia továbbra is túszként marad egy csomó vadembernek, akik továbbra is fenyegetik, hogy a férfiasságot az állatállományra etessék.

Peter Dinklage Tyrion ábrázolása volt a sorozat csúcspontja, és ez az epizód nem különbözött. A Shaggával és a többi törzsfőnökzel való pletyka az epizód egyik csúcspontja volt ("Halni akarok az ágyamban, borravalóval és egy nő szájával a karom körül"), ahogy Bronn szavai is, Ha valaki megpróbál fizetni, hogy megölje, akkor mindig többet fizet, hogy életben maradjon.

Ha életben maradni akarunk, az epizódban nem volt halálos áldozat. Még a halottak is visszatértek a halálból, hogy újra meghaljanak. Ha nem Jon halálra égett volna egy zombi éjszakai őrszolgálatot, akkor Ned védőit a Lannister szolidái vágták le. Még Arya is belevágott az akcióba azzal, hogy megölt egy stabil fiút, aki azzal fenyegetőzött, hogy megváltja Cersei-nek. Azonban Syrio Forel halála volt a legrugalmasabb, különösen azért, mert annyira tompa volt.

Trónok Harca 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 8. rész online magyarul(HD) -hoz

 

(Visited 1512 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet