Trónok Harca 8. évad 3. rész online magyar felirattal

Trónok Harca 8. évad 3. rész online magyar felirattal

Ha az utolsó élő éjszakája lenne Westeros-ban ( trónok harca 8. évad 3. rész online felirattal ), hogyan töltené el? Mászó és ivóvíz egy várfalon a Hound és a Beric? Göndör Gillyvel és egy jó könyvvel? (Nem látjuk, hogy Sam olvassa, de jöjjön, tudjuk, hogy van.). Egy meleg tűz körül ültünk egy igazi, aki a kedvenceid közül, köztük Pod, egy varázslatos pénisz hordozója és egy teljesen szép énekhang? Ez a második epizód, az utolsó, mielőtt a Winterfell nagy órás csata elindul, egy okosan varrott, várakozás a Godot-ra (kivéve, ha tudod, az éjszakai király valójában minden végén megjelenik), ami átugrik egy vödörlista arról, hogy mit akarunk a legkedveltebb Westerosi-jáink közül. Ez nosztalgikus, szívélyes, és egy szexuális jelenetet is tartalmaz, ami igazán szexi, mint a 10.000 szett, amely előtte a Thrones játékán jött. Nevettünk, kiáltottunk (együtt Briennel), és ez az epizód része lettünk.

Először is, mielőtt a Fehér Sétáló felemelkedne azon a távolabbi dombon, amit Ser Brienne véd a bal oldalról, néhány dolog lóg az egyensúlyban.

 

Elkerülhetetlen volt, hogy Jaime ne essen a végtagból, vagy tíz mérföldre, vagy bármely más kínzó halálra, amelyet Viserys és Daenerys elképzelte az Essoszban száműzetett gyermekként, tíz kilométerre, vagy bármi másra húzta meztelenül. Úgy értem, mindannyian láttuk őt a nyolcvanas évadban, és készen áll a harcra a Winterfell-i csatában.

Jaime jelenléte mindig is, ó, egy kicsit zavaró volt, különösen az asszonynak, akinek az apja meggyilkolt, és a család, akinek a testvérével egy csúnya, szexi kis ablakkal tette ki az ablakot. Ha a Grinch-et, Jaime szíve három méretben nőtt, hiszen majdnem megölte az ikertestvérét, aki az ikertestvérét csavarta. Tény, hogy most, hirtelen, rájön, hogy a nővér csavarása rossz volt, és sikerül viccelni. És furcsa módon, ő és Daenerys majdnem teljesen átkapcsolta a szerepeket az évek során. Félelmetes gyermekként kezdett egy barbár királynak értékesített átfedő ruhában, és most már nem tűnik úgy, hogy megakadályozná, hogy életben tartsa a pörkölést az emberek, akik kiáltanak. Jaime egykor „az arany oroszlán” volt, aki megragadta Ned Stark jobboldali Jory emberét a szemében, és megerőszakolta Cersei-t a hűvös gyermekük melletti kő hideg földön. Most már a lovagló nőkből áll, és feliratkozott, mint a Stark hadseregbe beiratkozott ember.

Trónok Harca 8. évad 3. rész online magyar felirattal
trónok harca 8. évad 3. rész online magyar felirattal

Mindez csak azt a tényt emeli ki, hogy Daenerys elveszíti a döntést. Először a saját vágyai ellenére kénytelen volt elismerni Jaime-t Winterfell-nek, aztán meggyengíti Tyrion-t annak ellenére, hogy a hibája, hogy Cersei-t bízott, az ő hibája is volt. Tyrion megvédi őt Jaime-nek, mondván, hogy különbözik más Targaryensektől, de egy ilyen állítás bizonyítéka lassan szétesik.

Ami azt illeti, hogy a szív és a szív közötti kapcsolat Sansa és Daenerys között a háborús helyiségben szó szerint soha nem láttuk, addig az elméleti szakemberek azt jósolják, hogy a szezonban egymás torkán fognak lenni, mintha két hatalmi nő jönne ide együttesen nem segíthetnek, de könnyebben széttépik egymást, mint Ramsay kutyái. (Beszélve, ezek a kutyák használják a közelgő csatában? Remélem, senki nem táplálta őket!) Sajnos kiderül, hogy az elméleti szakemberek igazak voltak, és Daenerys és Sansa - akik a legbiztosabb fekete bőrkabátot viselik - tudják. t összeegyeztethetetlen ellentmondásuk összeegyeztethetősége, hogy Sansa szerint az északnak szabadnak kell maradnia a hét királyságtól. De ez a szépen elkészített jelenet réteg volt a mesterséges és harci réteggel, minden nő időnként támogatta a másikat (Sansa: „Meg kellett volna köszönni neked.”). mint bármely tőr. (Láttál már valaha is, hogy Daenerys elmosolyodik?) De át kell adnod Sansa-nak, ő nem csak fenntartja, hogy pontosan mit tart a beszélgetésből, de ő is az egyik kevés ember, aki pontosan elmondja Daenerysnek gondolkodik róla, és rámutat a Khaleesi legnagyobb hibájára: Cersei bizalmára.

Trónok harca 8. évad 3. rész online magyar felirattal

A Háborús Tanács szinte pontosan a várakozásoknak megfelel. A terv az, hogy megöli az éjszakai királyt - bár ők, WHOOPS, nem tudják pontosan, hogyan kell, és leállítják az alaplapot, hogy a többi sétáló leesik. Nyilvánvalóan Branhoz jön, aki viseli a védjegyét. - Meg akarja törölni ezt a világot, és én vagyok a memóriája - mondja Bran. Ez a valóban megfelelő motiváció a halott hadsereg vezetőjének, hogy egy kastélyon ​​szántja, amely jobb volt, mint a Kevin McAllister háza? Nem, de tekintsünk vele. A tisztelet szellemében Theon önkéntesei voltak, hogy megvédjék Bran-t, és senki sem állítja, de Theon, elveszíted minden harcot, amit harcolsz! amely megkérdőjelezi Jon képességét parancsnokként. Függetlenül attól, hogy a tábla be van állítva, a darabok mozognak, végül eljönünk.

Aztán a hosszú éjszaka előtti hosszú éjszaka.

A Thrones játék egy kicsit kétségbeesettnek tűnik, hogy a házas nők minden laza végét összekapcsolja, mint például Jane Austen, aki a szezonban írta a szobát, és ragaszkodott ahhoz, hogy mindenki megfeleljen. Daenerys megköszönte unokaöccsét, Jon, Tormund a Brienne keresztezte a kerítéshez, a szegény Cersei pedig szórakoztató Euron-val. Majdnem bosszantó, hogy milyen rosszul gondolják, hogy ezek a nők partnereket igényelnek. De Arya és Gendry jelenetek az új, párás, hamisított vallásom. Megveri ezt a fiút. Igen, ez egy kicsit furcsa, hogy ismerte őt gyermekként (emlékezzetek az emberekre, becsülhetjük, hogy legalább hat év eltelt, és mivel Arya 11 év volt az első évadban, most legalább 17 éves, ami tökéletesen elfogadható korú a hét királyságban a szexuális hódításért), de ez nem az írók, akik eladják az Aryát, így lehet egy ember.

Ez a nőiesség visszanyerése az Arya megjelenésének módjában. Nem véletlen, hogy ez az epizód Brienne között villog, és professzionálisan teljesíti az összes esélyt, ugyanakkor Arya szó szerint gördül a szénában Gendryvel. Arya egy gyilkos, biztos, és eltörli minden elképzelhető nemi normát. De csak azért, mert gyermekként tiltakozott, hogy soha nem akart lenni egy hölgy, nem jelenti azt, hogy nem akar férfit csavarni - öltözködhet a férfi ruházatában, és még mindig el akarja vágni Gendry nadrágját.

