Trónok Harca 8. évad 2. rész HD online magyar felirattal

Trónok Harca 8. évad 2. rész HD online magyar felirattal

Game of Thrones megtalálta a lábát ismét a vasárnap esti epizód ajánlott fel egy újabb nagy epizód tele van sok a kedvenc karakter tivornyázó, azzal érvelve, és csökken az igazság bombák.

Ezen a héten teljes egészében a Winterfell történetsorára összpontosítottunk, még akkor sem, amikor Cersei (Lena Headey) és King's Landing megmentett volna. És ugyanúgy, mint a múlt héten, az egész órát szentelt a karakter fejlődése és az interakció helyett cselekvés. Az egyetlen kereset Gendry (Joe Dempsie) és Arya (Maisie Williams) végre megkapja azt, ami furcsa, mert még mindig úgy gondolja, Arya, mint egy gyerek, de Gendry egy felnőtt férfi. Rájöttem a show Arya nőtt fel egy fiatal hölgy, de ez még mindig furcsa, hogy ő meztelenre vetkőzik, és hop ágyba régi barátja.

Óriás tej és hölgy lovagok

A ma esti epizód valódi sztárja Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju) volt, aki a szükséges képregényt szolgálja. Minden egyes dolog, amit mondott, megrepedt, de különösen a történet arról, hogy megkapta a "Giantsbane" nevet. Úgy tűnik, hogy megölt egy óriás, amikor tíz éves volt, aztán bepattant ágyban az óriás felesége, aki szoptatta őt mellét a következő három hónapban. - Így kaptam olyan erőset - mondja. „Óriás tejet.”

 Tormund

MÉG SZINTÉN KEDVELHETED
Tormund ül a tűz körül egy szedett-vedett a show túlélő karakterek: Tyrion (Peter Dinklage) és Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), Brienne (Gwendoline Christie) és Podrick (Daniel Portman), Davos Seaworth (Liam Cunningham), és Tormund Giantsbane.

Tyrion önti a bort, és arra ösztönzi, hogy mindenki részesüljön. Ez mulatságos neki, hogy majdnem mindenki a teremben már harcoltak a Starks egy ponton, és most ők mind itt megvédeni a Stark vár (és a világ az élő, természetesen).

A beszélgetés fordul Brienne, és hogy ő nem igazi lovag. Hölgyeim nem lehetnek lovagok, mondja Tormundnak. „Ha én király lennék lovag tízszer,” válaszolja vissza, még mindig nagyon sok próbálok neki az összes páncél és valami kényelmesebb.

„Nem kell egy király, hogy egy lovag,” Jaime válasz. Aztán azt mondja Brienne-nek, hogy térdeljen, és tegyen valamit, amit sok embernek már régen kellett volna tennie, különösen Renly Baratheon. Elégedik, zavarba jött, és elmosolyodott, és megemlíti a lovagló szavakat, amikor megfogja a vállát a pengével. Ez egy csodálatos pillanat. Jaime ünnepélyes. Ami valami viccként kezdődött, gyorsan megváltozik az egyik legerősebb pillanatban, amit a Thrones játékán láttunk.

Brienne szemében könnyek voltak, amikor Jaime beszélt a szavakkal, és könnyek is voltak a szememben. Amikor vége, Brienne adja a legnagyobb mosoly, amit valaha láttam az arcán. A halál a felvonulás és órában az éjszakai király seregét lesz Deres kapui, de Brienne a legboldogabb lány valaha volt egész életében. Milyen szép jelenet.

Kemény fejű nők

 Sansa Stark

Más találkozók is voltak. Arya röviden beszél a kutyával (Rory McCann), mielőtt Beric Dondarrian (Richard Dormer) megjelenik. Két lány és a kopó tűnik bosszantotta őt, amely úgy érezte, ki nekem. Beric egy jó karakter, de már kiderült, őt a bosszantó, aki csak prédikál egész idő alatt. Arya felkel, és leáll.

"Hová mész?" - kérdezi Clegane. Elmondja nekik, hogy csak egy pár óra van hátra élni, és ő nem tölti meg a „két szerencsétlen öreg szarik”, majd továbblép menni lőni nyilak amíg Gendry felbukkan vele az új fegyver, a Sárkány Glass rövid lándzsa néhány sort. A többi már történelem.

Arya azonban dolgozhatott a párnás beszélgetésén. Tény, hogy nem vagyok benne biztos szeretem ezt az új Arya hogy sok minden. Állandóan tiszta badass módban van. Annyira kemény, ő egy ilyen nagy harcos, ő is dobja tőrök halálos pontossággal, mondja Gendry levenni a saját véres nadrágot, mert. . . jobb, ha kemény, mint a romantikus vagy szexi? Nem vagyok benne biztos. Úgy érzi, egy kicsit erőltetett. Hiányzik a régi Arya. Ő volt szellemes és gyors gondolkodás, de ő nem volt annyira beképzelt egész idő alatt.

A megdöbbentő bosszantó karakterekről beszélve, Daenerys (Emilia Clarke) ebben a pontban szinte elviselhetetlen. Remélem, hogy végül gazember lesz, mert csak ez fogja igazolni, ahogy írja.

Lady Mormont egy másik erős női karakter élvezem a műsorban.
Lady Mormont egy másik erős női karakter, akit élvezek ebben a show-ban. CREDIT: HBO
Amikor szembesül Jaime ő beszél, hogyan is megölte az apját, és hihetetlenül fenyegető ellenére mindenki, köztük az ő, jól tudva, hogy az apja gyilkos pszichopata, aki kellett letenni. Nem bízik Jaime-ben, és ez ésszerű a múltja miatt. Sansa nem sem, de Brienne kérve őt, és ő megenyhül. Jon azt hiszi, hogy minden emberre szüksége van. És Tyrion azt mondja, hisz neki is. Jaime kiderül, hogy Cersei nem áll szándékában, hogy segítse őket, és van egy hatalmas hadsereg törölje ki őket, ha a Night király foglalkoznak.

(Visited 986 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.