Trónok Harca 2. évad 2. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 2. évad 2. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

2.2 A Night Lands

A Westeros-i helyzet gyorsan csökken. Az uralkodó fiúkirály valahogy sikerült rossz helyzetbe fordulnia több lázadóval, és több százezer embert a faluban a fegyverekkel vándorolva rosszabb helyzetbe, több trónkövetővel, nyílt lázadással az északon, és mindenütt jelenlévő beszédről erőszakos felfordulás a King's Landing-en belül. Mindössze néhány tucat halott gazember és gém volt, Joffrey és Cersei Baratheon hirtelen rosszfiúknak tűntek.

Szerencsére Tyrion Lannister körül van, hogy tisztítsa meg a rendetlenségeket, elrontsa az ördögi vicceket és igyon minden bort. Nem csak néhány. Az egészet. (Ezen a szezonon kívül még Ros-nak is újra össze kell kapcsolódnia egy másik szexpozícióhoz, most olyan közel van hozzá, mint a Spider vagy a Littlefinger, mivel a nemesi birtok bordélyházában kapott helyet.)

Nem lehet ezt a showot többé megemlíteni az öntésért. A jeleneteket vesztegető véletlenszerű extrákból, a magányosok számára a Game of Thrones a legjobb televíziós alkotás, bár sem. Mindenki, aki egy vonalat kap, úgy tűnik, hogy félelmetes az említett vonal átadásával, a rossz fogú lánytól, aki melegíti Theon Greyjoy ágyát az Iron Islands-i utazáson és az öreg fickón, aki üdvözli őt, amikor olyan fontosabb karakterekre, mint a Stark gyermekek, úgy tűnik, hogy a trónák játéka tökéletesen eltalálja a szerepeket, és nagy írással dicsérte a színészeket.

A Stark gyerekekről szólva vannak jobb színészek a televízióban? Talán Mad Men Sally Draper, de attól eltekintve, nem tudok olyan show-ról, amely jobb fiatal színészekkel rendelkezik, jobb szerepkörökben. Figyelembe véve, hogy mennyire fontosak a gyermekek a Thrones univerzumban, és hogy mennyi idő alatt a gyerekek kapnak, Maisie Williams sikere Arya Stark ebben az epizódban döntő fontosságú egy egész történet ív számára. Szeretnünk kell őt, és nem akarjuk, hogy meghaljon (ellentétben Sophia a Walking Dead-en); tét nélkül, ő csak egy ideges kis időzítő. Amikor felbukkan, nagyon jó. Eldöntötte a többi gyermek színésze, Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark) és Jack Gleeson (Joffrey Baratheon).

Az Arya ezen a héten a legtöbb gyermek (és a felnőttek többsége) számára elérhetővé válik, és tényleg élvezem a barátságát Gendryvel és Yorennel. A show csodálatos munkát végzett a kapcsolatok kialakítása a karakterek között, és csak epizódra vagy epizódra lehet szert tenni a közönség számára, hogy rájöjjön, hol van a király új keze, Tyrion Lannister és Varys the Spider standot egymással. ezen a héten. A trónok játékának nincs semmi bajodása a status quo felborulása miatt, és ez a félelem, hogy mindkettőt néha nehézkesnek és végtelenül lenyűgözővé teszi.

Van néhány oka annak, hogy úgy érzem, hogy a Game of Thrones folyamatosan jó, hét és héten át marad. Úgy tűnik, nincs nagy író munkatársa, David Benioff és D.B. Weiss a legtöbb írást végezte. Ez a hét epizód nem kivétel. A forgatókönyv ugyanolyan éles, mint a tőr, aki Yoren az Arany Köpenyeket fenyegeti, és olyan vicces, mint Tyrion Lannister viccének egyike. Nem sok más program is okozhat nevetést és felhúzást (szándékosan) ugyanabban a jelenetben. A kettő is sikeresen tudta hatékonyan igazgatni a nagy öntött és több történetet hatékonyan a szezont és az epizódok változását. Senki sem elhanyagolható egy epizódnál hosszabb ideig, és senki sem kapja meg a középpontot. Ezen a héten kevés check-in van Danyvel és Khalasarjával, és egy jelentősebb check-in Littlefingerrel és Ros-lal, a bordélyház arany szívével, aki megállapítja, hogy Littlefinger nem egy kedves ember (mintha ott lenne bármilyen kérdés volt a tavalyi szezon után).

Trónok Harca 2. évad 2. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 2. évad 2. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 468 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet