Trónok Harca 2. évad 6. rész online magyarul(HD)

Trónok Harca 2. évad 6. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

2.6 A régi istenek és az újak

Ebben a szezonban a Game of Thrones lassan emeli az ante-t. A tétek minden héten magasabbak lesznek. A kérelmezők száma a különböző trónjákhoz nő, mivel a különböző alátámasztók megcsavarják a bőrüket, és elkezdik a függetlenséget. Sokkal inkább elmondható, hogy az erőszak minden héten szélesebb lesz. A Thrones játék még a legcsendesebb epizódban is tele van gyilkolással, de ez a hét epizód több gyilkosságot és grafikai megölést jelentett, mint az egész sorozat bármely epizódja.

Az erõszak ebben a koncerten hirtelen és sokkoló, de amikor jelentõs feleséget ad hozzá, akkor az egyszerûen fintorogás nagyon kellemetlen és a gyomorfordítás. Ennek az epizódnak számos kényelmetlen pillanata volt a King's Landing lázongó tömegei közül, akik nyilvánvalóan szétszedték valakit, akinek nem volt hajlandó Sansa szűk menekülése a szörnyű parasztokból (a Hound-on keresztül, aki az ultrahangot a selyemhajú Stark védelmében hozta David Nutter rendező látványos rendezője), és Jon Snow kalandjai a falon túl, a legszebb vadászattal (Ygritte, ahogyan azt a gyönyörű Rose Leslie, a Downton Abbey késője játssza) - ami teljesen másképp volt kényelmetlenül a másiktól két, és nagyon szórakoztató.

Ez a hét epizódja gazdag volt a szokásos gyanúsítottakkal szemben, de volt egy kitűnő jelenet, amely két show-k MVP-jét és az első szezon egyik fontos szereplőjét tartalmazta. Arya, Littlefinger és Tywin Lannister triumvirátusa ezen a héten volt lenyűgöző, és a jelenet, amit a három megosztott, fantasztikus volt. Arya óvatosan táncolt Littlefinger körül valahogy egyszerre egyszerre szórakoztatóan és feszülten, ahogyan Arya is felhívta a második halálos kártyáját Jaqen-ről. Nagyon nevetett a halál kivégzésének módjáról, és polar ellentétben állt az összes többi halálával ezen a héten. Olyan, mint a Jon Snow-történet ezen a héten, a feszültségtől a könnyedségig ment, és a The Greyjoy poláris ellentéte volt.

A kevéssé használt Theon Greyjoy váratlan karakternövekedését nagyra értékelték, és furcsán kielégítőnek bizonyultak (mint ahogyan minden alkalommal Joffrey-t elcsípik vagy más módon megsértik, esküszöm, hogy a gyerek annyira ártalmas, mint Draco Malfoy). Míg a Winterfellben éppen olyan népszerű volt, amikor ő volt a Starks-i egyházközség, a visszatérés ezen a héten volt, ahem ... messze a sikerektől. Ő egy vicc az Iron-szigeteken, és reménytelenül hatástalan, mint egy hódító a csónakkal teli kalandos kalózokkal. Nyilvánvaló, hogy megmentett egy tönkrement Winterfellet, de elég világos, hogy senki sem tiszteli őt északon. Nem Bran, aki álmosan elutasítja a hódításra tett kísérleteit, és természetesen nem Ser Rodrik Casselt. Úgy tűnik, hogy a fickó nem nyeri meg a veszteséget; ahogy ez a karakter megy, úgy tűnik Alfie Allen kormányállásában, mint színész. A héten mutatott kifejezései nagyon lenyűgözőek voltak, és a műsor egyik gyengébb pontját tekintettem. Van egy nagyszerű "Ó igen, megmutatom neked, hogy én vagyok ember" arc, és nem számít, hogy egy furcsa kinézetű kapitány lányát bedolgozta, vagy nem volt fejedelem.

Szeretem, amit Greyjoy próbál csinálni, ami lenyűgözni fogja az apját, és tetszik nekem, bármit is csinál, úgy tűnik, mintha meghiúsulna, mert ő a Theon Greyjoy és valami szar van mindenben. Nem tud megfélemlíteni egy elkeseredett fiút, amíg nem megy keresztül a tetején, egy konyhaszornya elszalad, amikor sikere a fejére megy, és legdrágább taktikai döntését az első társa átadta neki, és azonnal bungledott.

Trónok Harca 2. évad 6. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Trónok Harca 2. évad 6. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 521 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet