The Walking Dead 8. évad 1. rész online magyarul

The Walking Dead 8. évad 1. rész online magyarul

Rövid, kéthónapnyi pihenés után az AMC tovább folytatja a The Walking Dead 8. évadát. A rajongók tűkön ülve várták a Rick és Negan közti konfliktus folytatását, ám először is, érdemes lehet újranézni és újraolvasni, hogy mi is történt a korábbi 8 részben.

Minden, a zombi-sorozat iránt rajongó számolta a napokat a 8. évad 1. rész kezdetéig. Nem csupán azért, hogy kiderüljön, Rick csapata milyen tervvel készül Neganék ellen, hanem a jubileumi 100. rész is sok izgalommal kecsegtetett. Igaz, a gyakran üresjáratos 60-75 perces részek után az amúgy akciódúsra sikeredett 8. évad első része csupán negyvenöt percet kapott. Persze, a sorozatot nem a hossza, hanem az előre- és visszautalások, a külsős és belsős poénok miatt szeretjük annyira. A 100. részben számtalan olyan jelenettel, valamint tárggyal, netán személlyel találkozhattunk, amelyek korábbról már ismerősek lehettek. Itt van például Rick ébredése.

The Walking Dead 8. évad 1. rész online magyarul

The Walking Dead 8. évad 1. rész online magyarul

Első évad első rész. Megvan? Rick kórházi szobában ébred, majd a kórtermi ágya mellett levő kis éjjeli szekrényen elhelyezett virágcsokorra pillant. Kivéve, hogy ez a virágcsokor ezúttal nincs elhervadva, frissen szedett, Rick Grimes viszont megöregedett. Mint kiderült, ezúttal ez egy vágyálom, amely azt is hivatott megértetni bennünk, milyen motivációja és érzései vannak karakterünknek a Negannel való leszámolással kapcsolatban. Carl már nagyfiú, egyedül portyázik, és bizony kezében egy kannával üzemanyag után kutat. Ahogyan apja is tette a zombiapokalipszissal való szembesülése kezdetén. Ha nem lennénk biztosak a visszautalásban, nos, Carl épp Rickhez hasonló módon és környezetben kutat át egy autót, valamint egy másik jármű alatt hasonló módon kezd kémlelni megszólítója után. Minden fan emlékezetébe beleivódott a zombi, akivel Rick először találkozik a sorozatban. Eltelt azóta néhány év, a kislány Addy Miller felcseperedett. Az alkotók pedig úgy döntöttek, az azóta színészi pályán szárnycsapásait próbálgató színésznőt ismét zombivá maszkírozzák. És talán az egyik legizgalmasabb párhuzam.

A The Walking Dead 8. évad első részében Rick igencsak hosszú és tüzes monológot tart a harcról, sajátjaik megvédéséről. Jelen vannak Alexandria, Hilltop, valamint a Királyság emberei is, akik valamennyien egy célért, a Megmentők elpusztításáért vonulnak. Igen ám, de eközben Negan táborában is elhangzik egy kisebb, ám annnál fontosabb beszéd. Ebben Negan szó szerint idézi egy korábbi karakter, Shane szavait: Let me ask something. Nos, ez sem a véletlen műve.

 

(Visited 4711 times, 11 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.