Trónok Harca 1. évad 9. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 1. évad 9. rész online magyarul(HD)

 

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

9. Baelor

Azok számára, akik ismerik a könyveket, tudtuk, hogy Ned Stark megdöbbentő halála a horizonton volt. Mindannyian megtartottuk a nyelvünket, és nem akartuk megromlani a sokk-csavarodást azok számára, akik újak voltak Westerosz és a Hét Királyságok számára. De figyelemmel kísértem a koncertet, szinte hallottam a környező háztartások kollektív zúgását, amikor a volt király kezét kivégezték.

A show marketing kampányában a HBO Sean Bean elöl és központjában volt. Azok számára, akik nem ismerik a könyveket, olyan felismerhető arc volt, amely olyan kíváncsi nézőket vonzana, mint azok, akik Sharpe és Lord of the Rings kedvelői voltak. Az ő jelenléte megnyugtató volt és megnyugtató volt, és a háború kitörése ellenére sokan azt feltételezték, hogy Ned Stark felállna, hogy legyőzzön azokat, akik megsértették a családját, és a naplementébe tértek vissza a Winterfellbe.

George R. R. Martin azonban nem csinál boldog véget, és egy ilyen megoldás távol áll a háború keserű valóságától, még olyan zónákban is, ahol zombik, vérfarkasok és (korábban) sárkányok vannak.

Ez a háború okozza, hogy Westeros összes embere újraértékeli az életüket. Jon számára elvágta a fogadalmát az Éjszakai órára és a családja segítésére. Robb számára a családi és az északi kötelessége, hogy feláldozza az emberei életét, és feleségül veszi a Walder Frey (Harry Potter David Bradley) egyik csúnya lányát. És Tyrion számára úgy tűnik, hogy a háború éppen az apja módja annak, hogy végre megszabaduljon tőle.

Szerencsére rengeteg bor van, egy jó kurva és Bronn italos játékai kényelme, hogy a csaták előtti idő elteljen. Most már elég dicséretet énekeltem Peter Dinklage-nek, és miközben kitűnő (ismét), ez az epizód, az első házasságának szivárványos beszámolójával arra ösztönöz, hogy Jerome Flynnről beszéljek.

Soha nem néztem a katonát, Solider-t, és nekem Jerome Flynn volt Robson és Jerome egyik fele, az a duó, aki hetente hetedik helyen állt, az Unchained Melody borzalmas fedezetével. De fantasztikus, mint Bronn, az átkozott és gondtalan eladási szó (zsoldos, a legtöbb ember számára), ami mindig is az egyik kedvenc karakterem volt a könyvekben. A száraz, egyszemélyes és a Tyrion-ban táncoltak a show legjobb pillanatait, és ezen a héten sem volt kivétel. Ahogyan a kettő készen áll a csatára, Bronn bölcsességének az ideges Impre való szava egyszerűen: "Tartsd alacsonyan".

A csaták szintén kemények a bemutatókon. Több mint két szezonban, Róma nagyon ritkán mutatta meg a nagyszabású konfliktusokat, gyakran az utókorra jellemző karakterekkel szemben. Valójában a második évad felénél nem volt túl nagy költségvetéséből az epikus Philippi-csatában. Ez ugyanaz a Game Of Thrones esetében.

Ezen a héten látta a Suttogó Fa Csata, ahol Jaime elfogták és Robb eldönti a Lannister hadsereget. De a költségvetés egyszerűen nem volt elég nagy ahhoz, hogy megmutassa. Ez egy szégyen, hiszen nagyon látványos lett volna, bár egy csatát, amely a Gladiator nyitó küzdelmével szemben állna, azt képzeli el, hogy a sorozat többi részéhez képest hátrányos lenne a produkció. Reméljük, hogy a HBO növeli a második évad költségvetését, amikor a Kings Clash tényleg megy.

Tehát egy hét maradt, és azok közül, akik nem olvasták a könyvet, úgy tűnik, mintha minden fogadást ki fognak kapcsolni. Ha Sean Bean meghal, ki biztonságos? Will Jon Snow elhagyja a falat, hogy harcoljon családjával? Khal Drogo elkötelezte magát, hogy csatlakozzon Ned Starkhoz a túlvilágon? Mit jelent ez a Daenerys számára? Vajon Littlefinger megkapja a jótéteményét? Lehet, hogy valaki a Joffrey arcát vigyorgja?

Trónok Harca 1. évad 9. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 9. rész online magyarul(HD) -hoz

 

(Visited 1415 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet