Trónok Harca 2. évad 5. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 2. évad 5. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

2.5 Harrenhal szelleme

Éppen akkor, amikor úgy gondolja, hogy az első névre szóló könyvben megígért királyok összecsapása jön, valami el kell jutnia az úton. Míg a Starks és a Lannisters háború az északi és a Greyjoy a Vas-szigetek előkészíti a támadást a Winterfell, Baratheon és Baratheon végül valami dud. Nehéz a testvér ellen harcolni testvérével, amikor egy testvér végül elpusztul, egy hatalmas Tilda Swinton-testű testőr megy végig, és a Baratheon bannermen váltakozó csapatok. Vajon a hatalom egyensúlya eltolódott volna Westeros-ban, vagy Littlefingernek megvan a kis ujja a trónok játékában?

Szeretem, ahogy a Game of Thrones kezeli a nagy öntött. Minden epizódban nem tudnak mindenkit elkapni, de amit csináltak, megtalálni azt a módot, hogy párosítsák azokat a karaktereket, amelyek kiegészítik egymást. Például Brienne és Catelyn Stark új párosítása. Brienne az agy, Catelyn az agy; mint a Tyrion és a Bronn, jól működnek együtt. Egy másik párosítás, ami jól működik, Arya és Tywin. (Vagy Arya vagy bárki, tényleg: Maisie Williams nagyszerű, és karaktere szépen játszik Gendryvel, Tywinnel, Jaquen-lel, Syrio-val vagy késő apjával Ned.) Ez lehetővé teszi a karakterek számára, hogy összekapcsolják egymást, élénken.

Ez egyben a párbeszéd bemutatója is. Tyrion és Bronn séta egyedül a városon volt ragyogó, és miközben Arya reakciója a Tywin északkeleti háborúról szóló vitájára volt nagyszerű pillanatok, a valódi bemutató volt a rövid cseréje a finoman furcsa és gyilkos ügyes Jaquennal (Tom Wlaschiha). Többet megtudtunk a titokzatos gyilkosról ezen a héten egy Arya jelenetben, mint hetekkel a fal mellett.

Mivel úgy tűnik, hogy a show bemutatta a helyét ebben a szezonban, meg kell mondani, hogy a lövöldözős helyszínek hihetetlenek ezen a héten. A fal tetején északon észrevehetõen a Game of Thrones-nak Izlandon kell lõni, mert csak hidegnek és elhízottnak látszik, és rémisztõ, ahol az Éjszakai Órány a Mance Rayder és vad vadak háborújában jár. Ditto Qarth, ami az egyik leglenyűgözőbb stádium volt. Olyan élettel teli és tele van az életével, és csak néhány belső felvételre van szüksége ahhoz, hogy eleget tegyen az ígéretnek, amikor Xaro Xhoan Daxos (Nonso Anozie) megérinti a bejáratát. Dany egy királynő, aki szükség van egy királyra, és Xaro Xhoan Daxos egy vadember, aki a származású származású Iron-szigetekről származik.

Ahogy a show megalapozott, mindenki másra vágyik valamit. Danynek szüksége van a csapatokra és a hajókra, hogy visszaszerezzék a vasrettont, Xaro azt akarja, hogy politikai erővel menjen gazdagságával, Robb szabadságot akar a Northmennek, Greyjoy vissza akarja tartani helyzetét, a Lannisters meg akarja ragaszkodni a Hét királysághoz, és Stannis azt akarja, hogy a bátyja régi ülés a Vas Trónon. Vajon a résztvevők, mint Stannis, kompromisszumokat kötnek ahhoz, hogy megkapják, amit akarnak és elárulják az elveiket, vagy ők, mint Brienne, megpróbálnak becsületesen megtenni a dolgokat, miközben még mindig megkapják a vágyukat?

Stannis-ről és rugalmas erkölcséről szólva a Game of Thrones néhány érdekes módon kezeli a természetfölöttet. Melisandre varázsa és árnyék hüvelyi gyilkosja hatalmon van, de nagyobb az ereje az acélban és a jó emberekben az Ön oldalán és a Targaryens tűzvészében. Még Dany sárkányai, akik kicsiek és többnyire tehetetlenek most, semmi sem anélkül, hogy a kezelők és a lovasok és egy csapat ellenőrizné őket. A mágia szórakoztató - ahogy láttuk Dany-szel a Qarth varázslókkal való találkozást -, de ez az univerzum csak korlátozottan használható. Legalább eddig. A Power számos formát ölt a Westeros-ban, és pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a fegyverek és a tudás mögött a legkevésbé hatékony hatalom. Aztán ismét a sárkányok évszázadokig haltak meg, mielőtt visszatérnének; talán amikor a show a 4. évadba kerül, a varázslók küzdenek a varázslókkal, és a mágikus lovagok harcolnak sárkányokkal.

Trónok Harca 2. évad 5. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 2. évad 5. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 281 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet