Trónok Harca 2. évad 4. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 2. évad 4. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

2.4 A csontok kertje

A Game of Thrones legfontosabb büszkesége az, hogy képes-e egész kultúrákat elfoglalni, és egyes területekre vagy építészeti bitekre összpontosítani. Ez a hét epizód nem egy, hanem két fő pontot ad az órajel animációs térképéhez a kreditekben. Nagyon különböznek egymástól, és nem hasonlítanak a bemutatóra. Az egyik ilyen, a Qarth falazott oázisa egyszerűen csak felidézett. A másik, Harrenhaal részletesen megmutatkozik. Mindkettő meglehetősen hasonlít mindazokhoz, amiket eddig láttunk.

Ez a show és a produkciós legénység ragyogója. A tűzoltóktól a vas-szigetekig minden olyan hely, ahol megálltunk a Westeros-ban és a Narrow Seas túloldalán, teljesen önálló volt. A gyümölcs bazár, ahol Danerys szinte mérgező az első évadban, teljesen különbözik a Qarth-tól, amely úgy néz ki, mint valamiféle Egypto-indiai halifát. Az a jelenet, amelyben a tizenhárom - a Qarth különféle vezetőjei - Danerysrel és tompás Khaljával gyönyörűen lőttek, és a rövid csillogás a Csontvilág másik oldalán lévő oázisra elég volt ahhoz, hogy valóban megpróbáljak felfedezni részletesebben.

Kudos David Petrarca rendezőnek (több tucat tévés műsor), hogy képes festeni a gyönyörű jeleneteket a fényképezőgéppel. Van egy rövid jelenet, ahol Cersei egy asztalnál ül egy tál gyümölcsöt rajta, amely annyira elkápráztató volt, hogy az epizód után banánra kellett szállnom. Elég lenyűgöző egy televíziós műsorra! A show általában gyönyörű, és még a legszörnyűbb helyszínek (Harrenhaal) is csodálatosak a HD-ben.

Ami a Harrenhaalt illeti, ez az a fajta hely, amelyet szeretnék elkerülni. A megolvadt (!) Kőfalaktól a rabszolgákra / disznóstílushoz a rabok, ez egy rémisztő hely, amely a bűzeim tapintható bevonatával hagyta el a tévét. Röviden, ez egy csodálatos börtön tábor, és a Lannister férfiak által kínált kínzási módszer egyszerűen brutális, ugyanakkor nagyszerű televízió is. A kínzás oka egy kicsit homályos, de ez nem tűnik számottevőnek, mivel rengeteg ember van a gyilkosságért és rengeteg pikkelyekért. Csodálatos módon a Harrenhaal-i kínzás és csonkítás, valamint Arya Stark lányként való leütése, ha nem Stark, nem a legrettenetesebb dolog ezen a héten.

Mint általában, Joffrey Baratheon új szintre zavarja a gonoszt, hogy elsüllyedjen. Figyelembe véve Joffrey szűkösségét a múlt héten, elfelejtette, hogy micsoda kis mocskos labda van. Azonban ezen a héten csak teljesen felülmúlta magát, és a fiú Jack Gleeson jó volt, mint egy vidám kis szociopata. Minden alkalommal, amikor látom ezt a kölyöket, Tyrion-t meg akarom ásni. Természetesen ez valószínűleg rossz ötlet lenne, hiszen még Tyrion bácsi nagy születésnapi ajándéka is véget ér, az ahem ... üzenetet küldött. Lásd még a szegény Sansa-t is, akinek Joffrey úgy tűnik, szeret szeretni a közönség megaláztatását olyan gyakran, aki valaki a jövő királynője. Szerencsére Tyrion ott van, hogy lépjen be, és jó öreg Bronn van, aki a király kezének izmaiént szolgál.

Tyrion, mint bárki más a kis tanácsban, tudja, hogyan kell játszani a játékot. Valószínűleg tanítványait is tanácsolja kedves nővérének, és biztos vagyok benne, hogy még Littlefinger is tudott néhány pimping leckét tanulni az impból (hiszen Littlefinger felveszi a legrosszabb időket a Cat Starkra). Szeretem, ahogy Sherlock Holmes kikerüli a kapcsolatot Cersei és az egykori bögre hordó lovag / Lannister unokatestvér között, akinek a neve elmenekül. Nyilvánvaló, hogy az imp a megfigyelés és a manipuláció hatásköre előnyt jelent neki a családja kevésbé magatartott tagjai fölött. Talán ő lehet a fiú, mint Tywin Lannister.

Trónok Harca 2. évad 4. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 2. évad 4. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 260 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet