The Walking Dead 8. évad 12. rész online magyarul (HD)

The Walking Dead 8. évad 12. rész online magyarul (HD)

Közeledik a Walking dead 8. évad vége!

A kiszámíthatóság lehet bármely műsor halálesete, és az egyik, amelynek alapjait bizonytalanul a sokkokra és a feszültségre építik, kétszeresen érzékeny.

Néha el tudja látni a narratívát, mert elegendően befektetted a karakterekbe, hogy tisztességes képet kapj arról, hogy mit csinálnak egy adott helyzetben. Vagy azért, mert idővel szimpatikusan beállítottad a hullámhosszat, mint az írók. Mindkettő rendben van. Olyan meleg, fuzzy, ismerős hangulatot adnak belőled, mint amilyennek azt hiszem, az örömnek érzem magam. Előfordulhat, hogy a kiszámíthatóság előfordulhat a csikorgatott, hamis ízű írás miatt. Ez rossz. A legrosszabbak azonban olyan esetek, amikor valamilyen módon hívhatsz valamilyen módon, mielőtt az unalmas és mechanikus írás miatt történik. Rengeteg élvezni a The Key-t, de a középpontját teljesen utálta az utóbbi. Bosszantó, ha egy olyan show, amely annyira elkötelezi magát, magától értetődő ilyen merev egyszerűséggel.

Megmagyarázom. Voltál már valaha, akár egy pillanatnyi nanoszekundumra, úgy hiszed, hogy Rick vagy Negan a zombi alagsorban (zombiban) találkozik a végzetével? Nem, miért? Mert ez nem a szezon vége. És az ilyen dolgok csak előadásokban vagy döntőben játszódnak le. Szóval szórakoztató, mint a (meglepően csípős) pár pattogó volt, annyi feszültséget tartalmazott, mint a szerencsés Chewbacca alsónadrágom rugalmassága, vagyis nyugtalanul kicsit. Negan nyilvánvalóan egy másik napot fog folytatni, és akkor is, mert a szezon végeredménye nem egy további négy epizód.

The Walking Dead 8. évad 12. rész online magyarul (HD)

Nem akarom kideríteni, hogy ez tönkretette az egész epizódot, és később visszajövünk Neganba és Rickbe, de egy csúnya utóízben hagyta el. Annál is inkább bosszantó, mert másutt a The Key nagyon felajánlotta. Élveztem Dwight egyedüllétét Simon-val és Simon fokozatos felfedezésével, hogy a történelem során a legélethűbb és passzív-agresszív puccsot állítsák be. Dwight nagymértékben nőtt rám az elmúlt szezonban, és a bizonytalan helyzet, melyet most gyakran felszellemít a tisztességes szorongás. Kezdetben a kettő között volt egy finom tánc - Dwight egy védőruhát, Simon egy társelkesítőt keresve -, ahogy egymást méretezték. Dwight hamarosan azt gyanította, hogy Simon, mint valami idióta tudósa, vakmerőben megbotlott az erőszak ciklusának békés megoldásáért: "Továbbra is". Simon viszont egy sokkal szánalmasabb-halálos-halálos-zombi definícióval rendelkezett arról, hogy mit jelent a "mozgás".

Simon volt terve, hogy átvegye a fegyveres irányítást, amikor levágta a Trash Pandát Negan kívánságaitól. Csak Rick volt, és egy látványosan időzített oldalsó rúd volt Negan autójával, aki mindenki számára lehetővé tette számára, hogy senki más nélkül, de Dwight tudta róla. Volt valami homályos Shakespeare-ban, hogy Negan elhagyta hadnagyait, az erőteljes ember egyedül halt meg, hiszen biztos vagyok benne, hogy ez a szándék, bár nem tudok róla, mert nem tudok semmit Shakespeare-ről. Most Negan tisztában van Simon lázadásával, és Trevor Phillips, a Saviors irányítása alatt jönnek az epizód vége felé, kíváncsi vagyok, hogy Dwight hogyan kezeli metaforikus kardjaik (penises) elkerülhetetlen átkelését.

További cselszövés érkezett a Hilltop-ból, hagyományosan a helybeli intrikák meghalnak. A "jövője kulcsa" tantalizáló ajánlata egy új csoport bevezetését látta: a peripatetikus Georgie, Hilda és egy kis berk nevű Midge. Míg az epizód ezen szakasza ívje elszaladt: idegenek találkozása, idegenekkel való találkozás, valaki megemlíti az erkölcsiséget, kedves az idegeneknek - az életet a Megmentők után kényelmesen megpillantotta. Egy olyan élet, amire én kész vagyok. Feltételezned kell, hogy több ez az utazási trió, mint a szemmel, mert ez nem olyan show, amelyben valaki boldogan él, valaha is, miközben lenyűgözi a nyájas estét, miközben megkérdezi, hogy nevezik-e a golden retriever kölyköjét Wiffle vagy Snout Machine-nek. Mindenki egy bizonyos ponton ítélte meg, és hamarabb, mint később. Lehetséges-e ezek az újoncok a helikopter Rick-vel látták el a szezont korábban? Még több kanibál? Gyűlölöm a gyűlöletet Midge-t, és szeretnék, ha meghalt? A válasz mindegyikre: nagyon valószínű. Jó szórakozást a the walking dead 8. évad 12. rész online hoz!

(Visited 2873 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.