És ez a jelenet tűz volt. És füst. (Szó szerint minden alkalommal, amikor belépett az öntödébe, a fémből ténylegesen füst felrobbantott.) Maisie Williams gyakorlatilag megfogta a hőt. Tökéletes bikaviadaljaival és lángoló húzózsinórjával az első szezont hívja vissza, amikor az egyetlen módja, hogy felvehesse az íjat, a legjobb Bran volt a lecke során. A legszexisebb mozgalomban elképzelhető, hogy felkéri Gendryt, hogy készítsen fegyvert neki, és aztán megmutatja, hogy az istenfélő képes-e körbeforgatni ezt a dolgot körülötte. Kíváncsiak vagyunk: A kettős dragonglass végű bot Gendry az Aryára épül, lényegében a pálca egy feltöltött változata, amit a Waif oly bátorított, és aztán vak Aryát tanították használni. A tű nem fog neki járni a gyalogosok ellen, ezért értelme, hogy más fegyvert akar. De nem… érdekes, hogy soha nem láttuk igazán, hogy Arya megölte a Waif-ot, és most Arya (vagy az arcát viselő személy) azt akarja, hogy a Waif milyen botot viseljen?

Ami a kényelmet illeti, az epizód legjobb pillanatai, a kezek leereszkedtek a Tirionra és Jaime-re vonzódó üvöltő tüzet körül, majd Brienne, Pod, Tormund és Davos. Minden nagyszerű 80-as évek filmje egybe kerül, túl sok szörnyűséggel, némi váratlan énekvel és egy dicsőséges megváltási akcióval. Ó, és sok könny.

Jaime és Brienne okok miatt a legjobb duo. Folytatni akarom, és arról, hogy mennyire volt elégséges, ha láttuk őket, hogy lerombolják a bűbájt („Soha nem tartottunk ilyen hosszú beszélgetést anélkül, hogy sértettél engem!”), De bárki szavai tönkreteszik a show legszentebb pillanatát , amikor egy ember tiszteletére fogadja az ígéreteit, és egy nő végül megkapja az esedékességét. Brienne lovagsága gyönyörű látvány volt. Brienne a szépség valóban.

Az a dolog, amit nem tudtam segíteni, de észrevettem ezt a jelenetet - és talán az egész epizódot - az, hogy úgy viselkedett, mint egy utolsó hurra a nézők számára is. Lehetőség arra, hogy a tűz körül üljenek néhány emberrel, akiket szeretünk és láthatunk minden dicsőségükben. A Gentle Pod szelíd dalokat énekel. A Tyrion repedések viccelődnek és rossz borokat isznak. A Tormund valóban agyi szopás anekdotát ad arról, hogy egy nő mellét szoptatják 10 éves korában, és úgy gondolja, hogy ez a történet nagyszerű fényt mutat neki. Brienne és Jaime elérik a legmagasabb potenciált, amellyel kapcsolatukat kínálják, és egymásnak adják a teljes és teljes bizalom életváltó varázsát. Úgy állítjuk be, hogy jót mondunk.

Ami a két vezetőt illeti, lehetséges-e ez az epizód annyira élvezetes, mert hiányzott a szomorú Boi és a tüzes sárkánykirálynő fenyegető jelenléte? Daenerys, aki szeretném, ha mindannyian elismernéd, egy szörnyű királynő, nagyon köszönöm, megmutatja magát néhányszor, de Jon szinte sehol sem látható, és arra törekszik, hogy Jaime bejusson a rangsorába, majd Danytól elhúzva minden esélyt kap, amíg szó szerint nem éri el az anyja sírja előtt. Nem tudta megpróbálni nehezebbé tenni a szellemet, és ő nem tudott többet kényszeríteni a második napra.

Természetesen Jonnak meg kell mondania neki az igazságát a személyazonosságáról. „A nevem, az igazi nevem, Aegon Targaryen”, miután elismerte, hogy a telek titkosított rövidített változatát kínálja, mióta elbűvölünk, mióta más elnöke volt. Daenerys jó pontot mutat a tátongó telken lévő lyukkal egy olyan sorral, amelyet az egyik írónak tudatosan be kellett volna helyeznie ahhoz, hogy könnyedén meggondolkodjunk arról, hogy QAnon ez az egész nem: „A titok, amelyet senki sem ismer a világon, kivéve a testvéredet a legjobb barátod. Nem tűnik furcsa neked? - De ő tudja a szívében, láthatja az arcán. Haverként Jon megveri a követelését. Ő a király. Csak egy sárkányos vigilante.

(Visited 1959 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.