The Walking Dead 8. évad 10. rész online magyarul (HD)

The Walking Dead 8. évad 10. rész online magyarul(HD)

Ismét eltelt egy hét, és megérkezett a The Walking Dead amerikai horrorsorozat 8. évadának 10. epizódja. A kezdőjelenetben Michonne és Rick. Figyelem! Kedvcsinálónk spoileres részeket tartalmazd, csak saját felelősségre olvass tovább!

A gyász felfoghatatlan mindkettőjük számára, olyannyira, hogy Michonne felindultságában egy zombi fél arcát letépi a kapuval. Egy későbbi jelenetben megtalálja a két kézlenyomatot, amit Judith és Carl hagytak. Azt minden rajongó érzi, hogy Chandler Riggs által játszott karakter sorozatból való kiírása nagy hatással lesz a későbbiekre, ám nem ez az egyetlen veszteség Rick Grimes csapata számára. Az alkotóknak sikerült a legtökéletesebb módon érzékeltetniük, hogy Alexandria elesett: a néhány évaddal korábban még biztonsággal kecsegtető Isten hozott Alexandriában! tábla hátrahagyása egyben az otthon biztos elvesztését is jelenti. Rick Jadisszel beszélne, ám a Szemétemberek bázisán csak egy csapda fogadja őket több tucatnyi kóborlóval.

The Walking Dead 8. évad 10. rész online magyarul (HD)
The Walking Dead 8. évad 10. rész online magyarul

Azonban nem csak Rick tartja nagyszerű erőforrásnak a kukás embereket, Negan Simont küldi "békítő" tárgyalásra, amely végén épp megérkezik egy küldemény Hilltopból. Igencsak bekeményítettek, hiszen a korábbi harcok során foglyul ejtett Megváltók egyikét küldték el, átváltozott formában. Természetesen üzenetet is mellékeltek a hilltop-lakók, visszavonulásra szólították fel Negant és csapatát, ha pedig ez nem történne meg, akkor előfordulhat, hogy a további 38 fogoly is társuk sorsára jut.

Emlékszünk Simonra, aki Jadisszel kell diplomáciai megbeszélést tartson? Nos, csakhamar elszabadulnak az indulatok, a szemét embereket lefegyverzik egy alku ürügyén, majd Negan  kifejezett parancsa ellenére Simon két kukással is példát statuál. Ezt követően parancsot ad a tüzelésre, és hideg vérrel legyilkolnak mindenkit. Jadis azonban túlél, és találkozik a csapdába esett Michonne-nal és Rickkel. Utóbbiaknak sikerül kitörniük, ám szándékosan hagyják hátra a volt vezetőt. Már-már azt hisszük, Jadis teljesen összetört, ám ügyes, valamint végtelenül brutális módon ledarálja zombivá vált volt embereit. Úgy tűnik, itt egy újabb jelentős karakter születését követhettük végig. És hogy mivel zárul a The Walking Dead 8. évad 10. rész online? Érdemes megnézni!

Rész megtekintése

 

(Visited 3158 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.