The Walking Dead 8. évad 11. rész online magyarul (HD)

The walking dead 8. évad 11. rész online magyarul HD

A rajongók ennek ellenére munkát tervezték, Carl pusztulását, Séta Haszontalan 8. a szezon tizenegy. része az ennek ellenére sokkos állapotban, de's egy közhely-tenger találkozás. Figyelmet! Dagály minket spoiler-mentes tartalom, bízza a cikk, folytassa olvasni meghatározása! Szóval, itt van apja, Gabriel. Előtt vagyunk, vannak bizonyos, amennyiben voltak megtörténni, hogy a karakter a televízió jelenlegi nyomtatni, prioritás, felejthetetlen második. fogom, ennek ellenére, minden valószínűség szerint senki, remélt a döntéshozók vesz részt a "vak pap"kártya. Plusz, Gabriel hit, Isten a múlt perc töretlen az úgy tűnik. Szóval, bizalom az apa's váratlan a szép vakság belül a képes szándék, lőni egy zombi. De Ugyanakkor többet, erről később!
A Megváltó, a teljes energia képes. Nega az egyébként szeretnék tudom, mi történt a emberek alexandria, akik varázsütésre eltűnt az egész raid. A fent említett menekülő csapat azáltal, a legjobb módja annak, Daryl, Tara pedig Rosita vezetett, a a az erdőbe, hogy a Dombtetőn. Eközben, Carson egészségügyi szolgáltató , Gabriel atya kap, elveszett. Az utolsó látás nagyon veszélyes a vírus hogy egyszerűen csak fogott, sokat annyira, hogy a a térkép fáradságos tanulni. Mi ez a választ? Mi lenne kiváló nagyobb közhely, mint az apja, Gabriel bigott papot, megalakult, töretlen hit a isteni kormányzás. Mint a fault George Michael videó, mondván, hogy a hit, vallás , vallás szükséges, mert majdnem misztikus módszert valójában fedezze fel megoldások. Kivéve,, mikor nem. lehet, Hogy nagyon nagy ár.

The Walking Dead 8. évad 11. rész online magyarul (HD)
The Walking Dead 8. évad 11. rész online magyarul (HD)

The walking dead 8. évad 11. rész online magyarul

A Séta Élettelen teremtő ezen a héten továbbá kinevezett egy "probléma kicsi", ezúttal Tara a kiválasztott, aki a egyéni sérelmek, mint annak a következménye, , valószínűleg nem megbirkózni a csapat a küldetés security. Egyszerűen mérges az igazság Dwight egyértelműen Rick munkaerő támogatja. Neki, eredményeképpen Dwight személy, akik megölték szeretlek, Denise. A cross, pár vándorló megölni, közben a belső birkózni, megölni az ex-Megváltó, vagy nem. Ez a düh egyértelműen nagyobb, minthogy ezek a kohéziós egység, amely Rick Grimes, a staff fejlett a múlt szezonban.
A végén, Tara döntött,, a azonos időt húzza meg a set off. Dwight csak alig kezelni menekülni, később a helyszínen biztosítja az alexandriai menekülni, amikor a Szabadító egy hamis információ. Ez az első ideje megnézni, talán, néhány hit Tara, Rosita a egy részét, mivel a dühös Daryl kísérlet meggyőzni mocsár átkelés security. A fennmaradó , felfedezni a elemek! Ne felejtsd el, nézni!

(Visited 2381 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.