Trónok Harca 2. évad 3. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 2. évad 3. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

2.3 Mi a Dead May Never Die?

A Thrones Játékról csodálatos dolog az, hogy könnyen elfogyasztható. Óránkénti darabokban csak elég epizód, hogy érdekelhessetek; minden egyes epizód tartalmaz valamit érdemes beszélni, akár a félelmetes cselekvési sorozatok, a ragyogó írás, vagy a hihetetlen színjátszó. Ahhoz, hogy felkészülhessen erre a szezonra, két nap alatt megnéztem az első szezon egészét. A DVD-t péntek estére kaptam, és vasárnap elkaptam. Az évszak nagykereskedelme révén könnyebben követhető, de kisebb dózisokban történő megjelenítésével több idő telik el a nézőknek arra, hogy elmélkedjenek a történtekről és az események megemésztéséről.

Talán a legfontosabb, hogy a Game of Thrones rendezvény televízióvá vált (és nem csak azért, mert átnézem). Alig várom, hogy minden héten nézem, és várom, hogy beszéljek róla, még akkor is, ha megpróbálok nem túl sok spoilereket kidobni. Mindig van valami vita, és a rajzok mindig úgy tűnik, hogy haladnak tovább, miközben folyamatosan új karaktereket adnak a keverékbe, hogy kiválasszák a kilépő többi karaktert. Westeros (Gwendoline Christie, 6'3 formában, aki Renley Baratheon király új védőjét játssza Brienne of Tarth-ből) és Westeros elveszi. Nem sokat kell tennie ahhoz, hogy hatással legyen, amikor egy új karakter a Virágok Virágát illeti, és úgy néz ki, mint egy óriási változata Tilda Swinton.

Ahogy új királyok támadnak a hét királyság minden sarkából, a játék a King's Landingben indul, és Tyrion Lannister több képességet mutatott a játékra, mint a jó szándékú, hűséges Ned Stark. A hármas mérkőzéscsökkentések briliáns sorozatában a Tyrion információt szolgáltat a kis tanács tagjainak, hogy megpróbálja kiszabadítani a potenciális árulókat. Bölcsen, Tyrion úgy dönt, hogy nem bízik az eunuchban, aki a zsarolásra hivatkozott, az a férfi, aki elárulta a király utolsó kezét és az embert, aki a király kezét a király utolsó keze előtt egy mágia halál. Ebben az esetben egy móló gyökerezik, és a kis tanács egyre kisebb lesz, ahogy Varys olyan tömören tesz. Ráadásul ott van a király egész érzése, hogy érzelmileg kiegyensúlyozatlanná válik, és vágyakozik az emberek meggyilkolására a rosszul gondolkodó okok miatt.

A gyilkosságról beszélve Arya Stark, Gendry és a barátaik még mindig a Fal felé tartanak, és az Arany Köpények nem fogják halkan hagyni őket. Azt mondták, hogy visszajönnek, és visszatértek (miután egy csodálatos jelenetet mutatott Maisie Williams és Francis Magee között), hogy kitalálják, mi az övék. Szerencsére Gendryre elég buta. Sajnos Gendry és Arya esetében nem vette fel Yoren tanácsát, amikor észak felé indult, amikor a baj elkezdett sörözni. A jelenet kellemes emlékeztető volt a Syrio Forel stand-offjára az első évadban, kivéve a különálló felbontást.

A show csodálatos munkát fektet a héten, és a hitel a Bryan Cogman tartani a játékosok szűkültek ezen a héten. Ahelyett, hogy egy csomó különböző történeti vonalat egyszerre elindítanának, az Aryára, Tyrionra és Renlyre koncentrálnak, rövid időre a Bran's Dream Theaterben a Winterfellben. A múlt hét után ez volt a szükséges döntés. Van egy háború, ezért nézzük meg, hogy Renley, akit a múlt héten elhanyagoltak, ezzel foglalkozik vele. Amit látunk, egy jó ember, hűséges katonák hatalmas seregével, de van-e az ördögi csík, hogy király legyen? Nem vagyok annyira biztos benne, de talán az új felesége, Margaery (Natalie Dormer) a vászonszerű méreggel rendelkezik ahhoz, hogy igénybe vehesse a vasrettont. Azt is megmagyarázza, hogy miért Renlynek hatalmas hadserege van, míg Robb, az egész északi király, egyenlő egyezés a Lannisters számára. Jól házasodott meg, és nem csak azért, mert hajlandó szemet szúrni a király bátyja iránti vágya iránt.

Trónok Harca 2. évad 3. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 2. évad 3. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 270 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet