Trónok Harca 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

2.1 Az ész megemlékezik

A rendkívül sikeres őszi szezonnás által meggyorsult bizalom miatt a Game Of Thrones szezonnyitójának második szezonja kevés vágyat mutatott a kompromisszumra. Mire az óra egy jó része telt el, gyilkosságokat, meztelenséget, szexet, gyermeket öltöttünk (valóban csúnya, állkapocs-lengő pillanat, melyet szerencsére kameráról) , és az egyértelmű ígéret több konfliktus nagyon világosan a sarkon. Üdvözöllek vissza Westerosba.

Ez azt mondta, hogy az epizód nagy része azzal foglalkozott, hogy felgyorsítson minket. Itt nem volt óriási elbeszélés, hiszen az északi megemlékezések hasznos felfrissítőnek bizonyultak, bár nagyon-nagyon tömörítettek.

A Ned Stark tavalyi szezonjának meggyilkolásáról még mindig érezték hatásukat (bár a másik Stark pillanatnyilag szét van osztva), és amíg nem állunk a harci vonalak felett, ez az új epizód óvatos volt a darabok rendezésében a tábla körül. Mint ilyen, bevezett minket a Westeros világ különböző részein, és felvázolta a legtöbb ember álláspontját.

Amint azonban a dolgok állnak, de amikor az epizód elkezdődik és befejeződik, ez a mélyen nyugtalanító és egyértelműen hatalommal hunyorgott fiatal Joffrey király, aki a vas trónon ül, még akkor is, ha - mint az előző szezonban világossá vált - valójában nem hiszi (és a látszólag jogszerû örököse, Stannis, ma már nagyon nagy a horizonton). Örülök, hogy elmondja neki, hogy az arca, ha akarod. Jack Gleeson ábrázolása a karakter volt, és néha teljesen rémisztő.

Joffrey-nek vitatható származása lehet, ami nem elég titok, amit szeretne, de nem nagyon foglalkozik vele. Ő király, és tisztán élvezi. Amikor nagyon találkozunk vele az Északi megemlékezõkben, épp olyan alacsony a földre és a kedvért, mint amikor utoljára találkoztunk vele, csak meggyõzõdve arról, hogy nem engedjük meg, hogy Stark lánya, Sansa beavatkozása által szóba jöjjön. Sansa a lelemény szikráját mutatja, de bizonyára nagyon kellemetlen helyen van, bár nem sok időt töltenek vele ebben az epizódban. Ő egyike a sok lángoló munkának.

Talán Joffrey legérdekesebb kapcsolata továbbra is az anyjával maradt, és a jelenetek voltak a legkedveltebb részei egy lenyűgöző epizódnak. Olyan programban, ahol a karakterek egyre összetettebb módon működnek együtt, a kettő között hatalmas erő kiegyensúlyozása van. Ki más lehetett a felkapott Joffrey-nek az egész arcra söpörni és élni, hogy elmondja a mesét? Cersei, de csak igaz. És nem száguldás nélkül: úgy tűnt, hogy ez volt a pillanat, amikor Cersei tudatában volt, mennyire kell félnie a fiától.

Ahogyan elmondja, később az epizódban "a hatalom ereje". Kapcsolatuk összetett helyzetből indult, de nyilvánvalóan egyre komolyabb lesz.

A másik csillag vonzalom számomra, és ezer hülye volt neki Peter Dinklage, mint Tyrion visszatérése a képernyőn. Nem veszítette el a képességét, hogy bizonyos karakterek bőrébe kerüljön, és ő is tanácsot ad a fiatal Joffrey-nek. Ugyancsak keveset tud tenni a Cersei karácsonyi kártya listáján. Ő egy mesés, kulcsfontosságú szereplő, amelyre valószínűleg központi szerepet játszanak ebben az időben, hiszen Ned Stark éppúgy megérkezett. A korlátozott időben itt a Tyrion már sikerült néhány tollat ​​ragadni, és Dinklage sikerült ellopnia egy olyan jelenetet, amelyet közel került hozzá.

A legtöbb karakter azonban sok helyen küzdött az epizódban, bár jó okok miatt. És visszatértünk arra a tényre, hogy az Északi emlékezők részben áttekintést adtak arról, hogy hol érkeztünk az első évad végén, és néhány mutatóval, hogy hol van a második évad.

Trónok Harca 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 2. évad 1. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 354 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet